To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Witaj na stronach niepije.com.pl
Forum wsparcia, dla osób uzależnionych i współuzależnionych od alkoholu.
Dawniej niepije.net

Opowiedz nam swoją historie - MOJA DROGA DO TRZEŹWOŚCI

Halinka - Śro Wrz 05, 2012 20:17

jacek78 napisał/a:
Czyli widac że Halinka też tak ma :mrgreen:

Pisząc to miałam na myśli" płeć brzydką"

Franiu - Czw Wrz 20, 2012 14:11

Mam już więcej luzu,siedzę w domku i robię sobie porządek z narzędziami i przegląd sprzętu elektrycznego aby sprzęt był gotowy do pracy,u Córki już wszystko pomalowane,łazienka i kuchnia z salonem wychuchane tylko pozostało położyć 180m2 paneli,a ze ich nie ma bo mają dotrzeć dopiero na następny tydzień to odpoczywam.U Syna tez juz wszystko pomalowane 160m2 powierzchni mieszkalnej,czekają na zamówione płytki na cały dół i w październiku będą się przeprowadzać.U mnie jak na razie jest wszystko ok,na mityngi uczęszczam systematycznie,raz w miesiącu mam spotkanie Rady Intergrupyi spotkanie Intergrupy.Jak pisałem służby mi się skończyły,mam propozycje objęcia służby rzecznika intergrupy w maju ale dla mnie jest to sprawa do przemyślenia nie chcę nic robić pochopnie i na siłę.W ubiegłym roku miałem objąć tę służbę ale na wskutek choroby Małgosi zrezygnowałem.
Najmłodsza wnucusia ma już 18 miesięcy i staję się wstydliwa jak na kobietkę przystało.

pozdrawiam i zdrówka życzę Wsiem.

Halinka - Czw Wrz 20, 2012 18:46

Franiu napisał/a:
Jak pisałem służby mi się skończyły,mam propozycje objęcia służby rzecznika intergrupy w maju ale dla mnie jest to sprawa do przemyślenia nie chcę nic robić pochopnie i na siłę.

Do maja skończysz z wszystkimi robotami , więc w" nagrodę" możesz objąć służbę <smiech>
Uściski dla Małgosi i reszty Rodzinki <cmok> od Halinki i >cmok2> od Henia

jacek78 - Czw Wrz 20, 2012 20:17

Franiu napisał/a:
Jak pisałem służby mi się skończyły,mam propozycje objęcia służby rzecznika intergrupy w maju ale dla mnie jest to sprawa do przemyślenia nie chcę nic robić pochopnie i na siłę

Pewnie że tak.Nic na siłę.Będziesz gotowy, to wtedy służbę można brać.
pozdrawiam <czesc>

Franiu - Czw Wrz 20, 2012 21:00

Halinka napisał/a:
Uściski dla Małgosi i reszty Rodzinki

Nie mogę uściskać Małgosi bo z klubu wyjechała na tydzień na rajd terapeutyczny,ale uczynię to jak wróci.

jacek78, <czesc>
pozdrawiam.

dora - Czw Wrz 20, 2012 21:20

Franiu napisał/a:
robię sobie porządek z narzędziami i przegląd sprzętu elektrycznego aby sprzęt był gotowy do pracy,

Jeszcze Ci za malo ''roboty''
Franiu napisał/a:
wnucusia ma już 18 miesięcy i staję się wstydliwa jak na kobietkę przystało.

