Opowiedz nam swoją historie - Lenuszka - moja historia
Lenuszka - Czw Paź 07, 2010 21:44
Chu..wo, dzis bylam na kontroli, lekarz jakis arogancki, kazal sie cieszyc ta mgla co ja widze, bo moglam i jej nie zobaczyc. Wpadam w dol.
Lenuszka - Czw Paź 07, 2010 21:45
picie nie stanowi teraz problemu. Chce WIDZIEC!
kajadda - Czw Paź 07, 2010 22:03
Lenuszka napisał/a: | dzis bylam na kontroli, lekarz jakis arogancki, kazal sie cieszyc ta mgla co ja widze, bo moglam i jej nie zobaczyc. Wpadam w dol. | ... no wiesz nie dziwię Ci się że się czujesz źle... ale pomyśl ten lekarz też człowiek być może na nieodpowiednim miejscu w nieodpowiednim czasie - źle że na niego trafiłaś akurat w takim momencie- bo jak pójdziesz do innego lekarza w innym czasie i miejscu to na bank bedzie inna rozmowa i rokowania... Czasami jedno zdanie może zaważyć na dalszym naszym życiu... źle jeśli jest to nieodpowiednie zdanie...
azull - Pią Paź 08, 2010 11:56
Lenuszka! się nie smutasaj, jak tylko ukręcę łeb hydrze, to zorganizujemy meeting. Zobaczysz jeszcze nie raz, swoim oczkiem świat, mieniący się wszystkimi kolorami tęczy. Wierzę w to.
pozdro Azull
azull - Pią Paź 22, 2010 14:11
Lenuszka, co tam? Jak sprawy za lasem? Jak po przeprowadzce, jak oczko?
Pozdrawiam Azull
Halinka - Pią Paź 22, 2010 18:11
Lenuszka!
Czy Twoje oczki to już takie?
Lenuszka - Pią Paź 22, 2010 22:51
wszystkich witam po przerwie. mam goscia z Polski, stara przyjaciolke szkolna i nie bylo czasu na kompa. Oczywiscie nie pije, bo kumpela jest szalona na punkcie Tombaka i Malachowa i mnie kuruje, oczyszcza mi organizm itp. itd. namawia do picia...!!!!
uryny! to taka nowa moda! powiedzialam twardo NIEPIJE, bo przeciez nie pije, prawda ? (hihi), to kazala oczki uryna przecierac, juz to robie od wtorku i mowcie co chcecie - pomaga. Widze lepiej, i mniej juz czerwone. Oczki mam prawie takie jak mi Halinko przyslalas. Kumpela bedzie do srody, wiec nie wiem kiedy znowu sie odezwe
jarox48 - Pią Paź 22, 2010 22:59
Witaj LENUSZKA
cieszy mnie bardzo zarowno Twoja postawa wobec kolezanki jak i Twoj powrot do zdrowia.....
zdrowiej nam zdrowiej.....no i jak kolezanka wyjedzie czesciej zagladaj........
pozdrawiam
Jarek alkoholik
Halinka - Sob Paź 23, 2010 13:32
Lenuszka napisał/a: | namawia do picia...!!!!uryny! to taka nowa moda! |
Może nowa moda, ale metoda stara jak świat i podobno bardzo skuteczna w niektórych chorobach.
Stosowała ją czasami moja teściowa i dożyła 101 lat
dora - Pon Lis 22, 2010 22:08
Lenuszka...miesiac bez odzewu
Jak zdrowko? Skrobnij cos
azull - Wto Lis 23, 2010 10:19
No właśnie, skrobnij coś Lenuszka
A.
Halinka - Wto Lis 23, 2010 16:52
Lenuszka ! Bywasz tu jeszcze?
Lenuszka - Pon Gru 06, 2010 23:43
Kochani, przepraszam za dluuuuga przerwe. Dzis ledwo sie zalogowalam bo nie pamietalam hasla. Oczy stabilnie, 8.12 mam wizyte u okulisty. Wyglada na to, ze z moich dioptrii -3 zrobilo sie z 7, ale doniose po wizycie u lekarza. Jesli chodzi o picie, to.... no bylo pare wpadek. Ostatnia na moich urodzinach 4.grudnia. Napilam sie ale bez przesady i znowu trzezwo. padam napisze wiecej jutro i obiecuje bywac czesciej
jacek78 - Wto Gru 07, 2010 13:24
Lenuszka napisał/a: | Jesli chodzi o picie, to.... no bylo pare wpadek |
Pare wpadek To nie dobrze
Lenuszka napisał/a: | Napilam sie ale bez przesady |
Czy sie napiło czy nie, to przesada jest.No chyba że sie nie jest osobą uzaleznioną.A jak jest u Ciebie
Lenuszka napisał/a: | znowu trzezwo |
pozdrawiam
dora - Wto Gru 07, 2010 15:23
Lenuszka napisał/a: | Jesli chodzi o picie, to.... no bylo pare wpadek. Ostatnia na moich urodzinach 4.grudnia. Napilam sie ale bez przesady i znowu trzezwo. |
Lenuszko
Przeciez wyjscie z alkoholizmu to nie jest Toto- Lotek
|
|
|