Ważne wydarzenia - miesiąc mija a ja..... nasza!
azull - Sob Kwi 24, 2010 21:45 Temat postu: miesiąc mija a ja..... nasza! Miło mi zakomunikować, że właśnie dziś minął pierwszy miesiąc działalności nniejszego forum. Oby tak dalej. Gratulacje dla wszystkich.
pozdro Azull
kajadda - Sob Kwi 24, 2010 22:25
azull napisał/a: | Miło mi zakomunikować, że właśnie dziś minął pierwszy miesiąc działalności nniejszego forum |
Franiu - Nie Kwi 25, 2010 06:35
Gratuluje pomysłodawcom,niech się to kręci do końca świata i jeszcze jeden dzień dłużej,
Alosza - Nie Kwi 25, 2010 11:11
Cytat: | miesiąc mija a ja niczyja |
No jak "niczyja"? Ta foruma jest Nasza
Tak trzymać
Mietek - Nie Kwi 25, 2010 13:00
Cytat: | miesiąc mija a ja niczyja |
Wcale nie niczyja Wszyscy jesteśmy dla siebie
I niech to trwa jak najdłużej
Pozdrawiam
bacha - Nie Kwi 25, 2010 13:33
Mietek napisał/a: | Wcale nie niczyja Wszyscy jesteśmy dla siebie
I niech to trwa jak najdłużej | Takie jest równiez moje zdanie i tej wersji się będę trzymac .Niech trwa to forum jak najdłuzej i skutecznie
dora - Nie Kwi 25, 2010 18:17
azull napisał/a: | właśnie dziś minął pierwszy miesiąc działalności nniejszego forum. |
I niech tak trwa i trwa.....bo jest dla nas , o nas...
hewciu - Pon Kwi 26, 2010 06:56
Mietek napisał/a: | Wcale nie niczyja Wszyscy jesteśmy dla siebie
|
Tak trzymać jestem za!
Cieszę się, że tak fajnie wyszło! Dzięki Tym na Górze!
Irmina - Pon Kwi 26, 2010 15:39
hewciu napisał/a: | Tak trzymać jestem za! |
Niech trwa,bo to jest fajne- otwierasz kompa i zawsze znajdziesz coś dla siebie i o sobie .
A i z drugim się podzielisz dobrym słowem .
jacek78 - Pon Kwi 26, 2010 21:54
Ja też sie ciesze Jak otwieram kompa, to odrazu pierwsze co robię, to wejście na forum i czywisćie sprawdzanie poczty.Także trudno mi by było sie z "NIM" rozstać. forum
azull - Nie Maj 23, 2010 00:41
Kochani! drugi miesiąc mija jak sobie tu jesteśmy Cieszę się że nas przybywa, i że możemy być sobie pomocni na tyle, na ile jest to możliwe w cyberprzestrzeni. Doceniam spokój jaki tu panuje i czerpię z niego garściami.
Pozdrawiam wszystkich bardzo serdecznie.
Azull alkoholik.
Mariusz - Nie Maj 23, 2010 10:55
azull napisał/a: | Kochani! drugi miesiąc mija jak sobie tu jesteśmy |
Jesteśmy i wzajemnie dodajemy sobie siły, kolejnych miesięcy i lat tak spokojnych sobie i Wszystkim życzę
kajadda - Nie Maj 23, 2010 12:45
azull napisał/a: | Kochani! drugi miesiąc mija jak sobie tu jesteśmy | .... ale ten czas leci .... niesamowite.....
bacha - Nie Maj 23, 2010 14:50
azull napisał/a: | . Doceniam spokój jaki tu panuje i czerpię z niego garściami.
| ja to nawet wiederkiem do łóżka nosze A tak na powaznie to ogromne dzieki tym co utworzyli to FORUM!.
Franiu - Nie Maj 23, 2010 18:19
azull napisał/a: | Kochani! drugi miesiąc mija jak sobie tu jesteśmy |
kolejnych dni i miesięcy,Wam i sobie życzę ,w zdrowiu i nadzieji na lepsze jutro,
pozdrawiam cieplutko,
|
|
|