Rzuć palenie - Anty nikotynowo !
Mariusz - Wto Cze 29, 2010 14:26
kajadda napisał/a: | zdaje sie na punto |
Toyota Yaris
kajadda - Wto Cze 29, 2010 14:31
Mariusz napisał/a: | Toyota Yaris | .... myślałam że wszędzie na punto....
guciu - Wto Cze 29, 2010 18:40
kajadda napisał/a: | myślałam |
... skutki uboczne bycia kobietą ...
kajadda - Wto Cze 29, 2010 19:42
guciu napisał/a: |
... skutki uboczne bycia kobietą ... | .... ten skutek uboczny działa na Was jak narkotyk....
guciu - Wto Cze 29, 2010 21:39
kajadda napisał/a: | ten skutek uboczny działa na Was jak narkotyk |
... no i od tego z pełną odpowiedzialnością godzę się uzależnić ...
Mariusz - Śro Lip 14, 2010 22:45
No nic, dziś pierwszy dzień, no nie cały, od szesnastej bez tytoniu, ale ile orzeszków już połknąłem
Pozdro
kajadda - Śro Lip 14, 2010 22:50
Mariusz napisał/a: | No nic, dziś pierwszy dzień, no nie cały, od szesnastej bez tytoniu, ale ile orzeszków już połknąłem | ... ząbków nie połam... trzymam kciuki
bacha - Śro Lip 14, 2010 22:55
Mariusz napisał/a: | No nic, dziś pierwszy dzień, no nie cały, od szesnastej bez tytoniu, ale ile orzeszków już połknąłem | .Fajnie !bo ja orzeszki kupiłam ,ale pale dalej.
Trzym się postanowienia.Wytrwaj
kajadda - Śro Lip 14, 2010 22:58
bacha napisał/a: | .Fajnie !bo ja orzeszki kupiłam ,ale pale dalej. | ... hehe no wiesz co wszystkie sroki za ogon.... zrezygnuj z czegoś....
bacha - Śro Lip 14, 2010 23:04
kajadda napisał/a: | . hehe no wiesz co wszystkie sroki za ogon.... zrezygnuj z czegoś.. | aż mi wstyd normalnie ze taka słaba jestem
Przymierzam się do rzucenia palenia i jakos nie moge się zdobyc.
Ale zrobie to na pewno w całkiem nie dalekiej przyszłosci
Mariusz - Śro Lip 14, 2010 23:36
Dzięki wszystkim
Teraz muszę uważać
Trzeba chyba by
Basiu nie martw się, ja też wcześniej od orzeszków zacząłem
Pozdrawiam
Mariusz - Czw Lip 15, 2010 14:03
Nadal bez papierosa, ale dziś to mi się chciało, że szok
Tym bardziej, że rejestracja pojazdów u nas trwa wieki, a tam taki fajny balkonik był, gdzie można było na wiaterku popalać, kiosk nie daleko
Ale dałem radę
bacha - Czw Lip 15, 2010 14:53
Mariusz napisał/a: | Ale dałem radę | trzymaj się i nie daj się Mariusz
NIT - Czw Lip 15, 2010 17:56
Cześć Mariusz pokonałeś jedno, to udowodnij teraz SOBIE i tym słabeuszom którzy nie dają wiary w TWOJĄ siłę jaki jesteś kozak .Pokaż im że nałogami to TY RZĄDZISZ .Bo tak faktycznie palenie to kwestia odruchów :sięgania,pierwotnego odruchu ssania-głód nikotynowy to jakiś mit ,to kit który cisną nam Koncerny Tytoniowe po to aby nas wystraszyć,osłabić ducha walki (mówią że to TAAKI NAŁÓG!! ? napewno mi się nie uda,boję się zacząć walkę,boję się przed sobą że wyjdzie jaki cienki Bolek jestem o to im chodzi.A Farmaceuci im wtórują -ba to ich kasa .I tak nabijają w butelkę malućkich a oni jarają że łuna idzie i cieszą się A po liczyli by że za ich spalone banknoty wystarczy na:siłownię ,na zakup nowej już po 2-ch miesiącach nie palenia(wtedy nie tyjemy ,nie jemy tyle a prezencja? )na wspólne wyjazdy (wakacje )na firmowy pasek do spodni za350zł a co wolno mi !Bo nie palę!To na prawdę nie jest takie trudne-SIŁA JEST W NAS!
NIT - Czw Lip 15, 2010 18:05
Pomyśl jeszcze o WYJĄTKOWYM zapachu twoich żeczy nie wspomnę o ustach! SZOK o wszech towarzyszącym ci SMRODZIE SMOŁY TYTONIOWEJ-o zadyszce która cię nie opuszcza o kaszlu ! I POWIEDZ MI TERAZ ŻE LUBISZ TEN STAN RZECZY-ŻE OBRZE CI Z TYM???
|
|
|