Luźne rozmowy - Wątek pełen żarcia
Mietek - Nie Maj 29, 2011 20:07
Wszystko wygląda bardzo smakowicie, tylko skąd wziąć czas na przygotowanie tego wszystkiego
jacek78 - Nie Maj 29, 2011 21:08
Mietek napisał/a: | Wszystko wygląda bardzo smakowicie, tylko skąd wziąć czas na przygotowanie tego wszystkiego |
to pierwsze dla alkoholika pijącego to tak ale dla alkoholika trzeźwiejącego myśle że nie A następne to paluszki lizać Chyba pokaże to żonie i może coś wyjdzie z tego
dora - Pon Maj 30, 2011 16:39
A patrzeliscie na inne strony tego zarla? Jest tego od wyboru do koloru....nie tylko same ciasta
Ja napewno cos sobie upatrze dobrego i postaram sie zrobic....moze kiedys
Mietek - Śro Lip 13, 2011 09:11
Hejże Towarzystwo miłe
W naszej wirtualnej forumowej kuchni, stół do Waszej dyspozycji.
Kawa, herbata, słodkości do wyboru i koloru
Zalecam do wieczora się z tym uporać
Dziś zwalniam wszystkich, zwłaszcza dziewczyny, z dbania o linię
Jeden dzień w roku można sobie odpuścić
dora - Pią Lip 22, 2011 09:41
Mietek napisał/a: | W naszej wirtualnej forumowej kuchni, stół do Waszej dyspozycji.
Kawa, herbata, słodkości do wyboru i koloru |
Ja o linie nie dbam wiec sobie pojadlam... Troszke czasu zajelo mi to jedzonko ale bylo warto, bo wszystko bylo pyszne
dora - Czw Sie 18, 2011 18:32
Baska gdzie jest ten placek? Mialas go tutaj zostawic i co? Przychodze, robie sobie kawe i nie ma ani okruszka A moze myszki go zjadly? Ciekawe
Halinka - Sob Paź 15, 2011 18:39
Zostawiam dla wszystkich chętnych szarlotkę.( dla Miecia duuuży kawałek)
Pachnie, tak,ze pewnie zaraz spróbuję.
Rozpoczęłam sezon pieczenia i doszkalania się, ale i tak gotowce wychodzą mi najlepiej
jacek78 - Sob Paź 15, 2011 22:21
Halinka napisał/a: | Zostawiam dla wszystkich chętnych szarlotkę |
Dzięki ale Ja własnie skończyłem jesć takie 3 duże kawały bo żona dzisiaj upiekła
bacha - Sob Paź 15, 2011 23:45
Halinka napisał/a: | Pachnie, tak,ze pewnie zaraz spróbuję. | no i chyba poczulam ten zapach bo mnie cosik do kuchni przywiodlo dzieki Halinko ...pyszota
Pytam tylko i to tylko z ciekawosci,dlaczego Mieciu ma sie objadac wiecej niz my?czyzbys Halinko nie wiedziala jeszcze ze to ja akurat tu w kuchni potrzebuje wzgledow?podsiade troszke kolo Miecia moze moj widok go rozbroii i da chociaz jeszcze ugrzc hehehe
jacek78 napisał/a: | Dzięki ale Ja własnie skończyłem jesć takie 3 duże kawały |
no i coooooo?ten tez 3 kawalki,no i gdzie tu sprawiedliwosc,jestem juz wszedzie gdzie mowa o jedzeniu,a pojde spac to przespie lakomstwo
Mietek - Nie Paź 16, 2011 08:36
bacha napisał/a: | podsiade troszke kolo Miecia moze moj widok go rozbroii i da chociaz jeszcze ugrzc hehehe |
Dla Ciebie Basiu zrezygnuję nawet z całego swojego przydziału
bacha - Nie Paź 16, 2011 15:07
Mietek napisał/a: | Dla Ciebie Basiu zrezygnuję nawet z całego swojego przydziału | No Mieciu ale super,nie dlatego ze chciala bym cie objadac ,ale dlatego ze mi ostapisz hehehe,super bede sie kolo ciebie krecic w takim razie,moze wreszcie przytyje
dora - Nie Paź 16, 2011 18:36
bacha napisał/a: | bede sie kolo ciebie krecic w takim razie,moze wreszcie przytyje |
No nie wiem Basiu czy to dobry pomysl na przytycie....patrzac na Was oboje...grubaski No chyba, ze z innych nie wiadomych mi powodow to ''krecenie''? To co innego
Halinka - Nie Paź 16, 2011 20:01
dora napisał/a: | ze z innych nie wiadomych mi powodow to ''krecenie''? To co innego |
Trzeba uruchomić nasze KGB
bacha - Nie Paź 16, 2011 20:03
Halinka napisał/a: | Trzeba uruchomić nasze KGB | nic nie musicie uruchamiac dziewczeta hehehe,Mieciu po prostu dzentelmen w kazdym calu,wiec co mu szkodzi glodnego napasc hehehe
Mietek - Nie Paź 16, 2011 20:11
Halinka napisał/a: | Trzeba uruchomić nasze KGB |
Halinko, czyżbyś swoją orientację na wschód skierowała bacha napisał/a: | nic nie musicie uruchamiac dziewczeta |
Nie tłumacz się Basiu, my wiemy o co chodzi
Trzymajcie się dziewczyny
|
|
|