Opowiedz nam swoją historie - Na co nigdy się nie zgodzę w związku
kajadda - Nie Lip 25, 2010 18:12
Felicja napisał/a: | Małżonek chce ćwiczyć na mnie swoje manipulacje i przemocówkę. Wychodzi mu średnio, ale wtedy porządnie zapije i już jest u niego OK | ... jak sobie radzisz z maniupulacjami... bo mój maniupuluje ale nie pije...
Felicja - Wto Lip 27, 2010 07:44
W pewnym momencie oczy mi się otworzyły. Reakcje mojego męża i manipulacje stały się czytelne tak jak w książce - otwierasz i już widzisz
Widzi, że to nie wychodzi ale nie potrafi inaczej reagować i tak ciągnie.....
kajadda napisał/a: | bo mój maniupuluje ale nie pije... |
a mój już trzeci miesiąc odreagowuje te wszystkie stresy, a bez % ani rusz.....
kajadda - Wto Lip 27, 2010 15:48
Felicja napisał/a: | W pewnym momencie oczy mi się otworzyły. Reakcje mojego męża i manipulacje stały się czytelne tak jak w książce - otwierasz i już widzisz | ... myślę ze to inne spojrzenie moimi oczyma na te same sytuacje... dobrze piszesz... chodzi mi czasami po głowie nagrać naszą rozmowę potem odtworzyć ... żeby udowodnić manipulację i odwracanie kota ogonem
Felicja - Wto Lip 27, 2010 17:47
Jak zaczęłam nagrywać to przestał w ogóle się odzywać
ale jakoś mi to nie przeszkadzało......
kajadda - Wto Lip 27, 2010 17:55
Felicja napisał/a: | Jak zaczęłam nagrywać to przestał w ogóle się odzywać | ... hehehe no popatrz mamy podobne pomysły
Felicja - Czw Sie 05, 2010 19:02
Wyjeżdżam na tydzień a jak dobrze pójdzie to 2 tygodnie. Odezwę się w trakcie jak gdzieś znajdę komp. jeśli nie to dopiero .....
Zakładam nie myślenie o problemach, nastawiam się na wypoczynek i relaks
Bardzo mi w tym roku potrzebne, ciepełka.....
dora - Czw Sie 05, 2010 19:19
Felicja napisał/a: | nastawiam się na wypoczynek i relaks |
Odpoczywaj i niczym sie nie martw...dziecko opieke ma...
pozdrawiam cieplutko
Franiu - Czw Sie 05, 2010 19:23
Felicja napisał/a: | Bardzo mi w tym roku potrzebne, ciepełka..... |
A więc milego ,spokojnego wypoczynku i dużo ciepełka,
kajadda - Czw Sie 05, 2010 22:09
Felicja napisał/a: | Zakładam nie myślenie o problemach, nastawiam się na wypoczynek i relaks | .... no i tak zrób jak piszesz Felicja napisał/a: | Odezwę się w trakcie jak gdzieś znajdę komp. jeśli nie to dopiero ..... | .... my tu o Tobie pamietamy... odezwiesz sie jak bedziesz mogła
Felicja - Czw Sie 05, 2010 22:53
Ciepło myślę o Waszej pamięci
Uściski dla Was, Pa, Pa
Mietek - Pią Sie 06, 2010 19:07
Felicja napisał/a: | Ciepło myślę o Waszej pamięci |
A ja Ciepło myślę o Tobie. Cieszy mnie to jak postąpiłaś w sprawie syna, zatem spokojnego i miłego wypoczynku życzę.
Felicja - Nie Sie 22, 2010 12:33
Już jestem!
Wypoczęta, bardzo. Wprawdzie nie udało mi się tak całkiem o różnych sprawach nie myśleć. Ale oddalenie od domu zrobiło swoje!
Urlop poza domem to jest bardzo ważne.
Mąż wyjechał sam. Nie wiem gdzie był.
Część urlopu sama tzn w damskim towarzystwie , część z synem. Trochę pozwiedzaliśmy, trochę sportów wodnych. Oboje jesteśmy zadowoleni.
Teraz wraca proza życia, ale na razie przyjmuję ją ze spokojem - pewnie jestem w pełni sił
Pozdrowionka
kajadda - Nie Sie 22, 2010 14:31
Felicja napisał/a: | jestem w pełni sił | ... i o to chodziło trzymaj te siły i dozuj racjonalnie żeby na długo wystarczyły
Mietek - Nie Sie 22, 2010 16:31
Felicja napisał/a: | Teraz wraca proza życia, ale na razie przyjmuję ją ze spokojem - pewnie jestem w pełni sił |
Felu,
aż Ci zazdroszczę że nie mogę sobie na taki luksus obecnie pozwolić.
Cieszy mnie Twój powrót, mam nadzieję że i ta proza życia nie będzie taka nieznośna.
Pozdrawiam
Felicja - Sob Sie 28, 2010 22:32
Mietku, wiesz dobrze, że luksusy też będą i u Ciebie.....
Teraz dopiero wiem jak bardzo zmęczona byłam przed urlopem. Jednocześnie coś mi się zmieniło jeśli chodzi o sprawy zewnętrzne - zobowiązania wobec innych ludzi i zobowiązania wobec mnie samej. Czyli co stawiam na pierwszym miejscu, że zachowuje się coraz bardziej asertywnie i że dla innych ludzi jest to tylko informacja a nie upadek świata.
Jestem zmęczona to nie idę na spotkanie i daję info dla drugiej osoby. Kiedyś bym tworzyła filmy a co się stanie jeśli.... I też okazuje się, że przychodzi sms " to dobrze, bo mi też inny termin pasuje..." I wszystko...
I dzięki temu mam więcej energii żeby się swoją dziewczynką zaopiekować
|
|
|