To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Witaj na stronach niepije.com.pl
Forum wsparcia, dla osób uzależnionych i współuzależnionych od alkoholu.
Dawniej niepije.net

Opowiedz nam swoją historie - Halinka i Heniu-nasze życie tu i teraz.

Halinka - Śro Mar 04, 2015 16:37

Mam wspaniałą wiadomość .
Zrobiliśmy badania i na dzień dzisiejszy komórek nowotworowych i raka nie ma.
Stał się mały cud i komórki nowotworowe które były w moczu jeszcze w listopadzie - zniknęły, mimo, że nie było żadnego leczenia, wygląda na to, że organizm Henia je zwalczył, pewnie działają jeszcze wlewki.
Mamy inny kłopot, bo Henia bardzo boli głowa i ma zawroty, ale działamy też w tym kierunku.
Zafundowaliśmy sobie obydwoje masaże, a co tam, w końcu jesteśmy emerytami i nas stać <smiech>

Marcysia już zdrowa, ale musi być ciągle na diecie.

dziadziunio - Śro Mar 04, 2015 21:24

To miłe i bardzo mnie uspokoiłaś..
Dziękuję serdecznie za telefon i informacje..
Mamy nadzieję, ze i z głową będzie wszystko ok..
Pozdrawiamy i tulimy. Trzymajcie się
Magda, Olga i Krzysztof

jacek78 - Czw Mar 05, 2015 23:29

Halinka napisał/a:
Zrobiliśmy badania i na dzień dzisiejszy komórek nowotworowych i raka nie ma.

No to super i cieszę się razem z Wami ;-) W niedziele jak zawsze, zdrowaśke za Henia i Ciebie odmówie.Podziękuje tam Sile Wyższej, że czuwa nad Heniem ;-)
Halinka napisał/a:
Zafundowaliśmy sobie obydwoje masaże

Muszę tam żonie powiedzieć to może też byśmy taką przyjemność sobie zafundowali <mp3>

Halinka - Pią Mar 06, 2015 21:09

jacek78 napisał/a:
Muszę tam żonie powiedzieć to może też byśmy taką przyjemność sobie zafundowali <mp3>

Koniecznie, właśnie niedawno wróciliśmy z masażu.

Zrobiliśmy też sobie jeszcze jedną przyjemność , dokupiliśmy też 20 szt rybek, bo w zimie sporo nam odeszło , zrobiło się pięknie i kolorowo w akwarium.
Dziękuję za wsparcie, to miłe , że ktoś o nas myśli. <mp3>

Halinka - Pią Mar 13, 2015 18:57

U nas było parę dni wiosny i koniec :-(

Od poniedziałku poprawa pogody <tany>

jacek78 - Sob Mar 21, 2015 18:35

Halinka, A co tam u Henia?Jak samopoczucie
U nas wiosna się zrobiła.Jutro i w poniedzialek ma coś się ochłodzić ale później jak widziałem po 17 stopni.Także ja się już cieszę :mrgreen:

Halinka - Sob Mar 21, 2015 20:05

Dzisiaj zrobiłam otwarcie sezonu na tarasie i piekłam pierwsze ziemniaczki.
Były pyszne z masełkiem , mlekiem i solą.
Nie chcę zapeszać, ale z Heniem jest lepiej, uważam, że to wpływ nowych leków i pogody.
Od poniedziałku rehabilitacja na rwę, więc będzie coraz lepiej.

bacha - Sob Mar 21, 2015 22:11

Halinka napisał/a:
Dzisiaj zrobiłam otwarcie sezonu na tarasie i piekłam pierwsze ziemniaczki.
Ja tez Halinko czuje wiosne i latam i przesadzam kwiatki,sadze nowe .No coz wraz z wiosna,zycie sie rodzi w czlowieku,rosna nadzieje i jest pieknie.Co prawda nie mam tarasu,ani balkonu,ale mam swoje male podworeczko i juz mam male wizje :)
Cieszy mnie poprawa Henia zdrowia,pozdrowka dla obojga i buziole <cmok> :->

Halinka - Sob Mar 28, 2015 18:14

Dzisiaj jakiś taki niemrawy, pochmurny dzień, ale teraz rozpoczęły mecze siatkówki, więc będzie co oglądać.
Kibicujemy Resovi Rzeszów, Marcysia też <mp3>

jacek78 - Nie Mar 29, 2015 23:19

Halinka napisał/a:
Kibicujemy Resovi Rzeszów, Marcysia też

Ja kibicowałem Polsce ;-) No ale tak jak zawsze.W ostatnich minutach stracili bramkę
Dobrze mowiłem do żony że za wczas lepiej się nie cieszyć.Jak się skończy mecz to wtedy.I tak jak obstawiałem po strzeleniu gola pierwszego.Albo remis albo przegrana Polski ;-)

Halinka - Pią Kwi 03, 2015 14:33

Dostajemy życzenia z okazji świąt a ja odpowiadam, że dla mnie teraz ,każdy dzień jest świętem.
Skupiam się na dnu dzisiejszym, żeby był jak najspokojniejszy i oczekuję ciepełka, bo strasznie mi się już do niego .
Jak ktoś ma dużo słoneczka to ja poproszę o odrobinę :lol:

dancia - Sob Kwi 04, 2015 20:10

Proszę bardzo - słoneczko - narazie wirtualne, ale już niedługo ma być prawdziwe. Tymi schodami dojdziesz do słońca...i nie tylko ;-)
Halinka - Wto Kwi 07, 2015 15:21

Dziękuję dancia, doszło i pomogło.

Niestety następne święta do kitu :-(
Heniu czuł się tak źle ( psychicznie) że je całe przeleżał. Udawało mi się go namówić tylko na trochę jedzenia, ale tylko tyle ile niezbędne pod lekarstwa.
Dzisiaj już lepiej, więc szybko o tym zapominam :lol:

Halinka - Pią Kwi 10, 2015 11:14

Spokój, nic się specjalnie nie dzieje, jeszcze chłodne porani, ale powietrze już się ociepla więc będzie coraz lepiej.
Wczoraj byliśmy na mitingu, była pierwsza rocznica abstynencji jednego z kolegów. To ta najwspanialsza, która mobilizuje do wspomnień. Tradycyjnie było uroczyście i miło, bo tak właśnie w takim dniu być powinno.

Halinka - Sob Kwi 18, 2015 17:21

Zima wróciła :-(