Opowiedz nam swoją historie - Moja historia
Halinka - Sob Mar 01, 2014 14:34
jacek78 napisał/a: | więc moglem na golasa biegac |
Tak sobie myślę, że skończyło się to jak dzieci zaczęły pytać
jacek78 - Nie Mar 02, 2014 22:09
Halinka napisał/a: | Tak sobie myślę, że skończyło się to jak dzieci zaczęły pytać |
Dobre,dobre
Oczywiscie z tym na golasa, to tak w przenośni napisałem.Ale nieraz jest dobrze coś takiego napisać, bo posmiać sie trzeba
bacha - Pon Mar 03, 2014 13:32
jacek78 napisał/a: | Ale nieraz jest dobrze coś takiego napisać, bo posmiać sie trzeba | Tak Jacuś ,masz racje ,smiech jest wazny,powaznato bede w trumnie i to wcale nie zakoniecznie .U mnie juz spoko:) zaklimatyzowana,nie odczulam zbytnio zmiany.Na dzien dzisiejszy jest dobrze,a co jutro? tego przeciez nie wiem i nie zamierzam sie nad tym zastanawiac.W kwestii rozwoju osobistego i utrzymania higieny umyslu rozglosilam jak moglam izpotrzebuje pomocnej dloni aby brac udzial w mityngach.Mam juz namiary ,pomocy nikt mi nie odmówil i mam nadzieje iz w niedziele pojade na mityng.Mialam juz jechac w ostatnia niedziele miesiąca,ale dni miesiaca mi sie pomerdaly i nic z tego nie wyszlo.Powoli i w tej kwestii stane na twardm gruncie.Puki co radze sobie na swoje sposoby,abynie stac zbyt dlugo w miejscu.Taki maly przymusowy urlop jesli o real chodzi.
Jak juz wczesniej wspominalam moja Sila Wyzsza jest ze mna i moje sprawy w Polsce sie porozwiazywaly,tak ze ze spokojnym umyslem zaczynam owe Nowe zycie.Zapisuja sie nowe kartki ."Moja historia " dnia 13.02.2014 zostala zakonczona .Ten okres życia bedzie mi slużyl w dalszej drodze jako doswiadczenie ."Wspomien czar"
Najsmieszniejsze jest to iz z racji chyba przyzwyczajenia chcialo by sie czasami postekać lecz o dziwo nie znajduje nic co mogloby mi do tegoposluzyc .Wcale nie znaczy to ze zyje beztrosko ,ale mam juz tylko sprawy które trzeba rozwiazywac,nie zas jak kiedys-problemy:)Pozdrawiam wsiech cieplutko i
dora - Pon Mar 03, 2014 14:23
bacha napisał/a: | chcialo by sie czasami postekać lecz o dziwo nie znajduje nic co mogloby mi do tegoposluzyc |
Tylko cieszyc sie z takiego obrotu sprawy
Baska trzymaj mi sie na tej obczyznie. Buduj domek od podstaw, bez chorej wizji i iluzji i zaprzeczen innych osob To bedzie Twoj nowy, stabilny dom z nowa historia, ktora zaczelas wlasnie pisac A moze nowa milosc? Ktoz to wie?We dwoje podobno razniej
buziole
Halinka - Pon Mar 03, 2014 17:32
dora napisał/a: | We dwoje podobno razniej |
Zgodnie z moimi przeżyciami potwierdzam
bacha - Wto Mar 04, 2014 11:09
dora napisał/a: | A moze nowa milosc? Ktoz to wie?We dwoje podobno razniej |
Halinka napisał/a: | Zgodnie z moimi przeżyciami potwierdzam | Ja tez to potwierdzam,choc nie z autopsji :P Czlowiek istota stadna jesti nic dziwnego ze do drugiego czlowieka Go ciagnie.Nie wykluczam takiej opcji ,aczkolwiek jak na raziehoryzont jest czysty i nic nie widze.Teraz po tym wyjezdzie na obczyzne to jakos tak calkiem sie horyzont zamazal ,ale jak to sie mowi:nie znasz dnia ni godziny.Jestem dobrej mysli.Buziole
Franiu - Śro Mar 05, 2014 08:54
bacha napisał/a: | Jestem dobrej mysli |
pozdrawiam
Halinka - Śro Mar 05, 2014 16:34
bacha napisał/a: | to jakos tak calkiem sie horyzont zamazal |
ale miej oczy z każdej strony coby nikogo nie przeoczyć
jacek78 - Śro Mar 05, 2014 18:10
bacha napisał/a: | ale mam juz tylko sprawy które trzeba rozwiazywac,nie zas jak kiedys-problemy |
To mi się podoba
Halinka napisał/a: | ale miej oczy z każdej strony coby nikogo nie przeoczyć |
Basia mała ale wzrok to Ona mo dobry Także przeoczyć to Ona napewno nie przeoczy
bacha - Czw Mar 06, 2014 12:05
Halinka napisał/a: | ale miej oczy z każdej strony coby nikogo nie przeoczyć |
jacek78 napisał/a: | Basia mała ale wzrok to Ona mo dobry Także przeoczyć to Ona napewno nie przeoczy | Staram sie Halinko i wytężam nadwyrezony mocno wzrok ,ale tu mglisto hahaha iograniczona widocznosc jest.
