AA - Spotkania
bacha - Śro Cze 02, 2010 07:35
Franciszek napisał/a: | a Barbara zabierze się z Mieciem,ok. | tak!po drodze po mnie wstapi
kajadda - Śro Cze 02, 2010 08:48
Mietek napisał/a: | dora napisał/a: | Jak sie z nami nie polacza z laptopa...Miecia ... to chyba ''pekne''? |
a za Ciebie to już za obrazem na kolanach przejdę | .... za mnie też... za mnie też.....
Mietek - Śro Cze 02, 2010 09:09
kajadda napisał/a: | za mnie też... |
Ot, chyba będę musiał Gutka pociągnąć do pomocy
....monsz przeca
kajadda - Śro Cze 02, 2010 09:12
Mietek napisał/a: | Ot, chyba będę musiał Gutka pociągnąć do pomocy
....monsz przeca | .... on krzyżem za mnie niech poleży...
bacha - Śro Cze 02, 2010 09:18
OOOOOO Kajka Ty to zostaniesz Świętą jak jeden na kolanach ,a drugi krzyżem,nie wspomne o pozostałch jakie figury sobie dla Ciebie obiorą.Fajnie,moze predzej zdrówko odzyskasz.Ja poleżę krzyżem i trochę na kolanach w Licheniu za Ciebie
kajadda - Śro Cze 02, 2010 09:20
bacha napisał/a: | Ja poleżę kżyżem i trochę na kolanach w Licheniu za Ciebie | ... no cudnie ... Ja będę taka odnowiona...... zdrowa i psychicznie i fizycznie że potem nie tylko skakac będę ale i do Tańca z Gwiazdami pójdę
guciu - Śro Cze 02, 2010 12:22
bacha napisał/a: | Ja poleżę krzyżem i trochę na kolanach w Licheniu za Ciebie |
... w Licheniu to ja już będę bąki zbijał ... jak poleżę krzyżem pod krzyżem w Częstochowie , to może jakimś błogosławionym zostanę ... i na Licheń to już odpust zupełny dostanę ...
kajadda napisał/a: | do Tańca z Gwiazdami pójdę |
... już tam byłem Szonko ... kompletnie nic ciekawego ...
kajadda napisał/a: | Ja będę taka odnowiona |
... jak już to siem stanie, to potańczymy "kółko graniaste" ...
... pozdrawiam wsiech ... Gutek ...
ps. ... jakby ktoś pytał, to ja będę się woził po Częstochowie od ok 12, a może nawet wcześniej ...
kajadda - Śro Cze 02, 2010 12:27
guciu napisał/a: | w Licheniu to ja już będę bąki zbijał | .... hmmm truteń zbijał bąki
bacha - Śro Cze 02, 2010 15:26
guciu napisał/a: | ... i na Licheń to już odpust zupełny dostanę | odpust to wy już macie,może nie do końca,ale myślę ze już tak. nie jeden człowiek tu na forum za waszym pośrednictwem sie uratował ,więc myślę,że odwalacie kawał dobrej roboty. kajadda napisał/a: | . hmmm truteń zbijał bąki | to juz bedzie relaks dla duszy.
Halinka - Śro Cze 02, 2010 20:02
Ja też jadę dlatego,że chcę się z Wami spotkać.
My wyjeżdżamy autokarem rano o 6 godz( dla mnie to środek nocy), ale nie wiem o której będziemy na miejscu. Jak będę na miejscu to jestem gotowa na spotkanie o każdej godzinie.
Może rzeczywiście Franiu i Kukuś i jeszcze kto będzie chciał i mógł spotkamy się dodatkowo wcześniej niż o 17 godz.
Mietek - Śro Cze 02, 2010 20:53
Halinko jeżeli wyjedziecie o 6-tej to dojedziemy prawie razem, ja liczę że około 11.30 -12.00 dotrę.
Mietek - Sob Cze 05, 2010 19:58
Witam wszystkich spod Jasnej Góry
Dojechaliśmy jak każdy z nas sobie planował.
Spotkali się razem;Halinka z Heniem, Kukuś z mężem,Franek, Mietek, Jacek
Uroczyście się przywitali, pogadali, powspominali nieobecnych, postanowili modły za nich wznieść, oraz serdecznie pozdrowić, z remontowanego wciąż piękniejącego
Sanktuarium Królowej Polski, co niniejszym w ich imieniu i swoim oraz moich dzieci czynię.
Eliza - Sob Cze 05, 2010 20:12
Cieszę się że dotarliście na spotkanie dzięki za pozdrowienia wszystkim
kajadda - Sob Cze 05, 2010 20:28
Mietek napisał/a: | Spotkali się razem;Halinka z Heniem, Kukuś z mężem,Franek, Mietek, Jacek | Mietek napisał/a: | Uroczyście się przywitali, pogadali, powspominali nieobecnych, postanowili modły za nich wznieść, oraz serdecznie pozdrowić, | ... dziękować dziękować.....
dora - Sob Cze 05, 2010 20:43
Mietek napisał/a: | Uroczyście się przywitali, pogadali, powspominali nieobecnych, postanowili modły za nich wznieść, oraz serdecznie pozdrowić, |
Serdeczne dzieki
|
|
|