To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Witaj na stronach niepije.com.pl
Forum wsparcia, dla osób uzależnionych i współuzależnionych od alkoholu.
Dawniej niepije.net

Tylko dla Moderatorów - Sprawy Forum

dora - Wto Sie 17, 2010 18:47

Dzieki za odpowiedz :-P
Nikt nic nie mowi czy dobrze wklejam material itd.... ale tak mysle, ze skoro brak jest odpowiedzi to chyba robie dobrze :-P
<cmok>

Mariusz - Wto Sie 17, 2010 18:54

dora napisał/a:
ale tak mysle, ze skoro brak jest odpowiedzi to chyba robie dobrze :-P

Jak dla mnie to bardzo dobrze, kawał roboty wykonałaś <czesc>

dora - Wto Sie 17, 2010 19:02

Czesc Mariusz :lol: Cofnij sie na poprzednia stronke ...pytalam sie ...bo nie wiem czemu tak wychodzi :-P
Mariusz - Wto Sie 17, 2010 19:07

dora napisał/a:

Przenosilam... :-P Ale nie wiem co jest, bo cos nie idzie...jak przeniose to z lewej strony powinien byc nick autora a wkleja temat ten co powinien byc ale z moim :mrgreen: Pewnie cos zle robie :-(

Nie wiem jak przenosisz, najlepiej daj link do tematu w którym tak się zrobiło.
dora napisał/a:

Z powitalni juz nie moge. przeniesc np. do niealko...ale tylko w tych co sa ''moje'' moge przesuwac :-P Ale chyba ''nakrecilam'', nie znam sie na wszystkim...a zwlaszcza na nazewnictwie :lol:

Tak to działa, moderator może przenosić, kasować itp. tylko w działach które moderuje ;-)

azull - Śro Sie 25, 2010 23:22

Witam szanowne grono po zmianie IP. Jakie samopoczucie generalnie? Nastroje? Coś mnie ominęło? Zrobiłem dziś backup forum i skasowałem logi połączeń i poczytałem troszkę. Teraz wybieram się lulu.

Pozdrawiam serdecznie Azull

dora - Czw Sie 26, 2010 21:02

Witaj Azull <czesc>
Mariusz - Czw Sie 26, 2010 22:24

Witaj, wreszcie spokojny dostęp do neta <czesc>
Mariusz - Sob Wrz 04, 2010 18:26

Witam, zastanawiam się co zrobić z Krzysztofem, jest niereformowalny, ale z drugiej strony trafia choć boleśnie to w samo sedno.
Z drugiej strony, jak pozwolimy pisać jednej osobie texty tego typu, to nie wiem po co regulamin w takim wypadku, bo się znajdą kolejni podobni.
Co wtedy ?
Sam nie chcę podejmować decyzji typu ban, ostrzeżenia w tym wypadku pewnie na wiele się nie zdadzą, choć spróbować można.

A może dać na wstrzymanie ?

azull - Sob Wrz 04, 2010 18:55

Kolega Krzysztof, podobnie jak śp. Marek Kotański wyznaje zasadę,że najlepszą terapią jest zjebka, a głaskanie po główce nie przynosi żadnych efektów. Znam jeszcze kilku orędowników tej teorii. Sam nie mam zdania. W temacie kolegi Kedlova, napisałem już wszystko co mam do powiedzenia. Franek może sam podjąć decyzję, odnośnie ewentualnych sankcji. Ja się pod każdą Waszą decyzją solidarnie podpisze, chociaż poczekałbym jeszcze osobiście z reakcją, na dalszy rozwój sytuacji.

pozdro A.

