Zaczynam życie po pięćdziesiątce |
Autor |
Wiadomość |
kajadda

Pomogła: 16 razy Wiek: 57 Dołączyła: 26 Mar 2010 Posty: 3414 Skąd: katowice
|
Wysłany: Pon Mar 07, 2011 21:18
|
|
|
boja55, ...do wakacji już tuż tuż ... pełnoletność się zbliża - gratuluję |
_________________ "Prawdziwy akt odkrycia nie polega na odnajdywaniu nowych lądów,lecz na patrzeniu na stare w nowy sposób." Marcel Proust |
|
|
|
 |
Karlarzysta
|
Wysłany: Pon Mar 07, 2011 21:39
|
|
|
Gratuluje |
|
|
|
 |
Mariusz

|
Wysłany: Wto Mar 08, 2011 12:14
|
|
|
Gratuluję i podziwiam, tacy ludzie są przykładem dla wielu, dla mnie też.
Jednak można
Pozdrawiam serdecznie |
_________________ Brak śniegu to znak, że go nie ma . Co nie znaczy, że nigdy nie spadnie...
|
|
|
|
 |
boja55
|
Wysłany: Śro Mar 09, 2011 16:19
|
|
|
Dziękuję wszystkim za miłe słowa.W sobotę będę miał na swojej grupie miting rocznicowy. A poza tym jest mi bardzo dobrze , wręcz błogo. |
|
|
|
 |
dora
Moderator

Pomogła: 22 razy Dołączyła: 26 Mar 2010 Posty: 4423
|
Wysłany: Czw Mar 10, 2011 21:53
|
|
|
boja55 napisał/a: | jest mi bardzo dobrze , wręcz błogo. |
Niech tak pozostanie jak najdluzej
Jestes dobrym przykladem na to,ze jak sie chce to mozna przewrocic swiat do gory nogami Gratuluje |
_________________ ...''Pomimo łez wciąż można biec, ale trzeba tego bardzo chcieć....''
 |
|
|
|
 |
boja55
|
Wysłany: Śro Mar 30, 2011 13:45
|
|
|
Byłem wczoraj na mitingu spikerskim i padły takie słowa: boję się kiedy dłuższy czas jest mi dobrze , podświadomie czekam jak coś złego się wydarzy.Podpisuję się pod tymi słowami , bo tak jest i ze mną.Nigdy wcześniej w moim życiu nie było mi tak dobrze i chciałbym aby taki błogostan trwał wiecznie.Jednak pojawiają się myśli że mnie się to nie należy i podświadomie czekam na coś złego.Jestem na początku drogi pracy ze Sponsorem i myślę że kiedy przerobię program 12 Kroków ten lęk ustąpi. |
|
|
|
 |
boja55
|
Wysłany: Sob Maj 14, 2011 15:24
|
|
|
Tydzień temu byłem na Zlocie AA w Sielpi.Choć pomagałem z ramienia organizatorów w jego prowadzeniu to znalazłem czas aby być na trzech mitingach AA i na luźne rozmowy. Było ponad 1000 osób i choć ja nie lubię "spędów' czułem się bardzo dobrze jak w rodzinie. |
|
|
|
 |
Mariusz

|
Wysłany: Sob Maj 14, 2011 15:36
|
|
|
boja55 napisał/a: | czułem się bardzo dobrze jak w rodzinie. |
No i o to przecież chodzi |
_________________ Brak śniegu to znak, że go nie ma . Co nie znaczy, że nigdy nie spadnie...
|
|
|
|
 |
dora
Moderator

Pomogła: 22 razy Dołączyła: 26 Mar 2010 Posty: 4423
|
Wysłany: Sob Maj 14, 2011 21:47
|
|
|
boja55 napisał/a: | choć ja nie lubię "spędów' czułem się bardzo dobrze jak w rodzinie. |
Bo AA to jedna wielka rodzina |
_________________ ...''Pomimo łez wciąż można biec, ale trzeba tego bardzo chcieć....''
 |
|
|
|
 |
Mietek
Mietek

