Jestem tu nowa/nowy - jak to jest- zeby bylo ok
marta - Pią Lip 23, 2010 09:33 Temat postu: jak to jest- zeby bylo ok jestem nowa mam problemy jak wszyscy, tyle ze ja nie umiem sie otwozuc na ludzi, choc oni na ogol uwazaja ze jestem otwarta itp..
azull - Pią Lip 23, 2010 09:58
marta napisał/a: | jestem nowa mam problemy jak wszyscy |
Witaj na forum, o jakiego rodzaju problemach mówisz? Z alkoholem? Tu Ciebie nikt nie zna, nikt nie będzie wystawiał laurek i oceniał. To miejsce w założeniu ma pomóc w otwarciu i spojrzeniu na problemy z innej perwspektywy... może warto spróbować.
Pozdrawiam serdecznie, Azull akloholik, w skrócie AA.
Vieux Vasco - Pią Lip 23, 2010 10:10
witaj Marta sebastian alkoholik
karzdy maly kroczek a nie zauwazysz kiedy . pisz smialutko
kajadda - Pią Lip 23, 2010 10:15
marta napisał/a: | jestem nowa mam problemy jak wszyscy, tyle ze ja nie umiem sie otwozuc na ludzi, | ... Witaj Marta. Ja też zaczęłam otwieranie sie na ludzi wirtualnie... coraz lepiej mi to wychodzi teraz nawet w realu... trening czyni mistrza... powolutku pisz co Ci na sercu leży i czytaj o innych... a przekonasz się że wcale sie tak bardzo nie różnimy
dziadziunio - Pią Lip 23, 2010 10:21
Witaj Marto...
pozdrawiam Krzysztof alkoholik
Mariusz - Pią Lip 23, 2010 11:03
Marto witaj na forum.
Pozdrawiam Cię
dancia - Pią Lip 23, 2010 11:17
Marto witaj
andzia21520 - Pią Lip 23, 2010 12:28
Marta
bacha - Pią Lip 23, 2010 12:38
Witaj Marto
marta napisał/a: | mam problemy jak wszyscy, tyle ze ja nie umiem sie otwozuc na ludzi, | .Marto myślę ze każdy z nas tak miał na początku,tu nie musisz się wstydzic ,tu nic nie musisz ,ale gdybyś ciutke więcej napisała to moze znalazł by się sposob w jaki mogła bys się wygadac.Pozdrawiam i tradycyjne
Sami swoi tu są
Edit by Azull
Marta utworzyła swój topic w tym miejscu: http://www.niepije.net/fo...p?p=10947#10947
pozdro A
Halinka - Pią Lip 23, 2010 20:19
Marta witaj
|
|
|