Nie piję więc jestem. - Witam-wesley
kajadda - Pią Paź 08, 2010 11:35
Franciszek napisał/a: | jak Ci pisałem w realu sa grupy wsparcia,mozesz śmiało dalej uczestniczyć | ... narazie mam grupę wsparcia...
Franciszek napisał/a: | jesli będziesz chciała skorzystać ,ja jestem do dyspozycji, | ... dziękuję...
Felicja - Pią Lis 12, 2010 23:25
Co u Ciebie słychać?
wesley - Czw Gru 30, 2010 11:01
Witam! Z okazji zbliżającego się Nowego Roku składam wszystkim życzenia wszystkiego dobrego,dalszej trzeźwości i dużo zdrowia! U mnie jak najbardziej wszystko w porządku. Tak się składa,że w rocznicę wprowadzenia stanu wojennego 13 grudnia,ja mam swoją osobistą bardzo ważną dla mnie rocznicę. A mianowicie jest to dzień,kiedy w 2002 roku opuściłem ośrodek terapii uzależnień po drugiej,skutecznej jak do tej pory terapii. Minęło więc osiem lat. Zaznaczam - od wyjścia z ośrodka,bo daty zaprzestania picia nie pamiętam jak wielu innych rzeczy z okresu "radosnej twórczości". Dziś nie jest to dla mnie ważne,ważniejsza jest przyszłość. Pozdrawiam wszystkich!
Franiu - Czw Gru 30, 2010 11:35
wesley napisał/a: | Minęło więc osiem lat. |
gratuluję trzeźwości,24h
jacek78 - Czw Gru 30, 2010 13:07
wesley napisał/a: | A mianowicie jest to dzień,kiedy w 2002 roku opuściłem ośrodek terapii uzależnień |
Ja też w tym roku opuściłem swoją pierwsza terapie.Dobrze mi się trzeźwiało, ale zapomniałem kim jestem i zapomniałem że bez AA sobie nie poradzę .Nie załamałem się tym, tylko jest to dla mnie doświadczenie, że Ja Jacek alkoholik bez wspólnoty AA niedam rady trzeźwieć.
Teraz o tym wiem, bo chodze na AA, gdzie w ten sposób dzisiaj jestem trzeżwy
Gratuluje rocznicy i życze następnych trzeźwych 24h
Mietek - Czw Gru 30, 2010 22:20
wesley napisał/a: | Minęło więc osiem lat. |
Gratuluję zatem, i kolejnych 24h życzę
Felicja - Nie Sty 02, 2011 21:53
Wszystkiego dobrego z okazji rocznicy, i Początku Roku, i cieszę się, że jest OK
wesley - Czw Maj 19, 2011 10:56
Witam! Dawno tu już nie zaglądałem. Ale jakoś nie było okazji,wszystko toczy się właściwą drogą,dzięki Bogu mamy już majowe ciepełko i żyć po prostu chce się! Pozdrawiam wszystkich starych i nowych użytkowników forum! Pogody ducha i powodzenia!
Mariusz - Czw Maj 19, 2011 12:28
Grunt, że wszystko w porządku.
Mietek - Czw Maj 19, 2011 23:12
wesley napisał/a: | Pogody ducha i powodzenia! |
Wzajemnie
Felicja - Pią Maj 20, 2011 21:47
Pozdrawiam, również wiosennie
dora - Sob Maj 21, 2011 15:02
wesley napisał/a: | Dawno tu już nie zaglądałem |
A powinienes czesciej wesley napisał/a: | jakoś nie było okazji, |
Wpadaj do nas bez okazji
pozdrawiam
wesley - Śro Lip 06, 2011 13:23
Witam! W okresie mojej "radosnej twórczości" pod wpływem wódy, brak okazji był również okazją do chlania. Dziś zaglądam tutaj bez okazji - trochę się zmieniło. Ale u mnie bez zmian - jest OK. Pozdrawiam wszystkich!
Mietek - Śro Lip 06, 2011 14:52
wesley napisał/a: | Pozdrawiam wszystkich! |
Z wzajemnością
Halinka - Śro Lip 06, 2011 19:18
wesley napisał/a: | Pozdrawiam wszystkich! |
Ale się rozpisałeś
|
|
|