Opowiedz nam swoją historie - 02-04-2008 Nowe życie.....
Eliza - Pią Cze 04, 2010 22:06
Jacek napisał/a: | I to jest prawdziwa radocha nie piłem a frajde mam ,że ho ho,dzięki Eliza,i znowu moje życie stało się weselsze. |
ja również się cieszę ,że Ty się cieszysz .
teraz oddaję kompa mężowi niech i on się cieszy .
kajadda - Sob Cze 05, 2010 12:50
Jak tam Jacku dzisiaj sie miewasz....
Jacek - Sob Cze 05, 2010 13:02
A dziękuje wyśmienicie , zaraz idę z dziećmi i Joleczką na spacerek nad jezioro.
kajadda - Sob Cze 05, 2010 13:04
Jacek napisał/a: | zaraz idę z dziećmi i Joleczką na spacerek nad jezioro. | ... zazdroszczę... baw się dobrze
Jacek - Sob Cze 05, 2010 13:08
kajadda, nie bądź zazdrosna ,zrób to samo.
dora - Sob Cze 05, 2010 14:42
Jacek napisał/a: | kajadda, nie bądź zazdrosna ,zrób to samo |
Gdyby mogla ...to by poszla
Jacek - Nie Cze 06, 2010 18:44
Kończy się długi wekend czas ten spędziłem owocnie z rodziną na łonie natury ,nie zapominając o mitingu w piątek.
Jutro do pracy powiem po cichu że to dobrze za dużo wolnego czasu nie wpływa dobrze na moje myślenie i samopoczucie.
Łagodne traktowanie i zdrowa dyscyplina bardziej mi odpowiadają.
kajadda - Nie Cze 06, 2010 19:01
Jacek napisał/a: | Jutro do pracy powiem po cichu że to dobrze za dużo wolnego czasu nie wpływa dobrze na moje myślenie | .... doskonale Cię rozumię ja go mam teraz zaaaaaaduuuużo Miłego tygodnia zyczę
dora - Nie Cze 06, 2010 19:05
Jacek napisał/a: | Łagodne traktowanie i zdrowa dyscyplina bardziej mi odpowiadają. |
Mi tez
Jak za duzo wolnego czasu...to sie glupich mysli dostaje
Jacek - Nie Cze 06, 2010 19:08
kajadda napisał/a: | 8-) Miłego tygodnia zyczę | I na wzajem pa pa pa
Jacek - Nie Cze 06, 2010 19:12
Cytat: | Jak za duzo wolnego czasu...to sie glupich mysli dostaje | Mózg kierunki gubi zamiast na lody myśli o barze.
Jacek - Nie Cze 13, 2010 16:52
Cały tydzień nie zajrzałem na forum? dziś niedziela, jutro znowu do pracy.
W tym tygodniu spotkało mnie wiele dobrego,w pracy zmieniłem ekipe będzie mi łatwiej,wychodze do ludzi ,rozmawiam oni nie gryzą ,są fajni byłem w sobotę na pikniku rodzinnym u synka w przedszkolu. Życie jest piękne od kiedy nie pije!!!!!
Mariusz - Nie Cze 13, 2010 16:57
Jacek napisał/a: | Życie jest piękne od kiedy nie pije!!!!! |
Zgadzam się z Tobą w całości w moim życiu zmieniło się bardzo dużo od kiedy nie piję, to motywuje.
Dałem sobie szanse pożyć i jest świetnie.
Wszystko wydaje się o wiele prostsze, nawet po tylu latach myśli o prawie jazdy zamieniam je w czyn, za jakieś trzy tygodnie egzamin.
Teraz wybieramy wspólnie z całą rodzinką autko, nigdy bym tego nie osiągnął nie zmieniając siebie.
Pozdrawiam serdecznie
Jacek - Nie Cze 13, 2010 17:05
Moje prawo jazdy jest jeszcze w sferze rozmyślań,ale kiedyś?
Franiu - Nie Cze 13, 2010 17:11
Mariusz napisał/a: | Teraz wybieramy wspólnie z całą rodzinką autko, nigdy bym tego nie osiągnął nie zmieniając siebie.
|
To jest właśnie to Mariusz,trzeźwe życie,nic dodać nic ująć,
tak trzymaj,
|
|
|