Tylko dla Moderatorów - Sprawy Forum
Mariusz - Wto Lis 16, 2010 12:04
Witam i pozdrawiam
Franek, też masz uprawnienia do zmiany nicka, można to zrobić w panelu admina, wybrać z lewego panelu -> Użytkownicy. Później należy odnaleźć użytkownika i edytować jego dane.
Franiu - Wto Lis 16, 2010 14:48
Mariusz,
ok,dzięki,
Franiu - Wto Lis 16, 2010 16:20
Mariusz,
udało się,huuurra,sobie też zmieniłem,
Mariusz - Wto Lis 16, 2010 16:29
Franio
azull - Pią Lis 26, 2010 12:50
Ponieważ u mnie za oknem zima pełną gębą pozwoliłem sobie zarzucić na stronę główną takie niewinne płatki śniegu... miałem taki skrypt pod ręką, który zassałem kilka lat temu. Jak się okazje skrypt obsługuje głownie IE. Ja od jakiegoś czasu posługuje się Mozzillą gdzie płatków nie widać. Może Mariusz masz jakiś taki, bardziej nowoczesny, który np. obsługuje również inne browsery? A może z tymi płatkami to pomysł zupełnie od czapy....
pozdrawiam, Azull... u mnie będzie padał śnieg przez cały weekend!!!!
Mariusz - Pią Lis 26, 2010 17:27
Nie korzystałem, ale znalazłem taki : http://www.peters1.dk/web...ne.php?sprog=pl
azull - Pią Lis 26, 2010 17:53
no tak, znam ten doński skrypt, jego wadą jest to, ze obsługuje jeden rodzaj śnieżynek, te stary który ja wpisałem robi animacje czterech....
dora - Pią Lis 26, 2010 21:56
Nie wiem, bo sie nie znam....ale znalazlam cos takiego, moze to bedzie toooo
Tylko sie nie smiac, prosze, ze mnie
http://www.pcworld.pl/new...cze.ekranu.html
hewciu - Sob Lis 27, 2010 07:37
No Widzisz a ja myslalem, ze to Mariusza sprawka Mi sie podoba. ja wogole lubie zime........ Ale zime a nie chlape za oknem jak dla mnie pomysl fajowy!!!
azull - Sob Lis 27, 2010 09:58
U mnie za oknem dzisiejszego ranka, odnotowałem jakieś pół metra białego puchu! Kiedy podniosę się już z łóżka to zrobię kolejną fotografię do albumu.
Dora, dzięki za link. Równie ciekawe, ale jeszcze nie do końca to,o co mi chodzi.
Pozdrawiam serdecznie
Azull
Franiu - Wto Gru 28, 2010 11:36
WITAM, nie wiem jak Wy moderatorzy to widzicie,ale z mojej strony to jest tak:
za duzo luzu jest w w dzialach tematycznych forum,pogaduch powinny być zebrane w jednym miejscu,a w działach tematycznych powinna być czystość w dzieleniu sie doświadczeniami i problemami,takie jest moje spostrzeżenie ,co Wy na to.
Mariusz - Wto Gru 28, 2010 13:21
Franiu napisał/a: | co Wy na to. |
Ja jestem jak najbardziej za
azull - Wto Gru 28, 2010 15:00
Nie jestem do końca przekonany o konieczności zmian. Ludzie piszą w swoich wątkach jak chcą i o czym maja ochotę pisać. Nie dopisują off topiców do postów merytorycznych. Jeśli ktoś szuka pomocy to wiadomo że musi jej szukać w realu. Informacje zawarte w biblioteczce i innych działach są przejrzyste i można z zamieszczonych artykułów czerpać wiedzę bez problemów. To co wyróżnia to forum od innych mi znanych, to jest jego miła atmosfera, i to że ludziom pisze się tu dobrze. Bez ludzi nie będzie forum. Nie róbmy z tego miejsca drugiego niepije.pl! Zauważcie ile jest tak na prawdę osób tu piszących systematycznie, niewielu moim zdaniem. Nowych przybywa stosunkowo niewielu, bo strona jest słabo wypozycjonowana. Przez pewien okres mieliśmy reklamę po przez Google AdWords i było łatwiej tu trafić, ale od kilku miesięcy jej już nie ma z kilku przyczyn, na temat których w tej chwili nie będę się rozpisywać z braku czasu(muszę zmykać do pracy). Szanujmy to co mamy i pamiętajmy o mądrym staropolskim przysłowiu pt. LEPSZE JEST WROGIEM DOBREGO.
pozdrawiam Azull
Mariusz - Wto Gru 28, 2010 21:19
Może być, nie mam nic przeciwko, faktycznie różnimy się tym, że piszę się tu nieco spokojniej niż na innych forach.
Off topiców faktycznie nikt nie robi, a jeżeli już, to z reguły sam prosi o przeniesienie.
Pozdrawiam
Franiu - Wto Gru 28, 2010 22:24
Ja tylko napisałem o swoich odczuciach,poprosiłem o przemyslenie,nikt nie mowi kategorycznie o jakiś zmianch,
|
|
|