Opowiedz nam swoją historie - ....abstynentka....
jacek78 - Śro Cze 06, 2012 23:20
kajadda napisał/a: | natomiast przyznam szczerze męczą mnie już rozmowy o alko - koalko - chcę od tego uciec mam wrażenie że ten problem mnie coraz mniej dotyczy |
Nie rozumię troszke tego.Rozumiesz to tak jakby problem alkoholizmu i współuzależnienia nie dotyczył Cię już
kajadda napisał/a: | Koncentruję się na innych rzeczach, bardziej rozwojowych |
a nad czym dokładnie Kaju
kajadda napisał/a: | nie zapomniałam o nikim i mam nadzieję, że o mnie też pamiętacie |
Ja o Tobie nie zapomne ale Ty też nie zapomnij o sobie
kajadda - Czw Cze 07, 2012 12:03
jacek78 napisał/a: | Nie rozumię troszke tego.Rozumiesz to tak jakby problem alkoholizmu i współuzależnienia nie dotyczył Cię już |
Doskonale rozumię Twoje pytanie i zawarte w nim zdziwienie. Dokładnie tak jest Jacku. Ja uzależniona od alkoholu nie jestem, alkoholika już nie ma bo umarł, swój deficyt z powodu DDA zaczynam wypełniać i pracuję nad nim nadal, staram się skupiać na tu i teraz, częściowo muszę się pogodzić, że niektóre zachowania moje pozostaną bo nie wszystko da się naprawić.
Zapewniam, że nigdy wcześniej nie byłam tak blisko siebie jak teraz, więc trudno by mi było o sobie zapomnieć jak to robiłam kiedyś
jacek78 - Czw Cze 07, 2012 22:09
kajadda napisał/a: | Ja uzależniona od alkoholu nie jestem, |
No właśnie .To czemu Kaju nie założyłaś sobie odrazu tematu w Uzależnieni Od Alkoholików / Alkoholiczek Tak sobie właśnie pomyślałem, bo niemasz problemu z alkoholem.Nie odbierz tego jakbym chciał zrobić Ci na złość czy że przeszkadza mi że piszesz w tym dziale.Tylko tak sie grzecznie zapytałem
kajadda napisał/a: | Zapewniam, że nigdy wcześniej nie byłam tak blisko siebie jak teraz |
To super.Cieszę się razem z Tobą że idzie wszystko w dobrą stronę
guciu - Pią Cze 08, 2012 13:21
kajadda,
kajadda - Sob Cze 09, 2012 09:52
jacek78 napisał/a: | To czemu Kaju nie założyłaś sobie odrazu tematu w Uzależnieni Od Alkoholików / Alkoholiczek Tak sobie właśnie pomyślałem, bo niemasz problemu z alkoholem | ... Jacku znasz moją historię od początku to wiesz dlaczego. Więc potraktujmy to jako pytanie retoryczne
guciu,
jacek78 - Sob Cze 09, 2012 21:39
kajadda napisał/a: | Więc potraktujmy to jako pytanie retoryczne |
ok.zapytałem tylko i mysle że mnie rozumiesz
pozdrawiam
p.s. Takie pytania będą Cię zmuszały do pisania na forum tak więc szybko nie odejdziesz
dora - Nie Cze 10, 2012 14:45
jacek78 napisał/a: | ok.zapytałem tylko |
Kto pyta nie bladzi
kajadda napisał/a: | Zapewniam, że nigdy wcześniej nie byłam tak blisko siebie jak teraz |
Bardzo dobra wiadomosc
I niech kto powie, ze terapie nie zdzialaja cudow
buziaki Kaju
kajadda - Czw Cze 14, 2012 12:37
jacek78 napisał/a: | zapytałem tylko i mysle że mnie rozumiesz | ... no przyznam, że niebardzo ale mniejsza z tym. Jacku
dora napisał/a: | I niech kto powie, ze terapie nie zdzialaja cudow | ... Ja mówię ... bo nie działają cudów... trzeba sobie zapracować
Krzysztof - Czw Cze 14, 2012 13:31
dora napisał/a: | I niech kto powie, ze terapie nie zdzialaja cudow | ... Ja mówię ... bo nie działają cudów... trzeba sobie zapracować [/quote]
z wielką niechęcią [bo taki jestem wredny] PRZYZNAJĘ CI RACJĘ !!!!
pozdr.
jacek78 - Czw Cze 14, 2012 14:54
kajadda napisał/a: | no przyznam, że niebardzo ale mniejsza z tym |
ok.mniejsza z tym
Halinka - Czw Cze 14, 2012 20:27
Krzysztof napisał/a: | [bo taki jestem wredny] |
Dlaczego tak się określasz, przecież TY jesteś dobry i milutki
Krzysztof - Czw Cze 14, 2012 21:19
Halinka napisał/a: | Krzysztof napisał/a: | [bo taki jestem wredny] |
Dlaczego tak się określasz, przecież TY jesteś dobry i milutki |
Halinka !!! Chcesz coś ode mnie ???? Podlizujesz się ????
Ustalmy raz na zawsze : NIE JESTEM ANI DOBRY, ANI MILUTKI. I najtrudniej przychodzi mi przyznawanie komuś racji !!!
serdeczności......
kajadda - Czw Cze 14, 2012 21:41
Krzysztof napisał/a: | Ustalmy raz na zawsze : NIE JESTEM ANI DOBRY, ANI MILUTKI. | ... z tym się mogę zgodzić Krzysztof napisał/a: | najtrudniej przychodzi mi przyznawanie komuś racji !!! | ... czyli zachowałeś się w sposób terapeutyczny dla siebie rzecz jasna - bo mnie to dynda ... pozdrawiam
jacek78 - Czw Cze 14, 2012 21:49
Krzysztof napisał/a: | I najtrudniej przychodzi mi przyznawanie komuś racji !!! |
Ale czemu Czy tu nie włącza się poczucie wyższości czy może że liczy się tylko moje zdanie a niema zgody z innym
Krzysztof - Czw Cze 14, 2012 22:46
jacek78 napisał/a: | Krzysztof napisał/a: | I najtrudniej przychodzi mi przyznawanie komuś racji !!! |
Ale czemu Czy tu nie włącza się poczucie wyższości czy może że liczy się tylko moje zdanie a niema zgody z innym |
a co Cię to obchodzi ????
|
|
|