Rzuć palenie - Anty nikotynowo !
Mariusz - Pon Kwi 26, 2010 15:01
I minął pierwszy miesiąc bez dymka, jeszcze się czasami chce, ale jakoś leci
Pozdrawiam
Irmina - Pon Kwi 26, 2010 15:35
Mariusz napisał/a: | I minął pierwszy miesiąc bez dymka, jeszcze się czasami chce, ale jakoś leci |
Gratuluję wytrwałości !! .
Ja palę , bo chyba lubię . Nie paliłam w ciąży , nie palę wtedy,kiedy nie można np. w samolocie / wytrzymałam bez problemu 12 godz / . Ale teraz - mam takie cienkie miętowe i mi smakują
Może kiedyś ??
yoytek - Pon Kwi 26, 2010 17:01
Gratuluję Mariusz.
Początkowo palenie też mi smakowało, choć z latami coraz mniej, a straty zaczęły być coraz bardziej dokuczliwe.
PD i 24 g w niepaleniu Wojtek
Mariusz - Pon Kwi 26, 2010 17:23
Dziękuje, teraz jak już całkowicie wyzdrowieje muszę chyba na rowerek śmignąć i do siłowni
Waga szybko rośnie
Wesus - Wto Kwi 27, 2010 00:19
Mariusz napisał/a: | Waga szybko rośnie |
To prawda, a żebyś nie miał wątpliwości to jak się zacznie znowu palić to już nie spada
Namibia - Pon Cze 28, 2010 11:07
Nikt nie rzuca? Nikt nie chce?
Ja się zamierzam do tego
Mariusz nadal antynikotynowy?
Wesus - Pon Cze 28, 2010 13:35
Namibia napisał/a: | Ja się zamierzam do tego |
Proponuję Ci trochę poczekać z tymi papierosami aż trochę dojdziesz do siebie po odstawieniu alkoholu. Huśtawki nastroju po odstawieniu piwa mogą się jeszcze zwiększyć gdy rzucisz nikotynę. Wtedy łatwo popłynąć.
pozdrawiam W
Mariusz - Pon Cze 28, 2010 15:12
Namibia napisał/a: | Mariusz nadal antynikotynowy? |
Mariusz pali jak dwa smoki, ale po zdaniu egzaminu, podejście kolejne.
Nie paliłem "bardzo długo", ale nosić mnie zaczęło i jak zapisałem się na prawko wolałem skorzystać z opcji - Pal, Nie Pij i zdawaj
Jak chwilowo nie musisz, to faktycznie popalaj Sobie, to dodatkowy nerw
Pozdrawiam
dora - Pon Cze 28, 2010 22:09
Mariusz napisał/a: | Mariusz pali jak dwa smoki, |
A...to tak jak ja
Mariusz napisał/a: | wolałem skorzystać z opcji - Pal, Nie Pij |
Trzymam sie rowniez takiego postanowienia
Namibia - Wto Cze 29, 2010 07:28
Wesus napisał/a: | Huśtawki nastroju po odstawieniu piwa mogą się jeszcze zwiększyć gdy rzucisz nikotynę. |
Dlaczego masz zawsze rację?
Mariusz napisał/a: | Nie paliłem "bardzo długo", ale nosić mnie zaczęło i jak zapisałem się na prawko wolałem skorzystać z opcji - Pal, Nie Pij i zdawaj |
Cwane, cwane nie powiem Przyznaj się specjalnie poszedłeś na prawko...
dora napisał/a: | Trzymam sie rowniez takiego postanowienia |
To w takim razie trzymam się razem z Wami
Mariusz - Wto Cze 29, 2010 08:43
Namibia napisał/a: | Przyznaj się specjalnie poszedłeś na prawko... |
Po dłuższym zastanowieniu, muszę powiedzieć, że moje pójście na prawko to pewnie objaw odstawienia fajek
To podświadomość mnie tam skierowała
kajadda - Wto Cze 29, 2010 10:34
Mariusz napisał/a: | Po dłuższym zastanowieniu, muszę powiedzieć, że moje pójście na prawko to pewnie objaw odstawienia fajek
To podświadomość mnie tam skierowała | ... aha zamiast fajek... odpalasz fiata... i to na ręcznym żeby było więcej "czadu"
guciu - Wto Cze 29, 2010 11:59
kajadda napisał/a: | odpalasz fiata... i to na ręcznym żeby było więcej "czadu" |
Mariusz, słuchaj się Dziewuszki, bo na motoryzacji to Ona się zna
Mariusz - Wto Cze 29, 2010 14:10
kajadda napisał/a: | odpalasz fiata... |
Ale ja nie mam fiata
kajadda - Wto Cze 29, 2010 14:23
Mariusz napisał/a: | Ale ja nie mam fiata | ... ja pisałam o egzaminie ... zdaje sie na punto A w domku niech Ci odpala co tam masz ... tylko nie "palma"
|
|
|