Tylko dla Moderatorów - Sprawy Forum
azull - Śro Kwi 13, 2011 19:10
He heh, z jajkami fajnie mogłoby wyglądać forum. Szkoda tylko że skrypt jest jedynie aktywny w IE.
Pozdrawiam A
Mariusz - Śro Kwi 13, 2011 19:29
Się zobaczy z tymi jajkami przed świętami
Pewnie wykonam którejś nocy próbę.
Pozdrawiam
Mariusz - Śro Kwi 13, 2011 21:44
Znalazłem skrypt który powinien śmigać na lisku, sprawdzę później jak działa
azull - Śro Kwi 13, 2011 23:09
Mirucha! Ju grejt!
pozdro A
ale będą JAJA
hewciu - Czw Kwi 14, 2011 11:59
Mariusz - Nie Kwi 17, 2011 08:41
Witam, takie coś może być ?
Może za duże te jaja
Na razie takie coś sobie lata, nie wiem czy może być, bo teraz jaja są wszędzie, może zwiększyć przezroczystość, prędkość, ilość ?
Z ilością to jest tak, że wyświetlanie obciąża procesor, a nie stronę, teraz jest ustawione chyba na 7.
Mogę też zrobić zanikanie po iluś sekundach.
Najgorsze w tym jest wejście, bo od razu leci cała siódemka w dół, ale później już jest Ok.
Pozdrawiam
azull - Nie Kwi 17, 2011 11:58
Ale jaja!
Fajne są. Może warto zastanowić się czy nie powinny zniknąć gdzieś tak po 5/7 sek.
pozdro A
Mariusz - Nie Kwi 17, 2011 13:13
Ok. zobaczymy jak to będzie wyglądać.
Zrobiłem jeden opad z góry na 24 sek. 24 daje prawie kompletny przelot z góry w dół, zostawiamy tak jak jest teraz ?
Pozdro
azull - Nie Kwi 17, 2011 14:34
O tak, jak dla mnie teraz bomba!
pozdro A
dora - Czw Kwi 21, 2011 22:51
Czuje sie obrazana przez Dziadziunia...i atakowana...przeciez nic nie napisalam...tylko zapytalam go jak idzie mu trzezwienie i czy ma czas chodzic na mityngi, bo sporo czasu spedza z Fasolka....Czy takim pytaniem zasluzylam sobie na takie traktowanie?
Co Wy na to?
Mariusz - Czw Kwi 21, 2011 23:04
Dorcia, jeżeli czujesz, że Krzysiek Cię atakuje w jakikolwiek sposób to nie pozwalaj na to.
Najlepiej napisz do Niego na PW, by wyjaśnił sprawę, lub oficjalnie w temacie.
Ja jeszcze raz prześledzę wątek, bo pewnie coś mi umknęło.
Pozdrawiam serdecznie
dora - Czw Kwi 21, 2011 23:18
No dzieki Ci Mariusz...jeszcze pomogles mu przeslac posta. Wlasnie mu odpisalam w jego temacie...Nie, nie pozwole mu na to...spoko
Mariusz - Czw Kwi 21, 2011 23:42
dora napisał/a: | jeszcze pomogles mu przeslac posta. |
Nie wiedziałem o co chodzi
Sorki, ale jestem taki pomocny
Franiu - Pon Kwi 25, 2011 15:19
Ja się odniosę do wypowiedzi doświadczonego filozofa od alkoholizmu,uważam że Krzysztof za dużo sobie pozwala w swoich wypowiedziach,bądźcie pewni że któregoś dnia zostanie zbanowany tak aby nie miał możliwości pisania,ponieważ za bardzo kopie,uważam że każdy ma prawo błądzić a może któregoś dnia coś zaiskrzy i stanie się cud,nie wolno nikogo potępiać i wpychać z powrotem do rynsztoka,dlatego też nie miejcie do mnie żalu za takie moje postępowanie wobec Krzysztofa.takimi postami wystraszymy każdego nowicjusza.
Mariusz - Pon Kwi 25, 2011 16:26
Franek u mnie masz pełne poparcie.
Ja wiem, że czasami może kogoś obudzić pstryk w nos, ale do wszystkiego potrzebny jest umiar, myślę, że tu Krzysztofowi umiaru brak i wyczucia.
|
|
|