Jestem tu nowa/nowy - Witam Wszystkich!
Gosia - Wto Sie 03, 2010 11:42 Temat postu: Witam Wszystkich! Mam 33 lata,jestem alkoholiczką. Szukam wsparcia tutaj ponieważ pewnie większość z Was doskonale rozumie mój problem. Mój "styl picia" to upijanie się z reguły wieczorami,kiedy dzieci już śpią. Następnego dnia wyrzuty sumienia na granicy szaleństwa:( Mam dwójkę dzieci,chodziłam kiedyś na AA ale córka ma 2 latka i nie mam gdzie jej zostawić żeby zorganizować sobie czas i pójść na mityng. Może na tym forum znajdę choć niewielkie wsparcie,żeby przetrwać następne 24 h.
Mariusz - Wto Sie 03, 2010 12:00
Witaj Gosia na forum
Gosia napisał/a: | Mój "styl picia" to upijanie się z reguły wieczorami |
Taki był i mój, wielu tu takich
Gosia napisał/a: | chodziłam kiedyś na AA ale córka ma 2 latka |
Eeee, pewnie i to się da dla Niej zrobić i dla siebie
Pozdrawiam, Mariusz alkoholik
jacek78 - Wto Sie 03, 2010 12:23
Gosia,
Czesc Gosia Jacek alkoholik
Myśle że napewno wsparcie tu znajdziesz Nie zapominaj o AA i kombinuj na różne strony, aby tylko isc na miting
pozdrawiam
andzia21520 - Wto Sie 03, 2010 12:41
Gosia-Andzia alkoholiczka
kajadda - Wto Sie 03, 2010 13:30
Gosia, ... witaj
Franiu - Wto Sie 03, 2010 14:57
Gosia,
I ja Cię witam na forum,
pozdrawiam,
dora - Wto Sie 03, 2010 18:37
Gosiu
Witam serdecznie
Mietek - Wto Sie 03, 2010 19:18
Witaj Gosiu na naszym forum
Mietek, alkoholik jednocześnie Gosia napisał/a: | Mam dwójkę dzieci,chodziłam kiedyś na AA ale córka ma 2 latka i nie mam gdzie jej zostawić |
Nie gniewaj się, ale trudno mi przyjąć takie tłomaczenie.
Ja wychowałem czwórkę dzieci, a kiedy zostałem z nimi sam, najstarszy syn miał wtedy 8 lat.
Pozdrawiam
Halinka - Wto Sie 03, 2010 20:22
Witaj Gosiu!
Jak będziesz chciała naprawdę trzeźwieć to znajdziesz sposób aby korzystać z pomocy w realu. Im wcześniej tym lepiej, bo za chwilę może być za późno.
Na dzisiaj stosuj zasadę którą znasz : dzisiaj nie piję.
kukuś - Wto Sie 03, 2010 20:56
cześć Gosiu Dziś nie piję...
bodziu - Wto Sie 03, 2010 21:28
Witaj Gosiu
Bogdan alkoholik i lojalny uczestnik mityngów
jagna - Wto Sie 03, 2010 23:37
Witaj Gosiu
hewciu - Śro Sie 04, 2010 04:33
Gosia,
Witaj w naszych progach. Prawdą jest, że bez realnej pomocy będzie Ci dużo, dużo, ciężej trzeźwość utrzymać. Dobre słowo i radę uzyskasz tutaj na pewno ale bez pomocy obawiam się, że się nie obędzie. Postaraj się chociaż raz w tygodniu kogoś dla małej załatwić, nawet na godzinkę.
Pozdrawiam!
Tomek
dancia - Śro Sie 04, 2010 16:18
Witaj Gosiu serdecznie
Jeżeli mogłabym czasem pomóc w opiece nad dzieckiem to jestem do dyspozycji, Rybnik nie jest tak daleko od Jastrzębia, jestem nauczycielka w przedszkolu od 20 lat, więc jakby co.....
Dancia DDA wspóluzależniona
jarox48 - Śro Sie 04, 2010 17:39
czesc Gosiu
Ja coprawda niemam takiego przygotowania jak Dancia ale tez oferuje Ci swa pomoc.Pracuje w Karwinie na Czechach takze tez czasami moge podskoczyc i Ci pomoc.Wal smialo poto tu jestesmy wszyscy aby sobie pomagac,rownierz i w realu.
Takze odezwij sie napewno cos poradzimy.
Napisz cos wiecej o sobie.Powodzenia w trzezwosci.
Jarek alkoholik.
|
|
|