|
Witaj na stronach niepije.com.pl
Forum wsparcia, dla osób uzależnionych i współuzależnionych od alkoholu. Dawniej niepije.net
|
Lenuszka - moja historia |
Autor |
Wiadomość |
Halinka
Siła spokoju.

Pomogła: 27 razy Wiek: 71 Dołączyła: 25 Mar 2010 Posty: 4469 Skąd: podkarpacie
|
Wysłany: Wto Gru 07, 2010 15:23
|
|
|
Lenuszka napisał/a: | no bylo pare wpadek. Ostatnia na moich urodzinach 4.grudnia |
Nie było Cię z nami i masz skutki.
Lenuszka napisał/a: | Napilam sie ale bez przesady |
Widzę,że zaczynasz bagatelizować problem , a to bardzo niebezpieczne podejście.
Czyżbyś miała jeszcze czas,żeby zacząć trzeźwieć na poważnie.? |
_________________ Halinka
Nie żałuj, nigdy nie żałuj, że mogłeś coś zrobić w życiu, a tego nie zrobiłeś. Nie zrobiłeś , bo nie mogłeś.
STANISŁAW LEM
 |
|
|
|
 |
Franiu
Moderator

Pomógł: 8 razy Wiek: 73 Dołączył: 24 Mar 2010 Posty: 2768 Skąd: D.G.
|
Wysłany: Wto Gru 07, 2010 15:39
|
|
|
Leniuszlo,
a może Ty nie masz problemu a alkoholem,piszesz kilka wpadek,tak prosto bez zadnych skrupułów,po co się męczyć po drodze,przecież można pic bez zachamowań jesli Ci takie zycie odpowiada,jak dlugo będa jeszcze takie wpadki,zastanów się bo może Ci czasu zabraknąć na trzeźwienie,to co robisz jest dla mnie wręcz niezrozumiałe,bo albo jesteś albo nie jesteś alkoholiczką, |
_________________ "Przebaczenie jest dwukierunkową drogą, bo ilekroć przebaczamy komuś, przebaczamy również samemu sobie."
http://www.blok.rzsa.pl/ |
|
|
|
 |
Karlarzysta
|
Wysłany: Wto Gru 07, 2010 16:21
|
|
|
Po co sie meczyc i zabierac sobie, komfort picia .Jestem uzalezniona , lub nie jestem. |
|
|
|
 |
kajadda

Pomogła: 16 razy Wiek: 57 Dołączyła: 26 Mar 2010 Posty: 3414 Skąd: katowice
|
Wysłany: Wto Gru 07, 2010 17:28
|
|
|
Lenuszka napisał/a: | Jesli chodzi o picie, to.... no bylo pare wpadek. Ostatnia na moich urodzinach 4.grudnia. Napilam sie ale bez przesady i znowu trzezwo. padam napisze wiecej jutro i obiecuje bywac czesciej | ... hmmm a jak to jest pić z przesadą? Ja nie piłam nigdy tak żeby lezeć pod stołem, ani nie traciłam przytomności... piłam alkohol bo przynosił mi ulgę... robiło mi się dobrze... kłopoty i troski odpływały... też nie przesadzałam myślę bo rano szłam do pracy. Jeśli tu trafiłaś i wcześniej widziałaś u siebie problem to on tak sobie nie poszedł... zobacz ile osób tak myśli |
_________________ "Prawdziwy akt odkrycia nie polega na odnajdywaniu nowych lądów,lecz na patrzeniu na stare w nowy sposób." Marcel Proust |
|
|
|
 |
kukuś

Pomogła: 13 razy Dołączyła: 25 Mar 2010 Posty: 1455
|
Wysłany: Wto Gru 07, 2010 19:48
|
|
|
ja też nie leżałam pod stołem , nawet wódki nie piłam bo nie lubię ale tutaj trafiłam , bo coś mnie jednak zaniepokoiło . Nie znam czegoś takiego jak " klinowanie " i poznać wcale nie chcę , więc konsekwentnie nie piję .
Ty z popijania " troszeczkę " podczas " wpadek " masz wszystko przed sobą , a ja tego nie chcę
Każdy decyduje o sobie , każdy ma wybór... |
|
|
|
 |
Franiu
Moderator

Pomógł: 8 razy Wiek: 73 Dołączył: 24 Mar 2010 Posty: 2768 Skąd: D.G.
|
Wysłany: Nie Gru 19, 2010 20:03
|
|
|
Lenuszka
gdzie się podziewasz i co robisz, |
_________________ "Przebaczenie jest dwukierunkową drogą, bo ilekroć przebaczamy komuś, przebaczamy również samemu sobie."
http://www.blok.rzsa.pl/ |
|
|
|
 |
Halinka
Siła spokoju.

Pomogła: 27 razy Wiek: 71 Dołączyła: 25 Mar 2010 Posty: 4469 Skąd: podkarpacie
|
Wysłany: Śro Gru 22, 2010 17:09
|
|
|
Franiu napisał/a: | gdzie się podziewasz i co robisz, |
Myślę,że znamy odpowiedź na to pytanie |
_________________ Halinka
Nie żałuj, nigdy nie żałuj, że mogłeś coś zrobić w życiu, a tego nie zrobiłeś. Nie zrobiłeś , bo nie mogłeś.
STANISŁAW LEM
 |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
| Strona wygenerowana w 0,06 sekundy. Zapytań do SQL: 6 |
|
|