18 miesiecy ...toc to ''kawal'' rozbrykanej kobitki :mrgreen: Takie sa najfajniejsze...
buziaki <cmok> <cmok>

Franiu - Pią Wrz 21, 2012 07:19

dora, <cmok>
jacek78 - Sob Wrz 22, 2012 00:08

Franiu napisał/a:
dora, <cmok>

tyś zawsze koło piątej pisał, więc coś chyba dzisiaj zaspałeś :mrgreen: <czesc>

Franiu - Sob Lis 17, 2012 16:24

Witajcie.
dzisiaj idę na uroczystość związana z powstaniem i działalnością mojego stowarzyszenia abstynenckiego z okazji 31 lat istnienia.Dużo mi dał ten klub i ja też troszkę dla tego klubu zrobiłem,więc przyjemności po mojej stronie.U mnie wszystko w porządku,jestem i nie piję,nie zapominam o swoim trzeźwieniu,praca u dzieci praktycznie dobiegła do końca.Syn już mieszka od miesiąca a Córka przeprowadza się na święta.My po raz pierwszy jedziemy na święta w kieleckie,więc będziemy bez dzieci,myślę że nadszedł już czas aby odciąć pępowinę i dać im szansę żyć samym.Julia ma już 20 miesięcy,niesamowity śmieszek i wstydzi się mężczyzn.
Pozdrawiam Wszystkich i zdrówka życzę.

Halinka - Sob Lis 17, 2012 18:00

Franiu napisał/a:
.Dużo mi dał ten klub i ja też troszkę dla tego klubu zrobiłem,więc przyjemności po mojej stronie

Jak dobrze, gdy obydwie strony są zadowolone :lol:

jacek78 - Sob Lis 17, 2012 18:54

Franiu napisał/a:
dzisiaj idę na uroczystość związana z powstaniem i działalnością mojego stowarzyszenia abstynenckiego z okazji 31 lat istnienia

Aż miło słyszeć takie wiadomosci.Tyle lat działa klub :roll: Pełen podziwu jestem ;-)
Franiu napisał/a:
myślę że nadszedł już czas aby odciąć pępowinę i dać im szansę żyć samym.

To teraz bardziej się bedziesz opiekować Gosią :mrgreen:
pozdrawiam Was <czesc>

ps. Zapraszam do Przegini 1.XII. na rocznice Józka(16) oraz Zdziska (14).
Ty tam jezdzisz nieraz.2 osoby na grupie(nieraz tam ktoś przyjdzie) i grupa działa :roll: To jest przykład dla innych grup ;-)

Franiu - Nie Lis 18, 2012 10:07

jacek78 napisał/a:

ps. Zapraszam do Przegini 1.XII. na rocznice Józka(16) oraz Zdziska (14).

ja sie Jacku wybieram,dostałem osobiście zaproszenie od Józka,mityng odbędzie się w nowej siedzibie remizy,
a 7 grudnia jadę na Maksymilian do Olkusza tam też przyjaciele obchodzą swoje rocznice trzeźwości.
Zabawa była wspaniała,nogi bolą od tańców,
pozdrawiam

jacek78 - Nie Lis 18, 2012 12:17

Franiu napisał/a:
ja sie Jacku wybieram,dostałem osobiście zaproszenie od Józka,mityng odbędzie się w nowej siedzibie remizy

Dzisiaj moge powiedziec, że powiniennem być tam.Bardzo bym chciał ;-) Także może w końcu się spotkamy <czesc>

Franiu - Nie Lis 25, 2012 20:44

Ja jednak Jacku nie będę ponieważ zobaczyłem w kalendarzu że mam spotkanie Intergrupy a służba nie drużba i skleroza nie boli.Wczoraj znów byliśmy na zabawie rocznicowej 4 klubów abstynenta w Sosnowcu,zabawa bardzo udana wróciliśmy nad ranem,po obiadku pojechaliśmy na zakupy do Fashion house,jednak takie chodzenie bardzo mnie zmęczyło,ponadto nieprzespana noc dala znac o sobie.
pozdrawiam.

jacek78 - Nie Lis 25, 2012 20:57

Franiu napisał/a:
Ja jednak Jacku nie będę ponieważ zobaczyłem w kalendarzu że mam spotkanie Intergrupy a służba nie drużba i skleroza nie boli.

Rozumię Franiu ;-) Może kiedyś znów sie spotkamy <czesc>