Luźne rozmowy - Spotkanie forumowiczów
guciu - Śro Sie 18, 2010 19:33
hewciu - Śro Sie 18, 2010 19:43
Ja postaram sie przystosowac i postaram sie byc tam gdzie sie umowimy
Pozdrowionka!
jagna - Śro Sie 18, 2010 20:23
Ja, jeśli to nie będzie 25 wrz. to też się piszę na spotkanie Dla mnie dobrze by było środek Polski ale jak ustalimy inaczej to też dotrę. Jak będzie mi po drodze to mogę kogoś zabrać.Mieszkam okolice Ostrów Mazowiecka.
kajadda - Śro Sie 18, 2010 21:45
guciu, ... ale nie ma tak ... jak padnie na Łodź to jedziesz do niej przez Toruń
guciu - Sob Sie 21, 2010 08:06
kajadda napisał/a: | jak padnie na Łodź to jedziesz do niej przez Toruń |
... mogę nawet przez Zakopane, jak będzie takowa potrzeba ...
... tak sobie myślę, że powinno paść na Lódź, bo we wrześniu mój najlepszy kumpel Gutek ma urodziny ... a że to duże dziecko, to i prezentasy lubi
... a prezentasów nigdy za wiele ... szykować kasę
... pozdro dla wsiech ...
dora - Sob Sie 21, 2010 22:15
guciu napisał/a: | a że to duże dziecko, |
Potwierdzam, ze bardzo duzy chlopiec Takze prezenta tez takie musza byc
w czoleczko
Halinka - Nie Sie 22, 2010 12:29
My też chcemy się w Wami spotkać . Wrzesień to dobry miesiąc.
Franiu to Ty powinieneś zadecydować gdzie , bo to Twój pomysł i ktoś musi nami porządzić, a Ty do tego świetnie się nadajesz, jesteś dobrym organizatorem, więc czekamy na decyzję i podporządkujemy się.
Franiu - Nie Sie 22, 2010 12:49
Halinka,
Ja juz pisalem w swoim poście,ze najlepiej gdzieś w małym miasteczku w górach z dala od wszystkiego,ja mieszkam w dużym mieście i tego gwaru i szumu mam pod dostatkiem,po drugie ja nie chcę nic na siłę,myślę aby przyjemne połaczyć z pozytecznym,pooddychać świezym powietrzem,a nie spalinami,
Halinka - Nie Sie 22, 2010 14:12
Jesteśmy ZA.
Bardzo dobry pomysł, trzeba by tylko poszukać jakiegoś pensjonatu ,żebyśmy byli razem i przyjeżdżamy.
bacha - Wto Sie 24, 2010 20:43
Halinka napisał/a: | trzeba by tylko poszukać jakiegoś pensjonatu ,żebyśmy byli razem |
Halinka - Śro Sie 25, 2010 20:40
Dlaczego masz takie smutne minki?
Franiu - Pon Sie 30, 2010 14:54
Jak na razie widzę że w tym temacie jest cicho,czyżby nikt nie miał ochoty na spotkanie,
azull - Pon Sie 30, 2010 19:31
Ochota oczywiście jest. A czy zamiast gór nie może być jakiś nadmorski kurort? Plaża po sezonie bywa bardzo urokliwa. Będę w Polsce w weekend 24/25 września. Oczekuję propozycji
Pozdro A.
Halinka - Pon Sie 30, 2010 20:06
azull napisał/a: | A czy zamiast gór nie może być jakiś nadmorski kurort? |
Dla nas morze jest za daleko.
azull - Pon Sie 30, 2010 22:30
To tak jak góry dla nas
pozdro A.
|
|
|