Jestem tu nowa/nowy - Witam.....
Joasia - Pią Lip 30, 2010 01:31 Temat postu: Witam..... Mam 31 lat.... i ogromny kłopot z alkoholem... zresztą nie sama, mój mąż także, ale on chyba nie chce czegoś z tym zrobić. Ja jestem już strasznie zmęczona i nie mam już sił na takie życie. Bardzo potrzebuję jakiegoś wparcia... Jeśli ktoś mógłby mi pomóc....
Wesus - Pią Lip 30, 2010 02:39
Witaj Joasiu
To dobry znak , że dostrzegasz problem. Teraz trzeba by poczynić jakieś kroki by sobie pomóc.
pozdrawiam W
Franiu - Pią Lip 30, 2010 05:42
Joasia,
Witaj na forum,
pozdrawiam.
hewciu - Pią Lip 30, 2010 05:49
Joasia,
Witaj! Im szybciej tym lepiej! Dobrze, że zauważyłaś problem, dużo fajnego zycia przed Tobą jeżeli zaczniesz coś robić z tym problemem. Ty i Twoja trzeźwość najważniejsza. Partner może z czasem zacznie coś ze swoim problemem robić też gdy zobaczy Twoje postępy?
Życzę Ci tego!
Pozdrawiam!
Tomek.
bodziu - Pią Lip 30, 2010 06:52
Joasia, , witaj w naszych skromnych progach
Bogdan alkoholik
bacha - Pią Lip 30, 2010 06:55
Witaj Joasiu
Mariusz - Pią Lip 30, 2010 10:45
Witaj Joasiu, jak się trochę rozgościsz to napisz coś więcej o sobie.
Mąż musi sam zadecydować i osiągnąć stan "zmęczenia".
Pozdrawiam serdecznie, Mariusz alkoholik
Vieux Vasco - Pią Lip 30, 2010 11:43
witaj Joasiu
Sebastian alkoholik
dora - Pią Lip 30, 2010 12:57
Witaj Joasiu
dancia - Pią Lip 30, 2010 12:59
Witaj Joasiu
Dobrze trafiłaś, tu są wspaniali ludzie, którzy podpowiedza co robic, doradzą, wesprą na duchu. Dobrze znają ten problem i jemu pokrewne.
Czuj się tu jak najlepiej, wpadaj jak najcześciej, po dobre słowo, wsparcie i zwykłe pogaduchy. Bedzie Ci troche lżej a pomocy szukaj tez w realu.
Ja dopiero jestem na poczatku drogi.....Ale dzieki Naszemu forum mam chwile spokoju ducha.
Dancia DDA, współuzależniona.
kukuś - Pią Lip 30, 2010 13:41
cześć Joasiu
Fajnie że tutaj do nas trafiłaś
kajadda - Pią Lip 30, 2010 14:57
Joasia, Witaj ... napisz coś więcej... pozdrawiam.
Joasia - Pią Lip 30, 2010 18:53
Bardzo dziękuję za wszystkie odpowiedzi....chyba nie spodziewałam się.... że tyle osób mnie przywita......... Kiedy rano zobaczyłam te wszystkie wiadomości dodatkowo upewniłam się w mojej decyzji. Do tej pory codziennie wieczorem musiałam się napić....do upadłego......... Dziś jest drugi dzień mojego nowego życia..... Nie powiem, nie jest łatwo, bo mąż przyniósł do domu alkohol.... Ale czytam wiadomości od Was i jest mi łatwiej.......Dziękuję......
Jestem z Wrocławia.........
kajadda - Pią Lip 30, 2010 18:56
Joasia, ...pisz wszystko co Ci lezy na sercu i duszy... a i poczytaj sobie bibliotekę i nasze różne historie a zobaczysz że nie jesteś odosobniona
Mietek - Pią Lip 30, 2010 18:57
Joasiu, witam Cię i ja, Mietek alkoholik, z choroby trzeźwiejący
Rozgość się wśród nas wygodnie.
|
|
|