Jestem tu nowa/nowy - witam, tu zielone oczy alkoholiczki
greeneyes - Pon Paź 11, 2010 12:57
Kaja, taki jest mój plan, nie mogę pomóc sobie, córci i jemu w żaden inny sposób, jak tylko się od niego odizolować. Oczywiście od rana do mnie wydzwania, ja nie odbieram telefonu i nie odbiorę. Naprawdę czuję się z tym dobrze, nie chcę (mogę przypuszczać) wysłuchiwać pijackich zapewnień o miłości ;), mam już po prostu tego dość.
Bardzo źle spałam, ale dziś już jest lepiej, szczególnie, że jadę popołudniu na grupę.Pozdrawiam was bardzo serdecznie i dziękuję za wsparcie :))))
Halinka - Pon Paź 11, 2010 17:08
Małymi kroczkami dojdziesz do celu, tylko jedno, tak jak napisał Mieciu musisz być konsekwentna i bardzo stanowcza.
Mietek - Śro Lis 03, 2010 22:04
Hej, Zielonooka, a Ty co tak zaniedbujesz te stronki
Skrobnij, albo kliknij co u Ciebie
Pozdrawiam
greeneyes - Czw Lis 04, 2010 18:02
hej hej :) Zaglądam codziennie, podczytuje, ale nie mam zbyt wiele czasu, by pisać. Mam pracę dorywczą, córcia, jej szkoła (ostatnio chorowała), moja terapia, grupy dwa razy w tyg, indywidualna, mitingi, ach JAK FAJNIE I WARTOŚCIOWO spędzam czas. Wczoraj byłam na wspaniałym przyjęciu, znajomy ze wspólnoty obchodził urodziny. Sami ludzie z AA, czuję się jedną z nich :))) Pozdrawiam Was serdecznie!
Franiu - Czw Lis 04, 2010 18:04
greeneyes,
dla chcącego nic trudnego,pisz o sobie i od siebie częściej,
dora - Czw Lis 04, 2010 18:43
greeneyes napisał/a: | moja terapia, grupy dwa razy w tyg, indywidualna, mitingi, |
Ale sie rozpedzilas Dobrze robisz
Dbaj o siebie...pozdrawiam
Halinka - Czw Lis 04, 2010 22:49
greeneyes napisał/a: | Zaglądam codziennie, podczytuje, ale nie mam zbyt wiele czasu, by pisać. |
Ale trzy słówka dzisiaj nie piję to mogłabyś skrobnąć .
greeneyes - Pią Lis 05, 2010 08:01
hej:)
Dzisiaj nie piję, życzę wszystkim miłego dnia i pogody ducha życzę :)
azull - Pią Lis 05, 2010 09:54
THX! Wzajemnie, pozdrawiam A.
|
|
|