Jestem tu nowa/nowy - Namibia
dora - Sob Cze 26, 2010 22:23
Namibia
Ja tez od czasu do czasu potrzebuje kopa w du...bo gdy juz mi lepiej to spoczywam na laurach KOP i juz wiem co robic
Vieux Vasco - Nie Cze 27, 2010 13:42
kajadda napisał/a: | .... dokładnie i liczy się tu i teraz.... nie ważne ze potem kac, ból głowy.... przecież można się znowu napić i to minie.... potem jeszcze większy kac... ale co tam znowu się można napić i problemy popłyną i jest fajnie.... potem znowu i znowu.... |
potem budzisz sie na ulicy bez grosza i domu, nie zostaje zaden inny sposob jak wyciagnac reke i zebrac, bo kac taaaaaki, po kilku winach nie ma sie moralniakow, niektorzy nawet mowia ze "ida do pracy" .... brudni, calymi bandami spia na jakis zawszonych squotach, getto, potem jest getto... chyba nie chcesz sprawdzic?
pozdrawiam cie i jakos tak milo ze od 2 dni 0%, ja od 13 godzin i 42 minut I DZISIAJ NIE PIJE!!!
Franiu - Nie Cze 27, 2010 19:02
Cytat: | ja od 13 godzin i 42 minut I DZISIAJ NIE PIJE!!!
|
i rób wszystko aby te dane się zwiększały,a docenisz życie na trzeźwo,
wytrwałości
Mariusz - Nie Cze 27, 2010 22:39
Vieux Vasco,
jak te Twoje godziny ?
azull - Nie Cze 27, 2010 22:58
No właśnie jak tam Vasco? Ale zdaje się że Jego wątek jest obok gdzieś czy są na sali jacyś moderatorzy???
A
Vieux Vasco - Pon Cze 28, 2010 02:19
26h19
Mariusz - Pon Cze 28, 2010 07:26
Vieux Vasco,
trzymaj tak !
Pozdro, ja muszę lecieć
Namibia - Pon Cze 28, 2010 09:51
Mieciu
konik przeprasza bacik nie będzie już potrzebny
Trochę problemów się pojawiło i przez ten brak czasu nie mogłam zaglądać na forum, ale już jestem
dora napisał/a: | Ja tez od czasu do czasu potrzebuje kopa w du...bo gdy juz mi lepiej to spoczywam na laurach KOP i juz wiem co robic |
No to jesteśmy dwie wyścigówki
Vieux Vasco napisał/a: | ja od 13 godzin i 42 minut I DZISIAJ NIE PIJE!!!
|
I tak trzymaj, oby tak dalej!
Pozdrawiam serdecznie
azull napisał/a: | No właśnie jak tam Vasco? Ale zdaje się że Jego wątek jest obok gdzieś czy są na sali jacyś moderatorzy???
A |
Hehe, mogę się podzielić swoimi wątkiem a co tam nie jestem pazerna
kajadda - Pon Cze 28, 2010 09:53
Namibia, .... nic nie piszesz jak sobie radzisz ... omijasz swój temat szeeeerokim łukiem ....
Namibia - Pon Cze 28, 2010 10:48
Kochana, napisałam w swojej historii
Ściskam mocno
Mietek - Pon Cze 28, 2010 21:29
A może by tak te dwa tematy połączyć w jedną całość.
I nam i Tobie byłoby na pewno łatwiej.
Zapytaj moderatorów, oni będą wiedzieli co z tym fantem zrobić.
Pozdrawiam raz jeszcze.
|
|
|