To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Witaj na stronach niepije.com.pl
Forum wsparcia, dla osób uzależnionych i współuzależnionych od alkoholu.
Dawniej niepije.net

Nie piję więc jestem. - Jak radzic sobie ze stresem i emocjami

Karlarzysta - Sob Gru 11, 2010 23:08

Nie zyje tesknota kazda chwile ,ale czuje ,ze jestem juz bardzo steskniony .Dzieci ,jagodka ,koledzy ,AA mitingi ,mitingi.Jedzenie .
dora - Nie Gru 12, 2010 10:40

Jeszcze chwila...i bedziesz to mial na wyciagniecie reki :lol: Dasz rade ;-)
Karlarzysta - Nie Gru 12, 2010 21:39

na kazdym ,kroku prawie czuje jak musze sie motywowac na te pare Dni a wszystko jest takie proste .Nie bylem jeszcze tyle czasu poza Tym co w Polsce.Daje rade .W glowie mam juz taki kolowrot .Wazne ,ze na duszy jest dobrze.
Mietek - Pon Gru 13, 2010 00:00

Karlarzysta napisał/a:
W glowie mam juz taki kolowrot

Wcale się nie dziwię, ale jeszcze tylko 4 dni :-)

Karlarzysta - Pon Gru 13, 2010 16:22

Szef po raz ,trzeci w ostatnim tygodniu obiecywal ,ze dzisiaj przeleje pieniadze na konto .Nie tylko oszukal juz kolege ,z ktorym pracuje a mieszka w Paryzu ,to odemnie nie odbiera telefonow.Jak w takiej sytuacji miec pogode ducha i godzic sie z bezsilnoscia .Jak zaczyna mnie nosic .W pracy pele glopa ,z kad mamwiedziec czy nie zadarmo .Szlak.
Halinka - Pon Gru 13, 2010 18:18

Karlarzysta napisał/a:
.W pracy pele glopa ,

Przetłumacz na polski :roll:

dora - Pon Gru 13, 2010 18:25

Mysle, ze chodzi o ...''pale glupa'' :-P
Karlarzysta - Pon Gru 13, 2010 23:01

Obiajam sie ;tlum;pale glopa.;;Prepraszam ,nerw .Nie przynosza mi zadowolenia ,takie ,zeczy ,ale podejscie pracodawcy do,czlowieka ,ktory na niego pracuje .Moze tutaj tak jest .Ja napewno na to nie pozwole .albo nie bede z kims takim wspolpracowal.
Karlarzysta - Śro Gru 15, 2010 01:03

Kochani na to chwile radosc ,ze juz tylko 3 dni jest malo z powodu wynagrodzenia za prace ,araczej jego braku .To zawsze 3 dni ..Radosc Jagodki udziela sie i mi.Pogody ducha.
Karlarzysta - Pią Gru 24, 2010 20:47

Witam was .Nie moglem wczesniej napisac z przyczyn odemnie niezaleznych i nie dlatego ,ze nie mialem czasu ,czy checi .Jestem w Polsce ,raczej tam gdzie mieszkam ,lub gdie .Aj to nie jest proste .Dzieci wyszly po mnie o 19,30 w niedziele .O tej poze bylem w Mragowie .Poniedz dzien z c corka i z synem .Wtorek pojechalem do Jagodki Suwalki .Droga Tragedia 140 km ,jechalem ponad 3 godz .Czwartek Mragowo .Dzisiaj wigilia w Biskupcu .Jutro dzionek z dziecmi a po poludniu jade do Suwalk ,Gdyby n ie warunki na drodze ,to nic wielkiego a tak to dosc duzy wysilek .Ale czego sie nie zrobi w szczytnym celu .Pozdrawiam wszystkich bardzo serdecznie .Moze uda mi sie w Suwalkach u Jagodki zajrzec do was .Ostatnio nie udalo mi sie .POgody ducha . <mp3>
Mietek - Pią Gru 24, 2010 23:23

To widzę Janusz że buszujesz w bliskich mi trochę okolicach.
Niedaleko Bargłowa mieszkają moja synowa i wnuki :-D

dora - Pią Gru 24, 2010 23:30

Zdrowych i Spokojnych Swiat <czesc>

Uwazaj na drodze jak bedziesz <fura>

Karlarzysta - Śro Gru 29, 2010 22:41

Jestem od 1 dnia swiat z osoba ,ktora koocham .Mowie o Jagodce ,tak chcem ja nazywac na forum.Nasze dni po ,ponad 2,miesiacach rozlaki ,to czesto i gesto prawdziwa sielanka .Chodze codziennie na mitingi ,skonczylem 5 krok ze sponsorem ;oczywiscie na ten moment ;Jutro jedziemy na basen do Bialegostoku ,jak aura pozwoli.Jest dobrze ,czego i wam wszystkim zycze ;-) Pogody ducha .
Karlarzysta - Pon Sty 24, 2011 23:01

Moja Mama umarla na ojomie po czterech dniach pobytu w szpitalu .Wpiatek byl pogrzeb .W sobote zmarla moja babcia ,jutro z Jagodka jedziemy na pogrzeb .
Halinka - Wto Sty 25, 2011 16:10

Jesteś trzeźwy, więc i przeżywanie śmierci bliskich jest bardziej wyraźne i bardziej boli, ale pozwala szybciej się z tym pogodzić, bo wiesz,że na nieuniknione nie masz wpływu.