Opowiedz nam swoją historie - 02-04-2008 Nowe życie.....
Eliza - Pią Cze 04, 2010 16:55
Mietek napisał/a: | A co kowboje nie mogą być uzależnieni |
A ja myślałam że tylko od kunii
Też zaraz mykam na miting z mego doświadczenia wiem że wspomnienie o stronie może nie wzbudzić żadnego zainteresowania ale to i tak bez znaczenia jeśli potrzebni mam przyjaciele Bóg zawsze postawi ich nam na drodze .
Jacek - Pią Cze 04, 2010 17:02
Eliza, Doszedłem do tego ,że opowiem o radości jaka mnie spotkała podczas przeglądania internetu.
Jesteście moją radością dzięki i mykam na grupę.
Halinka - Pią Cze 04, 2010 19:17
Jacek napisał/a: | Jesteście moją radością dzięki i mykam na grupę. |
My cieszymy się razem z Tobą. Im nas więcej tym lepiej dla nas wszystkich.
Jacek - Pią Cze 04, 2010 20:58
Halinka, im dłużej nie pije tym lepiej czuje się w stadzie.Czyż to nie jest wspaniałe?
kajadda - Pią Cze 04, 2010 21:03
Jacek napisał/a: | im dłużej nie pije tym lepiej czuje się w stadzie.Czyż to nie jest wspaniałe? | ... zważywszy na to że my zwierzęta stadne jesteśmy
Jacek - Pią Cze 04, 2010 21:08
Ale stado w piciu mi przeszkadzało,oj i to bardzo lubiłem być sam ''smutny alkoholik''
A spodobał mi się ten cowboy.
Mariusz - Pią Cze 04, 2010 21:14
Tak jak i ja, sam ze swoim piciem i problemami...
Im więcej było w czubie, tym problemów więcej, teraz są, ale przynajmniej wiem, że prawdziwe i jak sobie z nimi radzić.
Eliza - Pią Cze 04, 2010 21:17
Jacek napisał/a: | Doszedłem do tego ,że opowiem o radości jaka mnie spotkała podczas przeglądania internetu.
Jesteście moją radością dzięki i mykam na grupę. |
dzięki Jacuś za te słowa RADOŚĆ to właśnie to czego mi brak na mitingach dzięki Twoim słowom zrozumiałam dlaczego tak trudno mi mówić o sobie . wszyscy tacy poważni , to najbardziej mnie męczyło więc zafundowałam kilka i było mi raźniej .
Jacek - Pią Cze 04, 2010 21:22
Mariusz, Jak przestałem pić i zacząłem z Bogiem na serio gadać to problemy się mnie boją i omijają mnie bokiem,he,he.
Jacek - Pią Cze 04, 2010 21:28
Eliza, Życie jest tak piękne że nie warto smutku dopuszczać do głosu.
A powaga to w sądzie i kościele.Całe życie starałem się zachowywać,i sie zachowywałem że lepiej nie mówić
czas na zmiane.
kajadda - Pią Cze 04, 2010 21:34
Jacek napisał/a: | czas na zmiane. | ... no ponoć każdy czas jest dobry ... mój przypadł po czterdziestce
dora - Pią Cze 04, 2010 21:35
Jacek napisał/a: | A powaga to w sądzie i kościele |
Ew. w trumnie
Jacek napisał/a: | czas na zmiane. |
Lepiej pozno, niz wcale...i to sie chwali...brawo
Eliza - Pią Cze 04, 2010 21:45
Jacek napisał/a: | Życie jest tak piękne że nie warto smutku dopuszczać do głosu. |
To prawda ażbyś widział mój teraz do monitora
a mój skarb tylko zerka zdziwiony co też tej kobicie dziś odbiło ? cała w skowronkach
Jacek - Pią Cze 04, 2010 21:58
Eliza, I to jest prawdziwa radocha nie piłem a frajde mam ,że ho ho,dzięki Eliza,i znowu moje życie stało się weselsze.
Jacek - Pią Cze 04, 2010 22:02
kajadda, Czas jest dobry na wszystko na ból też a jak go wykorzystuje zależy odemnie i tylko odemnie.
|
|
|