Jacku to juz nie te lata haha,kiedys wystarczyly fale .Nie mniej jednak zaopatrze sie w lornetke przeciw mgielną i bede czujna .
Franiu ,Halinko,Jacuś pozdrowka z deszczowego Warwick
bacha - Sob Mar 15, 2014 13:38
Witajcie kochani :)
Juz minął miesiac odkad jestem tutaj.Zaklimatyzowalam sie bez problemu.Wczoraj odbylamswoj pierwszy spacer po miescie.Poszlam po wnuczke do szkoly.Szkola jest dosyc daleko od domu,wiec dopokonania mialam dosyc spory kawalek.Od poniedzialku ja bowiem bede wnuczke ze szkoly zabierala,majac pod opieka jeszcze 2 letniego wnusia(wiec wozek i takie tam)Troche sie balam ze pobladze,ale wszystkoposzlo ok. i bezstresowo.Corka idzie do szkoly wiec ja bede miala obowiazek.Ciesze sie bo bezczynnosc mnie troszke zaczyna ciazyc.Mysle ze miesiac urlopu mi wystarczy i pora zabrac sie do pracy.Donosze poslusznie ze wszystko gra.Pozdrawiam cieplutko
dancia - Sob Mar 15, 2014 23:20
To już miesiąc? Jak ten czas pędzi...super, że się zaaklimatyzowałaś, wnuki napewno szczęśliwe, że mają babcię u siebie...a i córka z zięciem zadowoleni bo pomoc babci zawsze w cenie😊 pozdrawiam
jacek78 - Nie Mar 16, 2014 00:03
bacha napisał/a: | Wczoraj odbylamswoj pierwszy spacer po miescie. |
Nie spotkalaś tam nikogo po drodze
bacha napisał/a: | Od poniedzialku ja bowiem bede wnuczke ze szkoly zabierala,majac pod opieka jeszcze 2 letniego wnusia(wiec wozek i takie tam) |
To kilometrów troszke nabijesz Żeby tak mój tata chodził, to by bylo dobrze
To widać pracy jako babcia bedziesz troszke mieć.
pozdrówka i cieszę się że wszystko jest cacy
bacha - Nie Mar 16, 2014 13:46
dancia napisał/a: | wnuki napewno szczęśliwe, że mają babcię u siebie...a i córka z zięciem zadowoleni bo pomoc babci zawsze w cenie | Mysle ze wszyscy sa na razie zadowoleni.Ja sie ciesze bardzo ze tu z nimi jestem,o wnukach nawet nie wspomne .
jacek78 napisał/a: | To kilometrów troszke nabijesz
To widać pracy jako babcia bedziesz troszke mieć. |
to Jacus za ostatnie lata siedzenia na tylku hahaha,teraz bede nadrabiac. pozdrowionka wsiem
Halinka - Pon Mar 17, 2014 15:25
bacha napisał/a: | Wczoraj odbylamswoj pierwszy spacer po miescie |
Cobyś tylko więcej nie schudła
|
|
|