To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Witaj na stronach niepije.com.pl
Forum wsparcia, dla osób uzależnionych i współuzależnionych od alkoholu.
Dawniej niepije.net

Nie piję więc jestem. - Jak radzic sobie ze stresem i emocjami

bacha - Nie Kwi 10, 2011 21:54

Karlarzysta napisał/a:
ale moja wytrwalosc ,praca na programie .Wyjazdy na warsztaty krokow ,modlitwa ,przynosza powoli efekty .Jest juz komunikacja ,odbudowywanie wiezi .Ustalanie zasad ,ktore jestem w stanie w koncu przyjmowac.
Miło czytać takie posty !Karlarzysto <czesc> i życzę spełnienia ;-)
jarox48 - Pon Kwi 11, 2011 14:31

JANUSZ <czesc>

Nie pozostaje nic innego jak życzyć Ci tylko powodzenia i wytrwałości......

joluha9566 - Pon Kwi 11, 2011 15:06

Powodzonka <czesc>
Halinka - Pon Kwi 11, 2011 18:46

Czyli spokojne działanie opłaciło się :lol:
Karlarzysta - Pon Kwi 11, 2011 22:20

Ten spokoj i pare innych zeczy ,przychodza przy intensywnej i na ile umiem pracy na programie.Dziekuje za mile slowa .Pozdrawiam.
Mietek - Śro Kwi 13, 2011 19:43

Karlarzysta napisał/a:
Ten spokoj i pare innych zeczy ,przychodza przy intensywnej i na ile umiem pracy na programie

Cóż, stare powiedzenie, bardziej i więcej pracujesz, więcej masz.

Janusz, powodzenia <czesc>

kajadda - Śro Kwi 13, 2011 20:37

Mietek napisał/a:
bardziej i więcej pracujesz, więcej masz.
... zależy jak i nad czym... bo można mieć np. garba i odciski ;-)
Mietek - Śro Kwi 13, 2011 21:14

kajadda napisał/a:
bo można mieć np. garba i odciski

To tyż :-D , aczkolwiek nie miałem tego na myśli :-)

jarox48 - Nie Kwi 17, 2011 16:35

JANUSZ <czesc>

Pochwal się troszeczkę.........jak Twoje trzeżwienie i sprawy sercowe........wiesz przecież, że my też lubimy czytać pozytywy z życia innych.......nie daj się prosić.....

Pozdrawiam

Jarek alkoholik

Karlarzysta - Nie Kwi 17, 2011 21:24

Dzieki .Dzisiaj bylem na intergrupie .Spotkalem sie z Jagodka ,bylo milo i spokojnie .Nie opieram juz sie na niej ,odnalazlem poczucie bezpieczenstwa ,spokoj,i radosc zycia w sobie .Napewno przebywanie ,oczekiwanie na spotkanie z Jagodka ,jest bardzo mile i daje ogrom radosci.Ja ,coz zyje wolniej i duzo spokojniej .Dzieki temu mam czas uslyszec ,zobaczyc rzeczy i odpowiednia ilosc czasu ,by dokonac wyboru i zareagowac nie krzywdzac siebie i drogiego czlowieka.Pozdrawiam. :-D
Mietek - Nie Kwi 17, 2011 21:50

Karlarzysta napisał/a:
,coz zyje wolniej i duzo spokojniej

Ciszą mnie takie wiadomości.
Janusz, interesuje mnie jeszcze Twoje trzeźwienie. Jak z programem 12 Kroków?
Czy tylko praca ze sponsorem?
Pozdrawiam <czesc>

Karlarzysta - Pon Kwi 18, 2011 07:23

3 tyg temu bylem na warsztatach krokow ,uzupelnilem moj 4 krok .Pisalem jeszcze raz obrachunek z okresu niepicia 5,5 roku .Ze wstydu ,lenistwa i innych powodow zrobilem to na odpierdziel.1,5miesiaca temu bylem na krokach 6:;7.Praca codzienna wieczorami,sponsor ,niesienie poslania do wiezienia ,chodze od niedawna .Grupa w suwalkach ,ktora ladnie pracuje na krokach i tradycjach .Za dwa tyg .jade na warsztaty tradycji.Jest dobrze .BogJagodke postawil mi na mojej drodze zycia i jestem mu za to ogromnie wdzieczny Przy niej czuje sie ,jak na mitingu .Spadaja wszystkie maski ,staje sie soba .Uczciwy szczery itd ,itd
Karlarzysta - Pon Kwi 18, 2011 07:38

Nie zawsze jest kolorowo ale przyjemnosc i radosc zycia rosnie .Spokoj jest dla mnie najwazniejszy .Pozdrawiam.Wtej chwili ,tak sie czuje <mp3>
joluha9566 - Pon Kwi 18, 2011 12:08

Karlarzysta napisał/a:
.Spokoj jest dla mnie najwazniejszy
dla mnie rowniez i bardzo go sobie cenie zycze ci go jak najwiecej pozdrawiam
dora - Pon Kwi 18, 2011 18:31

Fajnie, ze udalo sie Wam dogadac z Jagodka...Razem isc przez zycie jest latwiej :lol:
Sporo tez robisz dla siebie...i oby tak dalej szlo bez komplikacji :lol: Czego Ci szczerze zycze :lol: Dbaj o ten spokoj <mp3>