To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Witaj na stronach niepije.com.pl
Forum wsparcia, dla osób uzależnionych i współuzależnionych od alkoholu.
Dawniej niepije.net

Jestem tu nowa/nowy - Mam to szczęście,że mogę tu być !!

Irmina - Pią Maj 07, 2010 18:46

Nie,tęsknić nie trzeba. Tylko zajęcia mnie gonią i dzień robi się coraz krótszy.Koszenie , sadzenie , grabienie .... Dzisiaj zakupiłam znowu kwiaty : pelargonie i inne badziewa , no i jutro znowu mam robotę. Część już dziś posadziłam,mąż śmieje się , że jestem szalona <mp3> , ale trudno , lubię to .
Ale obiecuję,że będę zaglądała jak często się da.
Pozdrówka <czesc>

bodziu - Pią Maj 07, 2010 20:43

Irmina napisał/a:
Ale obiecuję,że będę zaglądała jak często się da.

Hej, Irmina,
pozdrawiam i pogody duszyczki życzę :-D

Irmina - Pią Maj 14, 2010 18:27

Jejku,jak ja mam dość już tej pogody :-( , leje , wieje i jest paskudnie !!!!
Wracam z moim Ciapkiem po spacerach mokra i zmarznięta !!! Ja chcę słońca i ciepła :roll:
Ale mam zachcianki - nie do spełnienia przez kilka najbliższych dni.
Dobrze,że przynajmniej nastroje dopisują .
Buziole

Halinka - Pią Maj 14, 2010 19:09

Irmina napisał/a:
Ja chcę słońca i ciepła :roll:

Ja też bardzo chcę i jest nas już dwie, a to już siła, dmuchniemy, chuchniemy i odsłonimy chmury :lol:

andzia21520 - Pią Maj 14, 2010 19:22

A ja też sie dołączam więc jestem trzecia :->
Mietek - Pią Maj 14, 2010 20:03

To ja dołączę na czwartego :mrgreen:
Irmina napisał/a:
nie do spełnienia przez kilka najbliższych dni.

Już mnie pocieszyłaś. Trzeci dzień pogoda mi psuje pracę/tą dodatkową oczywiście/ :oops: .
Ale czy ktoś wygrał z naturą :?: Ja takiego nie spotkałem.
Dobrze że jeszcze tylko zimna Zośka, a potem cieeeeepeeeeełko, słoooneczkoo.

<cmok> Dziewczynki.

dora - Wto Maj 18, 2010 21:29

Irminko !!!
Obiecalas czesciej bywac tu z nami !! I co :?:
Ojajoj :shock:

Irmina - Wto Maj 25, 2010 20:24

Jestem,jestem !!!
Już naprawdę miałam wyrzuty sumienia,że nie odzywałam się tyle czasu,ale jakoś tak szybko czas pędził,że nie nadążałam.
Najpierw mieliśmy gości, musiałam się gimnastykować w kuchni i językowo,bo mówią po niemiecku.
Potem była powódź i trzeba było ratować staw i ryby.Udało się <mp3> ,są zdrowe i nawet dają się łapać - przywlokłam dwa karpie - leżą w zamrażarce.
Nam się udało i staw ocalał,ale sąsiadom popłynęły trzy stawy hodowlane wraz z całym zasobem ryb <poddanie> . Wszystko popłynęło do sąsiedniego zalewu. Tragedia <beks> .
No a potem nasza firmowa ekipa budowlana wkroczyła na nie wykończony taras i rozpoczęła się walka z gipsem i cementem :cry: . Najpierw oni , potem my z mężem.
Wczoraj malowaliśmy,oczywiście sami , we dwójkę , na dwa pędzle .
Lubię malowanie,a mój mąż śmieje się , że w poprzednim wcieleniu :?: byłam pewnie malarzem.
Dziś całe przedpołudnie , zamiast leżeć i pachnieć, myłam i pucowałam wszystko.A było co , bo okien z drzwiami to razem 7 sztuk , i to niemałych.Wyprałam firanki, powiesiłam , a potem padłam na twarz.Myślałam,że po południu odpocznę, a tymczasem mojemu mężowi pomyliły się daty i przyfalował z pracy z kwiatami - pomyliły mu się dni i przyspieszył dzień matki. No i co ? Trzeba było się zbierać i iść do teściowej :roll: .

I niech mi kto powie,że emerytka nudzi się na emeryturze.To BZDURA !!!! <zakrecony>

Dobrze , że przynajmniej dziś trochę pokazało się słońce - trochę optymistyczniej się zrobiło .
Ale się rozpisałam :-P - wszystko wszystkim powiedziałam i chyba uzyskałam rozgrzeszenie za niebyt na forum :oops: .

A teraz nareszcie idę odpoczywać <czesc>

kukuś - Wto Maj 25, 2010 21:10

<czesc> Irminko , Ty jeszcze siedzisz w tych powitaniach :shock:
Załóż sobie temat w alkoholowym dziale , bo się tu zakurzysz i w pajęczyny obrośniesz :-P

dora - Wto Maj 25, 2010 21:45

Irmina napisał/a:
Jestem,jestem !!!

Matko kochana <mp3> nareszcie sie odezwalas <czesc>

Dobrze,ze woda was nie zabrala...i daliscie rade :lol:
Teraz u nas zalewa...ale tak spokojnie i lagodnie ufff

kukuś napisał/a:
Irminko , Ty jeszcze siedzisz w tych powitaniach

No wlasnie :!:

Jacek - Czw Cze 03, 2010 18:49

Witam wszystkich mam na imie Jacek i jestem alkoholikiem. Po raz pierwszy jestem
na forum i cieszy mnie to ogromnie , choc nie wiem czy w dobrym miejscu pisze, jeśli
nie to poprawcie.Nie pije od 2-ch lat.Internet to dla mnie nowosć więc przepraszam jeśli
coś nie tak. :mrgreen:

kajadda - Czw Cze 03, 2010 18:53

Jacek, witaj :-)
Jacek - Czw Cze 03, 2010 19:10

Witaj kajadda,nawet nie wiesz jak mnie cieszy twoje zainteresowanie moim postem,
mysle że zagoszcze tu na stałe ,mieszkam w małym miasteczku i brakuje mi znajomych jak również przyjaciół.To forum to chyba to czego szukałem. <mp3>

kajadda - Czw Cze 03, 2010 19:19

Jacek, napisz cos więcej o sobie... kazdy ma swój temat więc tam możesz o nas poczytać :-)
W temacie Opowiedz nam swoją historię :-)

Jacek - Czw Cze 03, 2010 19:25

Dzięki serdeczne zaraz się za to zabieram.Suuuuuuuper. <zakrecony>