To jest tylko wersja do druku, aby zobaczyć pełną wersję tematu, kliknij TUTAJ
Witaj na stronach niepije.com.pl
Forum wsparcia, dla osób uzależnionych i współuzależnionych od alkoholu.
Dawniej niepije.net

Opowiedz nam swoją historie - MOJA DROGA DO TRZEŹWOŚCI

jacek78 - Sob Mar 21, 2015 17:19

Franiu,
Ty się tu Franiu nie tłumacz bo ważniejsze zdrowie .
Najważniejsze że trzeźwiejesz. Fajnie że nieraz zaglądniesz i poczytasz. To wystarczy ;-)
Dbaj tam o siebie i życze nastepnych 24h trzeźwosci <czesc>

Halinka - Sob Mar 21, 2015 20:06

Franiu !
Trzymaj się i dbaj o siebie.

bacha - Sob Mar 21, 2015 21:24

Franiu wracaj do zdrowka i sie nie dawaj chorobsku : ) trzymam kciuki za szybki powrot do formy :->
Pogody Ducha <cmok>

hewciu - Czw Mar 26, 2015 10:53

Zdrowia Franiu! Pozdrowionka!
jacek78 - Pon Sie 17, 2015 13:13

Franiu
Serdecznie gratuluje Ci <czesc> i życze kolejnych 24h oraz latek ;-) 🎂🎉🎊
Ciesze się razem z Tobą i dziekuje że jesteś :-) :-)

Franiu - Wto Sie 18, 2015 08:52

Dzięki Jacku.
Wczoraj minęło mi 11 latek życia w trzeźwości,dzięki Wam za to że jesteście zemną przez te lata.

azull - Śro Sie 26, 2015 17:44

Franiu, wszystkiego dobrego, zdrowia i trzeźwych każdych kolejnych dwudziestu czterech .

Pogody Ducha, pozdrawiam serdecznie Azull

Franiu - Nie Sty 31, 2016 14:58

Witam po przerwie.
Nie było mnie jakiś czas na forum,zdrowie cały czas szwankuje,poleżałem troszkę u fachowców i okazuje się że ma zaćmę czynnego oka.Od września wzrok mi się pogorszył,we wtorek znów miałem czyszczenie oczów laserem i 16 .02 ponownie wszystkie badania w szpitalu górniczym w Sosnowcu.Sprzęt mają najwyższej klasy.Ze względu na zdrowie zdecydowałem się zrzec funkcji Prezesa w klubie abstynenta,bo większość prac przy kompie nie wpływa korzystnie na moje oko.
Co będzie dalej na pewno napisze.Pozdrawiam Wszystkich /

azull - Nie Sty 31, 2016 15:31

Franiu, dziękuje za informacje. Szybkiego powrotu do zdrowia życzę Tobie bardzo. Obyśmy spotkali się latem w Licheniu na dniach trzeźwości, jak to już wcześniej bywało. Pogody Ducha, i kolejnych trzeźwych 24 godzin.

Azull

bacha - Nie Sty 31, 2016 23:30

Franiu trzymaj sie cieplutko,rowniez zycze szybkiego powrotu do zdrowia i pozdrawiam cieplutko <cmok>
bodziu - Pon Lut 01, 2016 13:40

Franiu, <czesc>
I ja zycze zdrowia... Pozdrawiam

jacek78 - Czw Lut 04, 2016 23:17

Franiu napisał/a:
Witam po przerwie.
Nie było mnie jakiś czas na forum,zdrowie cały czas szwankuje,poleżałem troszkę u fachowców i okazuje się że ma zaćmę czynnego oka.Od września wzrok mi się pogorszył,we wtorek znów miałem czyszczenie oczów laserem i 16 .02 ponownie wszystkie badania w szpitalu górniczym w Sosnowcu.Sprzęt mają najwyższej klasy.Ze względu na zdrowie zdecydowałem się zrzec funkcji Prezesa w klubie abstynenta,bo większość prac przy kompie nie wpływa korzystnie na moje oko.
Co będzie dalej na pewno napisze.Pozdrawiam Wszystkich /

Ja tez Franiu cos mam z okiem, bo od dwóch miesięcy niestety lewe oko zaczyna szwankować.Widzę dalekie rzeczy troszke zniekształcone.Niestety lek przepisany przez lekarza jak widzę nic nie pomógł.Jutro mam wizyte kontrolną i zobaczymy co dalej
Mam nadzieje że będe jeszcze kiedyś dobrze widział na oko dobrze <czesc>

bodziu - Pią Lut 05, 2016 14:26

jacek78, bacha, azull, Franiu, <czesc>

jacek78 napisał/a:
Ja tez Franiu cos mam z okiem,

... Bo zbliżasz sie juz Jacek do latek gdy rożne dolegliwości to standard... Jak boli to znaczy ze żyje :-P

Halinka - Wto Mar 01, 2016 16:59

Franiu napisał/a:
i 16 .02 ponownie wszystkie badania w szpitalu górniczym w Sosnowcu

Jak wyniki, jest lepiej?

Franiu - Śro Mar 02, 2016 09:54

Witam
Nieszczęścia chodzą parami,zrobiono mi wszystkie możliwe badania z krwi i moczu,okazuje się że mam niewydolność nerek.Przed świętami mam ponownie wizytę u Okulistki,po ostatniej wizycie wzrok się pogorszył nie czytam już rubryki niżej a jeszcze we wrześniu czytałem.
Czas pokaże co będzie dalej,pozdrawiam Was i do następnego razu.