PS. Zapach suszonych grzybków znowu rozchodzi się po moim mieszkanku... :mrgreen:

Franiu - Sob Wrz 04, 2010 20:32

Mnie to osobiście nie przeszkadza,ale sa ludzie mlodzi,do Jarka pisze abu bral się za program AA,chłopak ledwo co ocieka z alkoholu,nie ma zielonego pojecia na pisanie programu,ja nie chcialbym aby Jarek zrobil sobie kuku,program AA jest programem trudnym i bolesnym,Ja Jarka znam osobiście i wiem ze jest w dobrych rekach ,/nie chodzi o moje/często spotykamy sie na grupach i rozmawiamy,ja jestem w takim towarzystwie gdzie ludzie maja juz ponad 10 lat trzeźwości,więc jestem spokojny jesli chodzi o mityngi Jarka,natomiast co do Krzysztofa,pycha go rozpiera,uważa że wszystkimi może pomiatać,myslę że powiedziec komus pacanie jest dla mnie osobiście niedopuszczalne,jaka jest realizacja programu z jego strony,skoro ubliża,nie wiem ile ma lat trzeźwości ale zachowania jak u nowicjusza,nikt nie ma prawa krytykować a tymbardziej publicznie pisać takie słowa,tyle odemnie,
pozdrawiam,24h,

Mariusz - Sob Wrz 04, 2010 22:29

Franciszek napisał/a:
nie wiem ile ma lat trzeźwości

Z tego co pamiętam to oglądając z nim wywiad kiedyś, to wspominał coś około 20 lat.
Ale to nie zmienia faktu, że ktoś może poczuć się przynajmniej niekomfortowo, a przecież nie o to chodzi.
No nic, ja dałem Mu -1

hewciu - Nie Wrz 05, 2010 07:59

Nie piszę w tym temacie wiec się nie wypowiadam,

Krzysztof ma 20 lat trzeźwości, wyznaje zasadę naprawdę twardej miłości, kupa ludzi koło niego się przekręciła dla tego tak się zachowuje. Nie owija w bawełnę i wali to co myśli. Czasami mnie to też razi ale tak jak napisał Mariusz trafia w sedno.
leczy mnie też toto jeżeli ktoś przychodzi tutaj po to żeby nic nie robić, narzeka jaki jestem biedny i czekać na głaskanie po głowie szukając usprawiedliwienia dla swoich zapić.

Ban jak najbardziej ale nie sądzę, żeby to coś zmieniło jeżeli chodzi o Krzycha.
Pozdro!

Franiu - Nie Wrz 05, 2010 10:08

Nie mnie oceniać ,w tej chwili nie ważne ile ma lat trzeżwości,ważne aby na forum nikt nikomu nie ubliżał,każdy ma prawo do upadku,ma prawo powstać,nawet jeśli upadł to nie ma prawa sie go poniżać wyzwiskami,z drugiej strony w AA nauczono mnie akceptacji i tolerancji na drugiego człowieka,nie wazne jest dla mnie ile razy bedzie upadal,wązne ze kkolejny upadek daje jakies doswiadczenie, nie wszyscy jesteśmy geniuszami,jednym przychodzi to łatwiej innym troche trudniej, Nie wiem po jakich szkołach AA jest Krzysztof,ale mnie się to najwyraźniej nie podoba,to jest rażące naruszenie zasad AA,wszyscy jesteśmy równi,niewazny tytuł,pochodzenie,wyznanie,światopogląd,jesteśmy chorzy i bez wzajemnego poszanowania się nasze zycie stanie się bardzo kruchutkie,

Mariusz
moze warto by zrobić KOSZ,aby te posty nie związane z tematem,wyrzucić,
pozdrawiam,

Mariusz - Nie Wrz 05, 2010 10:27

Franek zgadzam się z tym co napisałeś, a co do kosza to jest, tylko jego nazwa inna, tak jak i całe forum -> Nie karmić trolli !!! To właśnie forumowy kosz i tam można wywalać wszystkie zbędne wpisy.

Przeniosłem (wywaliłem) część która nie była w temacie, włącznie z naszymi tam wpisami do forumowego kosza.

Pozdrawiam <czesc>

Franiu - Nie Wrz 05, 2010 11:06

Mariusz,
ok,no własnie nie wiedziałem,myslałem ze jest to tylko dla informacji, <czesc>