Opowiedz nam swoją historie - Tak się zaczęło, tak jest.
bacha - Wto Maj 05, 2015 08:20
Mietek napisał/a: | Witam po bardzo długiej przerwie. za dobrych wiadomości nie mam
Ważne że trzeźwy, jednak nie bardzo sprawny i zdrowy . | wazne ze trzezwy Na reszcie jestes Mieciu.Pozdrawiam cieplutko i trzymam kciuki za Twoje zdrowko
Halinka - Wto Maj 05, 2015 19:35
MIETEK.
Długo się zbierałeś , żeby napisać, ale najważniejsze , że jednak się udało.
dancia - Sob Maj 09, 2015 20:57
Mietku, życzę Ci dużo zdrowia, wytrwałości i cierpliwości w ćwiczeniach ręki, warto się pomęczyć...będzie dobrze....Pogody Ducha
Mietek - Nie Maj 31, 2015 14:32
Witajcie niestety, nie mam dobrych wiadomości. jedynie co w miarę dobrego to to, że jeszcze żyję i co najważniejsze nie piję.
Miałem dwa dni temu kraksę, samochód poszedł do kasacji, ja jednak chyba twardziel jestem, bo nawet bez zadrapania, jednym zdaniem problemów, ciąg dalszy
Ostatnio mnie one mega lubią. Czasem żyć mi się odechciewa Wydawałoby się, że na trzeźwo że powinno być łatwiej, a tu, zonk. wciąż pod górkę.jak nie załatwianie i rozwiązywanie bieżących problemów domowych, to dochodzą niespodzianki. żadnej stabilizacji.echhh popaprane to moje życie.
Pozdrawiam Wsiech
Halinka - Nie Maj 31, 2015 19:49
Mieciu.
Przykro mi, że nawarstwiło Ci się tyle kłopotów.
Na pewno jesteś twardziel, więc powoli wszystko poukładasz.
Zadzwonię to pogadamy.
bacha - Pon Cze 01, 2015 13:41
Mietek napisał/a: | niestety, nie mam dobrych wiadomości. jedynie co w miarę dobrego to to, że jeszcze żyję i co najważniejsze nie piję. | Mieciu czy nie uwazasz ze masz az tyle? masz bynajmniej szanse aby problemy powolutku rozwiazywac,wielu by chcialo,a nie moze :( Tak wiec Mieciu uszy do gory i do przodu.Pozdrawiam Mieciu i witaj w swiecie w ktorym brakuje stabilizacji
jacek78 - Pon Cze 01, 2015 23:56
Mietek napisał/a: | ja jednak chyba twardziel jestem, bo nawet bez zadrapania, jednym zdaniem problemów, ciąg dalszy |
No chyba tak.Twardziel jest z Ciebie
Mietek napisał/a: | Czasem żyć mi się odechciewa |
Też nieraz tak myśle Mieciu.Patrząc dookoła co sie dzieję to aż mi się faktycznie nie chce
Mieciu.Głowa do góry.Ty już nie z takimi problemami sobie poradziłeś.Także dla Ciebie to mały problemik
pozdrawiam
Halinka - Wto Gru 01, 2015 21:07
Mietek
Daj znać co u Ciebie. Martwimy się , bo nie można się z Tobą skontaktować
Halinka - Śro Gru 09, 2015 20:31
Mietek !
Myślałam, że coś napiszesz
Mietek - Pon Gru 14, 2015 12:44
witam po dość długiej przerwie.
Aczkolwiek w trzeźwości pozostaję smutku dziś we mnie bardzo dużo.
Dziś nad ranem zmarł mój TATA, PRZEŻYŁ 87 lat był bardzo silny, mimo bólu jaki przy chorobie tylnochodzącego występuje, nie dawał się ból znosił bardzo dzielnie /ha moja krew /, jednak mnie smutno, nie będę miał już z kim politykować
Halinka - Pon Gru 14, 2015 18:32
Współczuję
ps.zdążyłeś się pożegnać?
azull - Pon Gru 14, 2015 21:20
Mietek, przyjmij również moje serdeczne wyrazy współczucia.
Pozdrawiam Azull
jacek78 - Pon Gru 14, 2015 23:35
Ja również skladam wyrazy współczucia
bacha - Wto Gru 15, 2015 18:49
Mieciu :( wyrazy wspolczucia .Przytulam mocno
hewciu - Śro Gru 23, 2015 09:12
Wyrazy Współczucia Mietek!
Pozdrowienia! Tom
|
|
|