Opowiedz nam swoją historie - Halinka i Heniu-nasze życie tu i teraz.
jacek78 - Nie Lis 08, 2015 00:24
Halinka napisał/a: | Minął kolejny roczek trzeźwości, razem Heniem mamy już ponad 50 lat |
Ja dopiero teraz zobaczył
Gratuluje Wam serdecznie i tam 3mać dalej
Halinka - Sob Lis 28, 2015 20:32
Dziś spadł u nas pierwszy śnieg, jak patrzę z okna to pięknie to wygląda, tak czyściutko.
Marcysia jak wyszła na spacer to oszalała i porządnie się wybiegała. Póki nie ma mrozu to nie ma problemu, bo potem szybko marzną jej łapki. Nawet oglądałam w internecie buciki dla niej i się zastanawiam nad kupieniem.
Trochę głupio pies wygląda ale jaka wygoda dla mnie i nie wiem tylko czy dla niej też?
azull - Nie Lis 29, 2015 11:04
Halinko, niebawem Wigilia. Marcysia przemówi ludzkim głosem, to się dowiesz
Pogody Ducha Azull
Halinka - Śro Gru 09, 2015 20:30
W wigilie zeszłego roku nie przemówiła, ale to były dla nas okropne święta ( Heniu wylądował w szpitalu na prawie dwa tygodnie), więc się nie wsłuchiwałam.
Mam nadzieję, że w tym roku będzie inaczej, już zabrałam się za przystrajanie domu i tarasu, planujemy gości, lub pójście w gości a co będzie czas pokaże.
Halinka - Pią Gru 18, 2015 20:04
Weszłam sobie na forum, a tu 12 gości, tylko ani jednego wpisu
Trudno, u nas wszystko idzie powolutku , święta zaplanowane i mam nadzieję, że będzie wspaniale, bo dlaczego nie miało by być.
Halinka - Wto Sty 12, 2016 21:10
Święta były cudne i magiczne, odczarowałam zeszły rok i to jest najważniejsze.
jacek78 - Pon Sty 18, 2016 00:26
Halinka napisał/a: | Święta były cudne i magiczne, odczarowałam zeszły rok i to jest najważniejsze |
U mnie też Halinko Też jestem zadowlony.Dziekuje za rady
Halinka - Wto Mar 01, 2016 16:52
U nas wszystko w porządku, żyjemy sobie powolutku własnym rytmem bez większych zawirowań.
Heniu skończył 28 rok abstynencji, byliśmy na rocznicowym mitingu i było jak zawsze serdecznie, radośnie i uroczyście .
Marcysia sprawia same radości i teraz czekamy tylko na wiosnę.
bodziu - Wto Mar 01, 2016 17:34
Halinka,
Pozdrawiam Halinko i bardzo sie cieszę ze zajrzałeś na forum... Taki promyk słońca
Gratulacje dla Henia i kolejnych 24 godzin dla was razem
Halinka - Pią Mar 25, 2016 15:47
Niestety po ostatnich badaniach mamy nawrót.
To już drugi raz, ale teraz będą powtórzone wlewki i mam nadzieję , że znowu pomogą chociaż na parę lat.
Święta będą spokojne, bo takie muszą być.
Halinka - Sob Kwi 09, 2016 11:15
W środę Heniu wziął wlewkę, ale bardzo źle ją znosi.
To już trzeci dzień wysokiej temperatury , więc muszę się zastanowić, czy ich nie przerwać na jakiś okres. W poniedziałek zapytam lekarza.
Marcysia ma coś takiego w sobie, że też choruje jak u Henia dzieje się coś niepokojącego.
azull - Sob Kwi 09, 2016 18:27
Halinko, życzę Heniowi szybkiego powrotu do zdrowia, a Tobie życzę aby czarne myśli były jak najdalej od Ciebie. A wam obu Pogody Ducha i trzeźwych kolejnych 24 godzin.
Pozdrawiam Azull
Halinka - Sob Kwi 09, 2016 20:03
Dziękuję Wojtek.
Potrzebuje wsparcia z każdej strony.
jacek78 - Sob Kwi 09, 2016 23:49
Halinka,
To prosze przekazać Heniowi że jestem sercem z Nim A Tobie Halinko zyczę spokoju i dobrych mysli
Halinka - Nie Kwi 10, 2016 12:27
Dziękuję Jacek za słowa otuchy.
|
|
|