Jestem tu nowa/nowy - Witajcie
greeneyes - Śro Paź 06, 2010 07:35 Temat postu: Witaj :))) Witaj Robercie, życzę Ci z całego serca powodzenia. Jak straszna, podstępna i krzywdząca jest to choroba....to ja wiem, bo jestem uzależniona, DDA i współuzależniona. Pracuję nad sobą cały czas, terapia odwykowa, grupy,mitingi, spotkania indywidualne....i wiesz co? Chce mi żyć, jestem zadowolona i wdzięczna Bogu za każdy trzeźwy dzień.
Życzę Ci pogody ducha, odwagi i mądrości :)
robert75 - Śro Paź 27, 2010 12:48
Witajcie, muszę się troszkę pochwalić. Dzisiaj mija równy miesiąc w drodze ku mojej trzeżwosci . Odwiedzam Was codziennie i śmiało mogę napisać, że też w jakiejś mierze jesteście współtwórcami mojego sukcesu. Kiedy czytam Wasze historie zadaję sobie pytanie dlaczego mi ma się nie udać? I codziennie rano powtarzam sobie to samo CZESC ROBERT DZISIAJ NIE PIJĘ. Dziękuję Wam za to, że jestescie
kajadda - Śro Paź 27, 2010 12:50
robert75, brawo tak trzymaj miesiąc potem dwa potem pół roku potem rok.....
jarox48 - Śro Paź 27, 2010 12:59
Witaj ROBERCIE
Gratuluje Ci i ja........miesiac to juz duzy krok.....dalej to juz tylko chciec byc trzezwym i podjac wyzwanie.....a tak na marginesie to jak juz zagladasz to chociaz napisz ze dwa zdania co u Ciebie.....napisz tez male co nieco jak Ci te trzezwienie idzie.....co robisz zeby utrzymac trzezwosc.....
Pozdrawiam
Jarek alkoholik
Mariusz - Śro Paź 27, 2010 13:30
robert75 napisał/a: | Dzisiaj mija równy miesiąc w drodze ku mojej trzeżwosci |
Tak trzymaj Robercie, to dobra droga, gratuluje
Franiu - Śro Paź 27, 2010 14:09
robert75,
gratuluję wytrwaści,rób wszystko aby tego nie zaprzepaścić,
jacek78 - Śro Paź 27, 2010 20:42
robert75 napisał/a: | Kiedy czytam Wasze historie zadaję sobie pytanie dlaczego mi ma się nie udać? I codziennie rano powtarzam sobie to samo CZESC ROBERT DZISIAJ NIE PIJĘ. |
I jak widac dzięki temu zadawanemu pytaniu i w dużej mierze też słowa jakie wypowiadasz codziennie rano jak zaczynasz dzień , można jasno powiedziec że to jest pomoc dla Ciebie i odpowiedż na pytanie że Ja faktycznie też moge nie pić
Także życze kolejnych 24h trzeźowści
dorota - Śro Paź 27, 2010 21:10
Drogi Robercie i ja również dołączam się do gratulacji, miesiąc to dobry początek. Oby tak dalej.
dora - Śro Paź 27, 2010 21:27
Robercie
Trzymaj sie z nami a daleko zajdziesz
Gratuluje
Franiu - Śro Paź 27, 2010 21:35
dora napisał/a: | Trzymaj sie z nami a daleko zajdziesz |
już nie kuś Roberta Bydgoszczą,
dora - Śro Paź 27, 2010 21:37
To On z Bydoszczy jest, hmmm
Mietek - Pią Paź 29, 2010 17:17
Trzymaj tak, a i z nami też, a na pewno wszystko się będzie układało pozytywnie.
Trzymaj się
Norbi - Pią Paź 29, 2010 18:39
Witaj Robert na forum Pogody Ducha od ucha do ucha życzę.
Mietek - Pią Paź 29, 2010 21:22
Norbi,
A ty co tak rzadko pisujesz
Robert, Norbi,
Norbi - Pią Paź 29, 2010 21:49
Mietek nie sposób wszędzie być ,wiele czasu poświęcam na moderowanie i administracje innego forum alkoholowego.Wpadam tu od czasu do czasu.
|
|
|