To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Witaj na stronach niepije.com.pl
Forum wsparcia, dla osób uzależnionych i współuzależnionych od alkoholu.
Dawniej niepije.net

Jestem tu nowa/nowy - witajcie

viragowiec - Pią Kwi 18, 2014 11:43
Temat postu: witajcie
Witam wszystkich,na imię mam Witek lat 57 pochodzę z Mazowsza.może na razie wystarczy
Halinka - Pią Kwi 18, 2014 12:54

Witaj Witek <czesc>
Ja tam man niedosyt wiadomości o Tobie.
Napisz z czym masz problem.

azull - Pią Kwi 18, 2014 13:00

Witku z Mazowsza witaj na forum. Przyłączam się do apelu Halinki... napisz co Cię gryzie.

Pozdrawiam Azull

viragowiec - Pią Kwi 18, 2014 14:04

Nie trzeba wracać do wspomnień,bo i wspominać nie ma co,ciągle gorzała,w robocie po itd,bez wódki nic nie można było załatwić kupić itd.kilkanaście razy esperal,ale potem nawroty,wmawiałem sobie,że teraz to juz wiem jak naleźy pić ile i mówiłem ,że ona nie będzie mną rządzić,nic bardziej mylnego za każdy razem konczyło się tak samo esperal,ale od 8 lat postanowiłem trochę to zmienić w czasie tzw zaszywek dużo jeżdziłem rowerem,w pogode i nie pogode,ale postanowiłem rower zamienić na motocykl,od 7 lat mam yamahę Virago 750 1996,poznałem wspaniałych ludzi z którymi się spotykam i razem latamy na zloty wspólne wypady na krótsze traski ,ale powiem że też mnie zaskoczyli swoją postawa na pierwszym spotkaniu z tymi ludzmi powiedziałem ;ja nie piję wódki i proszę o wyrozumiałość,słuchajcie ich reakcja była dla mnie szokiem powiedzieli mi Witek nie pijesz ok nikt z tego powodu nie będzie ci robił scen,tj twoja decyzja a my ją szanujemy.dziś na pewno wiem ,że musiałem znaleść sobie zajęcie które mnie kręci i nie mam czasu, ani zamiaru myśleć o piciu gorzały,z zawodu jestem spawaczem.
dora - Pią Kwi 18, 2014 16:49

Witaj Witku <czesc>
jacek78 - Pią Kwi 18, 2014 21:25

viragowiec,
Ja rownież witam Cię Witku <czesc>
viragowiec napisał/a:
ani zamiaru myśleć o piciu gorzały,z zawodu jestem spawaczem.

I bardzo dobrze.Lepiej spawać jak pić :mrgreen:
Tak 3maj Witku

dancia - Pią Kwi 18, 2014 22:18

Witaj na forum Witku
Franiu - Sob Kwi 19, 2014 07:10

Witaj Witku <czesc>
bacha - Sob Kwi 19, 2014 08:37

Witaj Witek <czesc>
Mietek - Nie Kwi 20, 2014 10:36

Witaj mazowiecki spawaczu <czesc>

Skądsiś mi znane to co o sobie napisałeś. Mam nadzieję że będzie tego jednak więcej :-)

Pozdrawiam, Mietek, też z Mazowsza :-D