Opowiedz nam swoją historie - Halinka i Heniu-nasze życie tu i teraz.
jacek78 - Sob Paź 23, 2010 23:54
Halinka,
Jak dobrze mieć takich przyjaciół Cieszę się że dajecie mi siłę do dalszej trzeźwosći.Do dalszej pracy nad sobą i pokazujecie że można się kochać ,szanować
Dobrze miec jest za wzór taką osobe jaką jesteś Ty "ciociu"Halinko
pozdrawiam i gratuluje
hewciu - Nie Paź 24, 2010 11:13
Dobrze, że jesteś Halinko!
Dla mnie jesteś the best-ciara!
Buziole
Halinka - Nie Paź 24, 2010 18:42
Vieux Vasco napisał/a: | potrafisz napisać, ze wstyd ci było się przyznać, lepiej nie mówić nic. Mi tez jest wstyd. Dziękuję, że to napisałaś.
Byłaś wtedy ode mnie o rok starsza |
Może nie napisałam tego wyraźnie , ale to ,że nie powiedziałam okazało się najgorsze, bo miałam wyrzuty sumienia, że oszukuję grupę, tak wtedy myślałam, a okazało się ,że oszukuję samą siebie.
Dlatego teraz każdemu mówię,że jak zdarzy Ci się nawrót i wypijesz to trzeba się przyznać, bo zawsze można zacząć kolejny raz.
Ty już nie popełniasz mojego błędu i dlatego masz kolejna szansę na trzeźwienie.
Każde zapicie w trakcie trzeźwienia pozostawia ślad i jest nauczką.
Ważne tylko,żeby wyciągać z tego wnioski.
Halinka - Nie Paź 24, 2010 18:52
Rocznica jak zawsze wspaniała, goście dopisali, byliśmy przygotowani na ok. 200 osób a trzeba było dostawiać stoliki. Dobrze,że organizujemy to zawsze w szkole, więc ze sprzętem nie było problemu. Jedzonka też nie brakło.
Poznałam poprzez rozmowę bliżej parę nowych osób, dostaliśmy zaproszenia na następne rocznice w okolicy, zrobiłam masę zdjęć, ponieważ prowadzimy kronikę grupy.
Miting sprawny i szybki , a potem
Trening na siłowni się przydał, a my wyglądaliśmy "godnie" w pierwszej części i" seksownie " w na tańcach.
Czekałam na ludzi z forum i nikt nie przyjechał
Franiu - Nie Paź 24, 2010 19:33
Cytat: | Czekałam na ludzi z forum i nikt nie przyjechał |
wiem ze dla chcącego nic trudnego,ale jak dla mnie to troszkę za daleko,sama wiesz ze jak się pracuje to i czasu brakuje,fajnie ze tak imprezka sie udala,
Mietek - Nie Paź 24, 2010 20:12
Halinka napisał/a: | Czekałam na ludzi z forum i nikt nie przyjechał |
Cóż, gdybym nie przeleżał wczorajszego wieczora...
Dziś też ze mną nie bardzo... Ale macie z Heniem to jak w banku że któregoś pięknego dnia niespodziankę mogę sprawić
Odpoczywajcie zatem po tańcach
jarox48 - Nie Paź 24, 2010 22:12
Halinka napisał/a: | Rocznica jak zawsze wspaniała, goście dopisali, byliśmy przygotowani na ok. 200 osób a trzeba było dostawiać stoliki. |
HALINKO to byl w takim razie mega miting.......mysle ze jeszcze w moim zyciu uda mi sie w takim uczestniczyc......musi to byc nie zapomniane uczucie.....
Pozdrawiam
Jarek alkoholik
Halinka - Pon Paź 25, 2010 15:08
Mietek napisał/a: | Ale macie z Heniem to jak w banku że któregoś pięknego dnia niespodziankę mogę sprawić |
Czekamy na Ciebie zwarci i gotowi.
Mietek napisał/a: | Dziś też ze mną nie bardzo. |
To się koniecznie kuruj.
Informuję,że może nie być mnie parę dni, bo mój sprzęt nawala i bez naprawy się nie obejdzie.
Mietek - Pią Paź 29, 2010 17:30
Halinka napisał/a: | Informuję,że może nie być mnie parę dni, bo mój sprzęt nawala i bez naprawy się nie obejdzie. |
Widocznie ten sprzęt nie jest taki zły, albo właścicielka lepsza od sprzętu i posłuszny on się zrobił
Halinka - Pią Paź 29, 2010 19:40
Mietek napisał/a: | albo właścicielka lepsza od sprzętu |
Żebyś wiedział, sama zepsułam i sama naprawiłam z małą pomocą fachowca.
Mam teraz trudny czas, dowiedziałam się,że brat ma raka krtani,(ma dwa guzki-nieoperacyjne) jesteśmy dobrej myśli, ale z tyłu głowy jest mało pozytywna myśl.
I na dodatek dzisiaj Heniu był u urologa ,który stwierdził jakiegoś guzka i w poniedziałek ma się zgłosić do niego na dyżur na dokładniejsze badania.
Na razie nie panikuję, jestem spokojna i to dla mnie jest dobry znak.Wiem,że będzie dobrze.
kukuś - Pią Paź 29, 2010 20:04
Halinka napisał/a: | , ale z tyłu głowy jest mało pozytywna myśl. |
staraj się Halinko tych złych myśli nie dopuszczać do głosu . Przytulam Cię mocno i już nie smuć się
kajadda - Pią Paź 29, 2010 20:29
Halinka napisał/a: | Mam teraz trudny czas, dowiedziałam się,że brat ma raka | ... tak to niestety na tym swiecie jest że czas raz trudny raz przeciwnie... ale zawsze jest tak (sama mi to pisałaś) że po tym trudnym przychodzi słoneczko... teraz nie będzie inaczej...
dora - Pią Paź 29, 2010 20:35
Halinka napisał/a: | Heniu był u urologa ,który stwierdził jakiegoś guzka i |
Bedzie dobrze...nie kazdy guzek musi sie kojarzyc z.....
Zrobi badania i sie zobaczy, nie ma co panikowac zawczasu.
Mietek - Pią Paź 29, 2010 20:59
dora napisał/a: | Zrobi badania i sie zobaczy, nie ma co panikowac zawczasu. |
Jestem tego samego zdania.
Po cichu Wam się przyznam że mając do czynienia na co dzień, z chorymi, niektórymi nieuleczalnie, ze śmiercią, czasem zupełnie niepotrzebną, żeby nie psuć sobie nastroju właśnie do lekarzy nawet na kontrolę nie chodzę.
Kiedyś, wiem, trzeba będzie z tego świata zejść.
Więc ten czas który mi pozostał wolę wykorzystać na to aby przeżyć go spokojnie i godnie, nie myśląc o tym co mi dolega. POOO COOO.
Niech na dziś boli to co boli, a jak się jutro obudzę niech też boli to co ma boleć.
Podejrzewam że gdyby wszyscy byli tacy jak ja, niepotrzebną byłaby służba zdrowia
dora - Pią Paź 29, 2010 21:04
Mietek napisał/a: | gdyby wszyscy byli tacy jak ja, niepotrzebną byłaby służba zdrowia |
I NFZ mialby kase dla siebie
Po 40, 50, 60 jak sie rano wstaje i nic nie boli ojajoj to nie dobrze wrozy...
|
|
|