To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Witaj na stronach niepije.com.pl
Forum wsparcia, dla osób uzależnionych i współuzależnionych od alkoholu.
Dawniej niepije.net

Jestem tu nowa/nowy - Witam...

Marta s - Nie Gru 30, 2012 23:47
Temat postu: Witam...
Witam Was, jestem Marta, jestem alkoholiczką.

Tak sobie myślę... jak wy to ludzie robicie,że jesteście szczęśliwi bez .... Nie rozumiem...
: :shock:

Marta s - Nie Gru 30, 2012 23:56

pewnie wszyscy się szykują na Sylwka ... :-> zaczekam na odpowiedź
jacek78 - Pon Gru 31, 2012 00:09

Marta s,
Witam Marta <czesc> Jacek alkoholik

Marta s - Pon Gru 31, 2012 00:11

Cześć Jacek nie szykujesz sie na Sylwka ? :->
jacek78 - Pon Gru 31, 2012 00:14

Nie.Bo w tym roku sobie odpuszczam :-/ Dzieci małe, kasy troszke brakuje.I jakoś narazie mnie nie ciągnie :-P
Marta s - Pon Gru 31, 2012 00:22

Mnie w zasadzie też.. to znaczy, jak jest taki zbiorowy pęd do zabawy, to mnie akurat nie bardzo pasi... :-|

Chciałabym poznać ludzi na tym forum, mieszkam w UK i naprawdę czasami można kota dostać z tym obcym środowiskiem naokoło.
:-/

jacek78 - Pon Gru 31, 2012 00:35

A co sie stało że wpadłaś na forum? Masz jakiś problem z alkoholem?Nie pijesz?Czy po prostu tak czytasz ;-)
To jednego już poznałaś.Czyli Jacka alkoholika nie pijącego :-P

Franiu - Pon Gru 31, 2012 09:37

Marta s,

Witaj na forum.może napisz coś więcej o sobie ,z czym przychodzisz i co Cię gnębi.

Mietek - Pon Gru 31, 2012 09:47

Witaj Na forum Marto s <czesc>
Też poproszę o napisanie więcej o sobie ;-)

Wesus - Pon Gru 31, 2012 15:58

Witaj Marto na forum <czesc>
Marta s - Pon Gru 31, 2012 16:54

Dziękuję za odpowiedzi, też Was witam... :-> Internet mi wysiadł, na szczęście gospodarz jest specem i zreperował.

Piszę, bo mam problem... wiadomo jaki. Czytam to forum od jakiegoś czasu.

Niestety, piję. Podziwiam Was ludzie jak możecie żyć BEZ ???
:shock:

Marta s - Pon Gru 31, 2012 17:08

Co mogę napisać... mam trochę ponad 40. Aktualnie sama. Picie....hm ... właściwie zaczęło się późno, miałam 20 parę lat,koło 30. Przedtem zero.

Jeszcze w Polsce to jakoś było pod kontrolą, tutaj już nie. Mam długie ciągi, zdarzyły się wręcz tragiczne sprawy - np. wypadki- no nie wiem co jeszcze napisać.
:-|

bacha - Pon Gru 31, 2012 17:36

Witaj Marto <czesc>
Marta s - Pon Gru 31, 2012 17:51

Sie masz Basiu :->
jacek78 - Pon Gru 31, 2012 17:57

Marta s napisał/a:
Jeszcze w Polsce to jakoś było pod kontrolą, tutaj już nie

Czyli problem jakiś jest :roll: Tylko teraz trzeba się tym zająć.Ja szukałem pomocy chcący przestać pić, bo samemu nieda się rady.Poszłem na odwyk.Póżniej wstąpiłem do wspólnoty AA( w Anglii też są polskie grupy AA) i dowiedzialem się co mam robić aby nie wrócić do picia.Chodzę na AA regularnie i nie piję.Wiec dla mnie jest to dowód, że we dwoje da się trzeźwieć ;-)
Klepie tu na forum, bo tu też dostaję pomoc od innych, wiec dla mnie jest tu drugie AA :-P Napisz coś więcej o sobie.Jak to z tym piciem u Ciebie wygląda :roll: