To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Witaj na stronach niepije.com.pl
Forum wsparcia, dla osób uzależnionych i współuzależnionych od alkoholu.
Dawniej niepije.net

Opowiedz nam swoją historie - MOJA DROGA DO TRZEŹWOŚCI

bacha - Wto Wrz 10, 2013 16:02

Franiu napisał/a:
ma na imię Aleksander
Piękne imie.Gratulacje dla dziadzia <czesc> a wnusiowi (dziadziusiowi równiez) zdrówka zycze.Niech rosnie na pocieche <cmok>
Franiu - Wto Wrz 10, 2013 20:35

bacha, <cmok> <cmok> <cmok>
Halinka - Śro Wrz 11, 2013 13:13

Franiu napisał/a:
2 tygodnie temu w mojej rodzinie pojawił się nowy członek rodziny i ma na imię Aleksander,jest wcześniakiem,wszyscy

Mamy w rodzinie takiego wcześniaka, teraz ma 5 lat i jest z niego "kawał chłopa".
Gratulacje dla rodziców i dziadków <czesc>

Franiu - Pią Paź 04, 2013 19:06

Wnusiu przybiera na wadze,jako wcześniak musi przejść wiele badań,zapisy do lekarzy to szok trzeba po pol roku czekać i dlatego trzeba wszędzie odwiedzać lekarzy prywatnie.I tu kolejny szok bo przyjęcie do lekarza bez żadnego terminu.Lekarze na państwowym sprzęcie
badają za pieniążki nie kryjąc się z tym,a co maja powiedzieć ludziska które nie maja tych pieniążków?
W niedzielę wyjeżdżam w delegację na 6 dni do Małego Ciche /k.Poronina/na szkolenie które finansuje Krajowa Rada Stowarzyszeń Abstynenckich. Przygotowuję już się do listopadowej 32 rocznicy powstania mojego stowarzyszenia,mam nadzieję że wystarczy sił aby wszystko dopiąć na ostatni guziczek.
Pozdrawiam Was Wszystkich i zdrówka życzę <cmok>

jacek78 - Pią Paź 04, 2013 21:58

Franiu napisał/a:
I tu kolejny szok bo przyjęcie do lekarza bez żadnego terminu

W Polsce to normalne :-/ Za pieniądze wszystko sie da załatwić.
Franiu napisał/a:
mam nadzieję że wystarczy sił aby wszystko dopiąć na ostatni guziczek.

Tobie by nie wstarczyło ;-) Napewno wystarczy <czesc>

Halinka - Sob Paź 05, 2013 13:28

jacek78 napisał/a:
Za pieniądze wszystko sie da załatwić.

Nawet za pieniądze też nie wszystko :-(

Mietek - Nie Paź 06, 2013 20:53

Franiu napisał/a:
Lekarze na państwowym sprzęcie

Wiecie co? Czasem myślę sobie że może i dobrze że z tej służby zdrowia mnie zredukowali. Przynajmniej nie muszę się czerwienić.
Daj Boże tylko żebym sam jak najdłużej nie musiał z ich usług korzystać.

Franiu, a wnusio niech na wadze przybiera, oby nie za mocno i w zdrowiu się chowa.

Powodzenia i do uwidzenia na szlaku. <czesc>

Franiu - Nie Paź 06, 2013 21:49

Mietek napisał/a:
Daj Boże tylko żebym sam jak najdłużej nie musiał z ich usług korzystać.

To ja Ci tego życzę <czesc>

Franiu - Czw Lis 21, 2013 22:46

Mietek napisał/a:
Franiu, a wnusio niech na wadze przybiera, oby nie za mocno i w zdrowiu się chowa

Wnusiu wazy już 6kg i dzięki Mieciu.
W sobotę 16 listopada mój klub abstynenta obchodził 32 rocznicę powstania i działalności. Odbyła się piękna impreza na której uczestniczyło 215 osób.Przygotowania do tej imprezy trwały 2 miesiące i dzisiaj wiem że te 2 miesiące pracy nie poszło na darmo.Jako Prezes jestem dumny ze swojego zarządu no i z siebie ze udało nam się stworzyć te imprezę.Gwoździem programu była aktorka teatru zagłębia w sosnowcu Ewa Kopczyńska która dala koncert śpiewając Pieśni Davida,uczestnicy bili brawo na stojąco,a z jej oczu popłynęły łzy.Ksiądz Bronek nasz duchowy przewodnik nie mógł powstrzymać się od placu i sam się popłakał.Jeśli macie ochotę to proszę pooglądać sobie fotki na naszej stronie klubowej.Pozdrawiam Wszystkich cieplutko życząc dużo zdrówka i radości z życia. <cmok>

Halinka - Pon Lis 25, 2013 14:26

Franiu napisał/a:
.Jeśli macie ochotę to proszę pooglądać sobie fotki na naszej stronie klubowej.
\

Weszłam na tą stronę, ale żadnych zdjęć nie zobaczyłam :shock:

Franiu - Pon Lis 25, 2013 17:01

Strona główna
Księga gości.Forum. Galeria . Kontakt
Halinko,na samej gorze stronki są powyższe odnośnik,więc wybierz galerię i możesz oglądać do woli.

Halinka - Czw Lis 28, 2013 16:14

Oglądnęłam, brylowałeś jak stały bywalec <smiech> .
ps, nie znalazłam Małgosi :-(

Halinka - Pon Gru 09, 2013 17:44

FRANIU !

Wszystkiego co się szczęściem zwie życzą Halinka I Heniu

Franiu - Śro Gru 11, 2013 08:02

Cytat:
ps, nie znalazłam Małgosi

Halinko,tych którzy pracują i pomagają nigdy nie widać,dzięki za życzenia. <cmok>

Halinka - Śro Gru 11, 2013 19:23

Franiu napisał/a:
tych którzy pracują i pomagają nigdy nie widać

Z tego by wynikało, że TY nic nie robiłeś, bo jesteś na wielu zdjęciach <smiech>