Luźne rozmowy - Zadbaj o siebie ( kącik kobiecy i nie tylko)
jacek78 - Nie Gru 30, 2012 21:30
Halinka napisał/a: | Nie możemy się ograniczać do zarabiania na czynsz, choć i taka praca jest już bardzo ciężka |
I pewnie będzie jeszcze cieższa
Halinka napisał/a: | Potrzebuję wyższego celu, aby czuć się szczęśliwą. |
Jestem nawet szczęśliwy ale jednak potrzebuje jakiegoś celu
Halinka - Pon Gru 31, 2012 14:59
31 grudnia
Nie patrzę na rzeczy smutne, lecz na piękno tego świata. Wyjdź na zewnątrz, popatrz na drzewa, naciesz się przyrodą i blaskiem słońca. Staraj się czuć szczęśliwą i bezpieczną w Bogu.
Anna Frank
Nadszedł ostatni dzień roku. Co czujesz, gdy uświadamiasz sobie ten fakt? Czy był to dla ciebie dobry rok?
Każdy dzień w życiu oferuje nam powody do śmiechu i radości, niesie jednak również zmagania oraz wyzwania. Naszym zadaniem jest czerpanie ze wszystkiego, co najlepsze. Może nauczyłaś się w tym roku dbać o własne samopoczucie? To by było wspaniale, bo najważniejszą osobą w twoim życiu jesteś ty sama. Twoje życie jest niczym piękna czara, którą codziennie napełniasz na nowo licznymi przeżyciami i doświadczeniami.
Życzę ci szczęśliwego Nowego Roku.
Każdy dzień życia przynosi nowe możliwości.
Halinka - Pon Gru 31, 2012 15:01
Uff, skończyłam przepisywać książkę z medytacjami na każdy dzień.
Jestem z siebie dumna, że się podjęłam i zrealizowałam do końca to zadanie , mimo,że czasami nie chciało mi się wchodzić na forum, zwłaszcza latem gdy byłam już zmęczona.
Jeśli ktoś coś skorzystał to się cieszę.
jacek78 - Pon Gru 31, 2012 16:36
Halinka napisał/a: | Jeśli ktoś coś skorzystał to się cieszę. |
Ja napewno
dziękuje
bacha - Wto Sty 01, 2013 11:16
Halinko !ja skorzystałam. tak ze bardzo dziekuje Ci za trud i cierpliwosc
dancia - Wto Sty 01, 2013 18:27
Halinko Twòj trud jak najbardziej się opłacił, bardzo Ci dziękuję, skorzystałam i napewno nie raz jeszcze skorzystam wracając do lektury tych mądrości
|
|
|