To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Witaj na stronach niepije.com.pl
Forum wsparcia, dla osób uzależnionych i współuzależnionych od alkoholu.
Dawniej niepije.net

Opowiedz nam swoją historie - Alkoholizm prawdziwy cd.....

dziadziunio - Pią Kwi 09, 2010 23:09

Mariusz napisał/a:
Będzie, trochę trzeba zaczekać

Dajmy czas czasowi...... :-D

dobranoc :roll: dziadziunio :roll:

dziadziunio - Sob Kwi 10, 2010 10:44

No, no kto by to przewidział....
Zatkało mnie, nie byłem fanem naszego prezydenta, jednak to co się stało odbiera po prostu głos.....
Idę na spacer muszę to przetrawić.

Pomimo wszystko, miłego dnia....pozdrawiam :roll: dziadziunio :roll:

Mariusz - Sob Kwi 10, 2010 10:47

dziadziunio napisał/a:
Zatkało mnie,

I mnie zatkało...

kukuś - Sob Kwi 10, 2010 13:24

dziadziunio napisał/a:
nie byłem fanem naszego prezydenta,:

...też nie byłam jego fanką , w ogóle nie lubię PISu , ale w obliczu tej tragedii nie ma to nic do rzeczy

dziadziunio - Sob Kwi 10, 2010 15:03

kukuś napisał/a:
ale w obliczu tej tragedii nie ma to nic do rzeczy

Też myślę, że tak na to patrzeć trzeba. Jednak według ostatnich doniesień, sprawa nieco się naświetliła.. Czarna skrzyna z której my jako rodacy i tak niczego się nie dowiemy, wszystko co czarne jak sama nazwa głosi ma zapisane. Lot do Gruzji ukazał prawdziwe oblicze kogoś, kogo pośród nas już nie ma...
Władza w rękach szaleńców jak ostatnio można było zaobserwować na strefie, niczego dobrego z sobą nie niesie... Przy rozsypanych z tornistra kredkach nie ważne są koszty, ofiary i poniesione nakłady.. Ważne aby postawić na swoim....A przecież to tylko wirtualna władza zagubionej małej kobieciny, gdy ma się w dłoniach tą prawdziwą można zażyczyć sobie aby samolot być może lądował jak helikopter...smutne ale prawdziwe... a pilot nie był przecież z łapankiiiiiiiiii.....
Tragedia jednak jest. Winny będzie oczywiście pilot, przy dobrym humorze notabli być może będzie awaria maszyny...
Samo życie...i to nie tylko u nas.....

Jest mi bardzo smutno. pozdrawiam :roll: dziadziunio :roll:

dziadziunio - Sob Kwi 10, 2010 15:34

Idziemy na spacer... Fasolka jest zdrowa i ochrzczona....

Miłego dnia, pozdrawiam :roll: dziadziunio :roll:

Halinka - Sob Kwi 10, 2010 18:42

dziadziunio napisał/a:
Fasolka jest zdrowa i ochrzczona....

A papiery i podpisy już masz :?:

dziadziunio - Sob Kwi 10, 2010 20:21

Halinka napisał/a:
A papiery i podpisy już masz

Wczoraj poszedłem specjalnie po podpis, ale nie było proboszcza. Ma być w poniedziałek i wtedy będzie koniec chrzcin.......
Mam pecha czy co?
Miłego dnia, pozdrawiam :roll: dziadziunio :roll:

Halinka - Sob Kwi 10, 2010 21:10

dziadziunio napisał/a:
Mam pecha czy co?

Pewnie ktoś ma w stosunku do Ciebie jakieś plany, o których nie wiesz.

dora - Sob Kwi 10, 2010 21:16

dziadziunio napisał/a:
Mam pecha czy co?

A moze chca abys nadrobic ten czas...kiedy omijales duzym lukiem proboszcza ?
pozdrawiam :lol:

dziadziunio - Sob Kwi 10, 2010 23:32

Halinka napisał/a:
Pewnie ktoś ma w stosunku do Ciebie jakieś plany, o których nie wiesz

Napisałem długiego posta.... A potem coś przypadkowo nie tak kliknąłem i cały post gdzieś się schował. Nie pierwszy raz już mi się to zdarza, i zawsze po tym jestem pewien, że dobrze się stało..
Myślę Halinko, że byłabyś niezadowolona z jego treści a i mi jutro byłoby nie w smak...
A więc może i ktoś robi coś abym nie pisał czegoś, czego po wszystkim mógłbym żałować...
Nie było w tym poście niczego osobiście skierowanego, w Twoją stronę...

Lecę spać, skype nie zrobiony i Wiesiek się chyba na mnie obrazi...Dużo się dzieje i na nic nie ma czasu.. Przepraszam Przyjacielu..
dobranoc dziadziunio
Pozdrawiam Halinko, pozdrawiam Dora...bużka

dziadziunio - Nie Kwi 11, 2010 10:22

Nostalgia żle wpływa na moje samopoczucie. Czuję się przygnębiony i przybity, idę z maluchem na długi spacer. Pójdziemy na plac zabaw jej zabawa zawsze poprawia mi samopoczucie a jej niebezpieczne niejednokrotnie zachowanie zmusza mnie do takiej koncentracji, że nie mam czasu aby o czymkolwiek innym myśleć...
Życząc Wszystkim miłego, pomimo wszystko dnia wybywam. <jazda> dziadziunio <jazda>

kajadda - Nie Kwi 11, 2010 10:38

dziadziunio napisał/a:
Nostalgia żle wpływa na moje samopoczucie. Czuję się przygnębiony i przybity,
... nie tylko na Ciebie.... myślę że większość jak nie wszyscy są przygnębieni.... tak sobie myślę..... czy My Polacy zawsze musimy dostać po łbie żeby się opamietać?.... tak samo My alkoholicy...... :-(
Halinka - Nie Kwi 11, 2010 11:14

dziadziunio napisał/a:
A więc może i ktoś robi coś abym nie pisał czegoś, czego po wszystkim mógłbym żałować...

Może jednak zawsze warto się chwilę zastanowić, zanim się coś napisze lub w realu powie. Niedobre i nieprzemyślane słowa potrafią zabić wszelkie dobre uczucia.
Życzę rozwagi.

Mietek - Nie Kwi 11, 2010 11:35

kajadda napisał/a:
czy My Polacy zawsze musimy dostać po łbie żeby się opamietać?.... tak samo My alkoholicy......

Chyba coś w tym musi być. Przecież gdybym nie dostał po łbie od konsekwencji swojego picia, mogłoby i mnie już nie być.
Mimo wszystko jestem i chyba dobrze sie stało...z tym przebudzeniem ;-)