To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Witaj na stronach niepije.com.pl
Forum wsparcia, dla osób uzależnionych i współuzależnionych od alkoholu.
Dawniej niepije.net

Jestem tu nowa/nowy - Na razie nieśmiało witam

Andzia - Wto Kwi 06, 2010 20:05

Witam. Trochę jeszcze zakręcona jestem w tym wszystkim, bo pierwszy dzień, ale myślę, ze będzie ok.
bodziu - Wto Kwi 06, 2010 20:21

Andzia napisał/a:
Witam. Trochę jeszcze zakręcona jestem w tym wszystkim, bo pierwszy dzień,

Witaj "zakręcona" Andziu <czesc>

nie mniej zakręcony :-> Bogdan Alkoholik

dora - Wto Kwi 06, 2010 20:55

Zakrecona???
A to tak jak ja <zakrecony>

jacek78 - Wto Kwi 06, 2010 21:25

Andzia,

Cześć Andzia <czesc> Jacek alkoholik (chyba nie zakręcony :?: :roll: )

akasha - Śro Kwi 07, 2010 21:34

Przeczytałam właśnie "Twoją historię" i cieszę się, że przywitałaś się w tym temacie :-)
Chciałam coś odpisać w tamtym poście, ale nie wiele jeszcze mogę powiedzieć na temat trzeźwienia.

Wierzę, że naszym życiem nie rządzą przypadki, witam zatem cieplutko :) Cieszę się, że zauważyłaś swój problem i chcesz coś z tym zrobić. Chcieć to połowa sukcesu. A chcieć to móc! :)

"Życzę ci odwagi wschodzącego słońca, które mimo nędzy i ogromu zła tego świata, dzień po dniu wschodzi i obdarza nas blaskiem i ciepłem swych promieni." Phil Bosmans

Dziś nie piję! <mp3>
akasha

Mietek - Śro Kwi 07, 2010 21:47

akasha napisał/a:
Dziś nie piję!

A wiecie Dziewczyny co :?:
Ja też dzisiaj się nie napiłem :lol: % oczywiscie :-D , jest nas zatem o jednego więcej.
Późno siadłem dziś do kompa, a to dlatego właśnie, że dopiero co wróciłem z mityngu.
Chociaż na forum mam wspaniałych przyjaciół, to od realnych spotkań z żywymi alkoholikami nie ucieknę. Nawet nie mam zamiaru.
Bardzo dobrze jest nawet dotknąć trzeźwiejącego drugiego człowieka, co i am również proponuję. Wstyd to żaden, a pomoc bardzo duża.
Pozdrawiam serdecznie

jacek78 - Śro Kwi 07, 2010 22:04

Mietek napisał/a:
Chociaż na forum mam wspaniałych przyjaciół, to od realnych spotkań z żywymi alkoholikami nie ucieknę. Nawet nie mam zamiaru.

Ja też Mieciu niemam zamiaru i nawet mi to na myśl nigdy nie przyszło :-D :-D
pozdrawiam <czesc>