Jestem tu nowa/nowy - Witam wszystkich
markoz - Nie Gru 29, 2013 09:30 Temat postu: Witam wszystkich Witam wszystkich bardzo serdecznie , mam na imię Marek i jestem alkoholikiem i hazardzistą. jakiś czas już nie gram i nie piję stosując pewne zasady potrzebne do tego aby odczuwać zadowolenie z życia. Moim przewodnikiem w zdrowieniu jest wielka księga AA w której się zakochałem, mitingi, podejmowanie służb, program zdrowienia, podanie dłoni innemu człowiekowi. Jestem szczęśliwym mężem, ojcem, dziadkiem. Mój sponsor kiedyś mi powiedział że jeżeli uczciwie będe pracował na programie to moje życie stanie się lepsze niż przed uzależnieniem- i ja się pod tym podpisuję.Może to tyle na początek
Franiu - Nie Gru 29, 2013 11:36
Witaj Marku
Witaj na forum,
markoz napisał/a: | Moim przewodnikiem w zdrowieniu jest wielka księga AA w której się zakochałem, mitingi, podejmowanie służb, program zdrowienia, podanie dłoni innemu człowiekowi. Jestem szczęśliwym mężem, ojcem, dziadkiem. Mój sponsor kiedyś mi powiedział że jeżeli uczciwie będe pracował na programie to moje życie stanie się lepsze niż przed uzależnieniem- i ja się pod tym podpisuję. |
I ja się podpisuję pod Twoim postem,bo dla mnie jest to bardzo ważne na tej drodze.
Pozdrawiam.
azull - Nie Gru 29, 2013 14:04
Witaj Marku, cieszą mnie bardzo takie posty jak te Twoje. Podobnie jak i Franek... nic dodać nic ująć.
Pogody Ducha, Azull
Halinka - Nie Gru 29, 2013 17:12
Witaj Marku !
Cieszę się , że do nas dołączyłeś, dziel się swoim doświadczeniem.
markoz - Pon Gru 30, 2013 12:35
Dzięki za ciepłe przyjęcie. Miłego dnia dla wszystkich, pogody serDucha i uśmiechu od ucha do ucha
jacek78 - Wto Gru 31, 2013 00:20
markoz napisał/a: | Mój sponsor kiedyś mi powiedział że jeżeli uczciwie będe pracował na programie to moje życie stanie się lepsze niż przed uzależnieniem |
Mi też tak przyjaciel powiedział.Od kiedy zaczołem prace na programie 12 kroków, to jest mi coraz lepiej w zyciu i widzę, że w końcu sam się zmieniam a nie ludzie dookoła mnie
markoz napisał/a: | jestem alkoholikiem i hazardzistą |
Gratuluje że sobie dobrze radzisz, bo wiem(wiele razy słyszałem) że uzależnienie "krzyżowe" jest bardzo ciężkie i trzeba dużo pracy aby sobie zacząć dobrze radzić.
Witam Cię serdecznie na forum Jacek alkoholik
dancia - Wto Gru 31, 2013 17:12
Witaj Marku na naszym forum. Fajnie, że dołączył ktoś nowy. Pozdrawiam i życzę Pogody Ducha. Danka DDA, koalko
Mietek - Czw Sty 02, 2014 21:22
Witam się z Tobą Marku i ja Mietek, alkoholik i DDD.
Jakże mi bliskie to co napisałeś w swoich postach powyżej.
Cieszy mnie to że dołączyłeś do nas.
Pozdrawiam
|
|
|