Opowiedz nam swoją historie - Tak się zaczęło, tak jest.
dancia - Czw Gru 24, 2015 22:13
serdeczne wyrazy współczucia
Halinka - Pon Maj 02, 2016 20:57
Mieciu, wszystkiego co dla Ciebie najlepsze życzą Halinka, Heniu i Marcysia
Mietek - Nie Mar 19, 2017 10:36
Witam po baaardzo długiej nieobecności. na szczęście po trzech udarach jeszcze żyję. niestety to już nie jest ten sam Mietek co kiedyś, dziś to już inwalida z lewostronnym paraliżem, który nawet z ubieraniem się ma kłopoty dodatkowo jeszcze od prawie pół roku walczę z panią urzędas w ZUSie, o swoją przsługującą mi już emeryturę, której nie obchodzi moje inwalidztwo i fakt że ja za każdym wyjściem z domu, mogę do tego domu nie wrócić, a to że powodu drugiej choroby która przypałętała się się do mnie w wyniku udarów,tylko i wyłącznie gania mnie co i rusz po nowe papierki . Ta druga choroba to epi poudarowe, co jest dla mnie groźne za każdym razem kiedy wychodzę z domu, nawet po zakupy zaatakować może w każdej chwili, resztą od czasu wyjścia we wrześniu ze szpitala kilka razy już pogotowie u mnie było Mimo wszystko pozostaję w nadziei że przez najbliższe dwa trzy m-ce wszystko dojdzie do normy.Póki co muszę żyć za 604 pln zasiłku z MOPS-u Dobra dość mojego narzekania, jutro nowy tydzień i nowa walka o emeryturę.Bo na dziś to mam więcej długów niż włosów na głowie
Pozdrawiam i wszystkiego dobrego Wszystkim życzę
azull - Śro Mar 22, 2017 08:29
Mieciu, serdecznie pozdrawiam i życzę choćby odrobinę więcej zdrówka na ten piękny wiosenny czas... Dobrze że dziś nie pijasz tak jak i ja.
Pogody Ducha, Azull
Mietek - Sob Mar 25, 2017 19:17
Dzięki Azul, już nawet zapomniałem jaksię myśli o piciu
bacha - Wto Mar 28, 2017 14:35
Mieciu jak milo Cie tu zobaczyc znowu :) przykro mi iz napotykaja Cie takie doswiadczenia,ale nigdy nie trac nadziei .Idzie wiosna,słonce,inaczej funkcjonuje organizm.
Trzeba byc dobrej mysli.Zycze Ci Mieciu duzo sily i wiary :) pozdrawiam cieplutko.
Ps.szkoda ze tak daleko mieszkasz a ja ograniczona w przemieszczaniu sie .
Mietek - Sob Kwi 01, 2017 15:48
bacha napisał/a: | Mieciu jak milo Cie tu zobaczyc znowu :) przykro mi iz napotykaja Cie takie doswiadczenia,ale nigdy nie trac nadziei .Idzie wiosna,słonce,inaczej funkcjonuje organizm.
Trzeba byc dobrej mysli.Zycze Ci Mieciu duzo sily i wiary :) pozdrawiam cieplutko.
Ps.szkoda ze tak daleko mieszkasz a ja ograniczona w przemieszczaniu sie . |
Siła i wiara; gorzej że gdzieś zaczynają mi uciekać. A już z cierpliwością, to nawet w stosunku do samego siebie mam kłopoty. Dodatkowo jeszcze dzieci. Kiedyś wychowywałem poświęcałem się, dziś pozostałem opuszczony
bodziu - Sob Kwi 01, 2017 17:00
Mietek napisał/a: |
Dodatkowo jeszcze dzieci. Kiedyś wychowywałem poświęcałem się, dziś pozostałem opuszczony |
Przykre ale chyba wielu tak ma... taki świat. Nie ma czasu... chyba .
Pozdrawiam Miecia i pogody ducha życzę.
Mietek - Pon Kwi 03, 2017 18:41
Dzięki Bodziu za odpowiedż . U mnie dochodzi jeszcze smutek odnośnie najstarszego syna. co najgorsze wdał się w kryminalne sprawki, nawet nie wiem o co chodzi i przynajmniej do 24 sierpnia nie będę go oglądał. Po prostu siedzi!!!
bodziu - Pon Kwi 03, 2017 21:26
... ano...każdy jest kowalem swojego losu ale czasem ciężko jest pogodzić się z tym jeśli chodzi o bliska osobę... Nie znamy planów Boga co do innych a jedyne co możemy zrobić to prosić o zrozumienie woli Jego co do nas samych. Może to nie brzmi jak wsparcie w smutku ale wierząc ze tak jest, łatwiej się żyje. Wiem bo sam często powtarzam te słowa sobie. Zreszta, o tym mówi tez modlitwa o pogodę ducha:"Boże, udziel mi pogody ducha, abym godził się z tym czego zmienić nie mogę..."
Mietek,
Pogody ducha...
bacha - Pon Kwi 03, 2017 22:55
Mietek napisał/a: | Kiedyś wychowywałem poświęcałem się, dziś pozostałem opuszczony | Przykre to Mieciu,wiem.Ja wychodze z załozenia "im mniej oczekiwań,tym mniej rozczarowan"
Cytat: | Siła i wiara; gorzej że gdzieś zaczynają mi uciekać. A już z cierpliwością, to nawet w stosunku do samego siebie mam kłopoty. | Mieciu to gorsze chwile,ale nie wolno Ci tracic wiary i nadziei ,bo co wowczas pozostanie? wiem,powiesz "łatwo powiedziec" to tez sie zgadza,ale jedno wiem ,ze po burzy zawsze wschodzi slonce,po nocy dzien :) Pamietam jak to od Was uczylam sie wiary i nadziei w lepsze jutro.Sa rzeczy na ktore wplywu nie mamy niestety .
Ja jak Bodziu powtarzam sobie bodziu napisał/a: | Boże, udziel mi pogody ducha, abym godził się z tym czego zmienić nie mogę..." |
Jest mi naprawde przykro i smutno,współczuje Ci.Buziaki iprzytulam mocno :)
|
|
|