To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Witaj na stronach niepije.com.pl
Forum wsparcia, dla osób uzależnionych i współuzależnionych od alkoholu.
Dawniej niepije.net

Jestem tu nowa/nowy - Witam Radek

Radoslaw - Pią Paź 21, 2011 13:03

Witam wszytskich, mam na imie Radek, jestem tutaj nowy. Probowalem otworzyc nowy temat, ale nie wychodzi moc ocs, nie wiem dlaczego. Pozdrawiam wszytskich serdecznie
jarox48 - Pią Paź 21, 2011 13:44

Witaj na forum Radku <czesc>

A co do nowego tematu to się nie przejmuj, jak tylko pojawią się moderatorzy, to zapewne założą Ci Twój własny temat.......

Pozdrawiam

Jarek alkoholik

Radoslaw - Pią Paź 21, 2011 13:50

Witaj Jarek

nie za bardzo na razie umiem sie poruszac po tym forum , jestem bardzoo nowy tutaj!!!

jarox48 - Pią Paź 21, 2011 14:03

Radku, zawsze musi być ten pierwszy raz....powolutku do wszystkiego dojdziesz....napisz coś więcej o sobie....jaki masz problem, co Cię gryzie......tutaj jesteśmy jak jedna wielka rodzina......możesz pisać wszystko i napewno znajdziesz zrozumienie.....gdybyś chciał pogadać to chwilowo jestem na GG-y, mój nr. 26644742......
jasio świstak - Pią Paź 21, 2011 17:21

Witaj Radek
Jak nie możesz założyć nowego tematu pisz w moim co za różnica.Ja do wielkich pisarzy nie należę więc miejsca będziesz miał dość .

Dzień dobry Kasiu bardzo mi miło że mnie jeszcze pamiętasz.
Cześć Mietek
Cześć Eskimos
Widzę że tu sami swoi

Franiu - Pią Paź 21, 2011 18:00

radegr,
Witaj Raadku,przeniosłem Twój temat powitania,ponieważ przywitałeś się u Jasia,rozgość się,zapoznaj się z forum ,wszystko będzie dobrze,pomalutku dojdziesz do wszystkiego.
pozdrawiam.

Mietek - Pią Paź 21, 2011 19:07

Witam Cię Radku i ja <czesc>
Mietek i alkoholik ;-)

Halinka - Pią Paź 21, 2011 19:40

Witaj <czesc> .

Dobrze,że się zarejestrowałeś.
Napisz coś więcej o sobie.

jacek78 - Pią Paź 21, 2011 22:10

radegr,
Czesc Radek <czesc> Jacek alkoholik

Radoslaw - Sob Paź 22, 2011 03:44

czesc Jacek

Mam nadzieje, ze wszytsko dobrze u Ciebe!!! dzieki za powitanie mnie, nowicjusza!!

Radoslaw - Sob Paź 22, 2011 03:54

W koncu pwoli dochodze jak dziala to forum!!!
Witam was wszystkich serdecznie, do niektorych z Was juz wyslalem wiadomosc bo nie wiedzialem jak wyslac ja na forum publicznym, dlatego tez posluzylem sie opcja wiadomosci prywatnej.

Dziekuje, za mile przyjecie, to naprawde mily gest, jestem pewien, ze bede was potrzebowal, jestem nowy tu i jak wiecie nie mam takiego doswiadczenia jak wy, czego wam troche zazdroszce, bo ja pierwszy raz w zyciu otwarcie zaczynam walke z nalogiem, wiec chyba najgorsze przede mna....

Lekko zasygnalizuje moj problem- ja pije od okolu 10 lat codziennie, bez chyba dnia przewry tak mi sie wydaje, moze jakis byl, ale nie pamietam. Ostatnio coraz wiecej, butelka wina mi nie wystarczy przy tzw kinie nocnym.... Wczoraj sie wkurzylem i wszedelm na forum i napisalem do Pani Halinki i ona mnie skierowala tutaj.
Wiecej opowiem jutro jak tyklo znajde sekundke

Trzymajcie za mnie kciuki, a ja trzymam za Was!!!

Radek alkoholik

Radoslaw - Sob Paź 22, 2011 03:55

Dziekuje Pani Halinko!
Radoslaw - Sob Paź 22, 2011 03:56

Witam Panie Mietku!!!
Radoslaw - Sob Paź 22, 2011 03:56

Czesc Franiu!!!
Radoslaw - Sob Paź 22, 2011 03:59

Jarox , witam i mam nadzieje, ze otrzymales wiadomosci ode mnie!