Pomógł: 23 razy Wiek: 75 Dołączył: 28 Mar 2010 Posty: 3734 Skąd: Grójec
|
Wysłany: Sob Maj 14, 2011 22:13
|
|
|
boja55 napisał/a: | czułem się bardzo dobrze jak w rodzinie. |
Nawet o Ciebie pytałem przy akredytacji, jednak skutecznie ukryłeś się wśród tych ponad 1000 boja55 napisał/a: | znalazłem czas aby być na trzech mitingach AA |
Też mi się tak udało, nawet przez jedną część znalazłem się u tych którym moja choroba swego czasu mogła przeszkadzać , czyli u DDA.
Trzymaj się |
_________________ % mnie nie zabiły, to znak, że mam jeszcze coś do zrobienia |
|
|
|
 |
jacek78
gadzet

Pomógł: 14 razy Wiek: 47 Dołączył: 26 Mar 2010 Posty: 4449 Skąd: Skawina
|
Wysłany: Sob Maj 14, 2011 22:25
|
|
|
boja55 napisał/a: | boję się kiedy dłuższy czas jest mi dobrze , podświadomie czekam jak coś złego się wydarzy |
Tak nieraz jest i u mnie też i słyszę też na mitingach o tym.Nauczono mnie że jak jest za dobrze to trzeba uważać.Jak jest źle to też trzeba uważać.Więc najlpepiej jak jest dobrze, czyli krótko mówiąc po środku Zawsze trzeba mieć oczy szeroko otwarte
pozdrawiam |
_________________ Jacek AA
"Wszyscy wiedzą,że czegoś nie da się zrobić i przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da i on to właśnie robi"
Albert Einstein |
|
|
|
 |
kajadda

Pomogła: 16 razy Wiek: 57 Dołączyła: 26 Mar 2010 Posty: 3414 Skąd: katowice
|
Wysłany: Sob Maj 14, 2011 22:34
|
|
|
boja55 napisał/a: | boję się kiedy dłuższy czas jest mi dobrze , podświadomie czekam jak coś złego się wydarzy | ... też tak często mam ... ale już coraz rzadziej... bo dlaczego mnie ma ominąć to co dobre i przyjemne... zawsze myślałam, że to nie dla mnie ale nie umię sobie odpowiedzieć dlaczego? Nawet miewam wyrzuty sumienia jak jest mi lepiej niż innym |
_________________ "Prawdziwy akt odkrycia nie polega na odnajdywaniu nowych lądów,lecz na patrzeniu na stare w nowy sposób." Marcel Proust |
|
|
|
 |
Kasia777
ujrzeć swoją metę

Pomogła: 2 razy Wiek: 46 Dołączyła: 08 Wrz 2010 Posty: 418 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: Sob Maj 14, 2011 22:40
|
|
|
kajadda napisał/a: | Nawet miewam wyrzuty sumienia jak jest mi lepiej niż innym |
a ja nie mam takich wyrzutów ;) Nawet Ksiądz mi ostatnio powiediząłm, ze powinnam być dumna z siebie. Jak zaczęlłam dbać o swoją mała Kasię to sparwia mi przyjemność gdy ona jest uśmiechnięta, gdy jest jej dobrze bo czego pragnie dla nas nasz stwórca jak nie tego, żeby nam było dobrze.
Jesli chcesz zobaczyć tęczę nie narzekaj , że pada deszcz;) To mi daje siłę do przetrwania tych gorszych chil, których przezycie jest nieuniknione ale szanuję jej bo tylko one doprowadzają mnie do rozwoju i właśnie tej błogości. |
_________________ Umyj słonia |
|
|
|
 |
boja55
|
Wysłany: Pią Cze 24, 2011 14:40
|
|
|
Dziś rozpoczyna się Regionalny Zlot Radości AA Regionu Radom w Sielpi.Nie mogę dziś pojechać,lecz jutro rano siadam w busa i jadę tak aby być tam przed 10 bo wtedy zaczyna się miting AA.Być może jeszcze ktoś z Was tam będzie |
|
|
|
 |
Halinka
Siła spokoju.

Pomogła: 27 razy Wiek: 71 Dołączyła: 25 Mar 2010 Posty: 4469 Skąd: podkarpacie
|
Wysłany: Pią Cze 24, 2011 21:22
|
|
|
Cytat: |
Dziś rozpoczyna się Regionalny Zlot Radości AA Regionu Radom w Sielpi. |
To ten zlot nie odbył się maju |
_________________ Halinka
Nie żałuj, nigdy nie żałuj, że mogłeś coś zrobić w życiu, a tego nie zrobiłeś. Nie zrobiłeś , bo nie mogłeś.
STANISŁAW LEM
 |
|
|
|
 |
|