Jestem tu nowa/nowy - mayers2
hewciu - Pią Lut 11, 2011 11:47
Witaj!
Nic sie nie martw! Chwile i bedziesz smigal po forum jak starenki.
Pozdrawiam!
Tomek AA
joluha9566 - Pią Lut 11, 2011 11:48
witaj Jacku ja podobnie jak ty zaczynam swoja trzezwosc nie pije od miesiaca z hakiem i rowniez na portalu jestem od niedawna itez krok po kroku uczylam sie obslugi komputera do tej pory np. nie umiem cytowac albo gubie sie w niektorych rzeczach ale potrzeba pisania z takimi ludzmi jak my powoduje ze ciagle sie ucze i kazdy nawet najmniejszy sukces sprawi mi radosc jesli tylko zechcesz dalej pisac to inni bardziej obeznani w obsludze kompa napewno ci pomoga poto tu jestesmy by sobie pomagac zycze powodzenia i kolejnych 24h
alana181 - Pią Lut 11, 2011 12:16
witaj Jacku miło że jesteś
kajadda - Pią Lut 11, 2011 13:22
Witam Jacku
kukuś - Pią Lut 11, 2011 14:52
cześć Jacku
mayers2 - Pią Lut 11, 2011 15:36 Temat postu: podziekowanie Chcę podziękowac Wam wszystkim za miłe przyjęcie na forum Napawa mnie to radościa ,że sa wśród mnie ludzie godni zaufania, którzy tak samo jak ja mają cos do powiedzenia z własnego doświadczenia o swoim trzeżwieni. Raz jeszcze dziękuje
miłego dnia życze
Halinka - Pią Lut 11, 2011 20:20
Jacek!
Jak chcesz możesz się już przenieść z powitalni i założyć swój własny wątek. dziale "Jestem alkoholikiem,ale nie piję" - Opowiedz nam swoją historię.
Podziel się swoim doświadczeniem.
mayers2 - Sob Lut 12, 2011 08:57
Dzieki za informacje ) Mysle ,że w najbliższym czasie z tego skorzystam. Pozdrawiam i życze Pogody Ducha
Mariusz - Sob Lut 12, 2011 19:36
joluha9566 napisał/a: | nie umiem cytowac |
Starczy wcisnąć lewy myszy i przeciągnąć po wybranym tekście, później tylko wcisnąć nad tekstem przycisk - nie ignoruj, tylko drugi i wszystko działa -> ""
|
|
|