Jestem tu nowa/nowy - Na razie nieśmiało witam
Andzia - Wto Kwi 06, 2010 20:05
Witam. Trochę jeszcze zakręcona jestem w tym wszystkim, bo pierwszy dzień, ale myślę, ze będzie ok.
bodziu - Wto Kwi 06, 2010 20:21
Andzia napisał/a: | Witam. Trochę jeszcze zakręcona jestem w tym wszystkim, bo pierwszy dzień, |
Witaj "zakręcona" Andziu
nie mniej zakręcony Bogdan Alkoholik
dora - Wto Kwi 06, 2010 20:55
Zakrecona???
A to tak jak ja
jacek78 - Wto Kwi 06, 2010 21:25
Andzia,
Cześć Andzia Jacek alkoholik (chyba nie zakręcony )
akasha - Śro Kwi 07, 2010 21:34
Przeczytałam właśnie "Twoją historię" i cieszę się, że przywitałaś się w tym temacie
Chciałam coś odpisać w tamtym poście, ale nie wiele jeszcze mogę powiedzieć na temat trzeźwienia.
Wierzę, że naszym życiem nie rządzą przypadki, witam zatem cieplutko :) Cieszę się, że zauważyłaś swój problem i chcesz coś z tym zrobić. Chcieć to połowa sukcesu. A chcieć to móc! :)
"Życzę ci odwagi wschodzącego słońca, które mimo nędzy i ogromu zła tego świata, dzień po dniu wschodzi i obdarza nas blaskiem i ciepłem swych promieni." Phil Bosmans
Dziś nie piję!
akasha
Mietek - Śro Kwi 07, 2010 21:47
akasha napisał/a: | Dziś nie piję! |
A wiecie Dziewczyny co
Ja też dzisiaj się nie napiłem % oczywiscie , jest nas zatem o jednego więcej.
Późno siadłem dziś do kompa, a to dlatego właśnie, że dopiero co wróciłem z mityngu.
Chociaż na forum mam wspaniałych przyjaciół, to od realnych spotkań z żywymi alkoholikami nie ucieknę. Nawet nie mam zamiaru.
Bardzo dobrze jest nawet dotknąć trzeźwiejącego drugiego człowieka, co i am również proponuję. Wstyd to żaden, a pomoc bardzo duża.
Pozdrawiam serdecznie
jacek78 - Śro Kwi 07, 2010 22:04
Mietek napisał/a: | Chociaż na forum mam wspaniałych przyjaciół, to od realnych spotkań z żywymi alkoholikami nie ucieknę. Nawet nie mam zamiaru. |
Ja też Mieciu niemam zamiaru i nawet mi to na myśl nigdy nie przyszło
pozdrawiam
|
|
|