osesek |
Autor |
Wiadomość |
kajadda

Pomogła: 16 razy Wiek: 57 Dołączyła: 26 Mar 2010 Posty: 3414 Skąd: katowice
|
Wysłany: Nie Kwi 04, 2010 08:57
|
|
|
dziadziunio, wielki dzień trzym się |
|
|
|
 |
hewciu
Moderator

Pomógł: 3 razy Wiek: 52 Dołączył: 25 Mar 2010 Posty: 651 Skąd: Świat
|
Wysłany: Nie Kwi 04, 2010 09:18
|
|
|
Dziadziunio
Spokojnosci w tym szczególnym dniu!
Trzymaj sie!!! |
_________________ "....... Każdy z nas ma te chwile
Gdy się do ciebie modli Boże
Razem z przyjaciółmi pomóż
W odwadze przed następnym krokiem pomóż
I daj schronienie jak w rodzinnym domu
I cicho cię proszę chroń przed ścieżką ciemną
Nawet najtwardsi mają chwile kiedy potrzebują klęknąć..." (Grammatik - Każdy ma chwilę) |
|
|
|
 |
azull
Administrator Moderator

|
Wysłany: Nie Kwi 04, 2010 09:55
|
|
|
Spokojności dla wszystkich, na wszystkie wielkie dni, a wielkie bo trzeźwe!
A™ |
( ͡° ͜ʖ ͡°)
___________________________________________________ |
|
|
|
 |
Floe
|
Wysłany: Nie Kwi 04, 2010 22:00
|
|
|
No to chyba teraz została myśl: sprzątamy dzisiaj czy po prostu idziemy spać, a jutro się posprząta.
U mnie to różnie bywało...
Zależało od uciążliwości rozmaitych zadań, od wysokiego albo niskiego napięcia emocjonalnego...
Dobrych snów dla tych, którzy zechcą odpocząć i cieszyć się dniem, który jest nam dany... i nocą, która jest nam dana...
Trzymaj się mocno, kochany Krzysiu... heh, kochany Dziadunio...
Niech Wam się układa jak najlepiej.
|
|
|
|
 |
dziadziunio
dziadziunio
Wiek: 64 Dołączył: 29 Mar 2010 Posty: 1248 Skąd: szczecin
|
Wysłany: Nie Kwi 04, 2010 22:39
|
|
|
dziękuję wszystkim za realne wsparcie, to bardzo dla mnie wazne i takie ludzkie za razem. Już po wszystkim, było bardzo fajnie i chociaż Fasolka całą mszę latała po całym kościele to warto było pomijając chrzest, być w ten dzień na mszy. Impreza także należeć będzie do udanych, więc wszystko ok. Padam z nóg, jutro poprawiny i trzeba się wyspać. Dobranoc, do jutra....
dziadziunio |
_________________ ........................... poprzez nierozwagę, przeoczyłem chwilę w której wbrew zamysłom boskim, ze zwykłego pijaczka stałem się kimś kto chciał zamordować całe swoje wewnętrzne człowieczeństwo.......... |
|
|
|
 |
guciu
... zalatany ...

Pomógł: 2 razy Wiek: 49 Dołączył: 26 Mar 2010 Posty: 594 Skąd: Łódź
|
Wysłany: Pon Kwi 05, 2010 07:46
|
|
|
dziadziunio
... dobrze czytać dobre wieści Przyjacielu ...
... całus dla Fasolki ...
... Gutek ... |
_________________ ... co mnie nie zabiło, to mnie wzmocni ... |
|
|
|
 |
dora
Moderator

Pomogła: 22 razy Dołączyła: 26 Mar 2010 Posty: 4423
|
Wysłany: Pon Kwi 05, 2010 10:46
|
|
|
Czesc Dziadziunio
Cieszy mnie twoja wiadomosc, ze wszystko bylo ok...
pozdrowka dla was i Fasolki...
|
_________________ ...''Pomimo łez wciąż można biec, ale trzeba tego bardzo chcieć....''
 |
|
|
|
 |
kajadda

|
Wysłany: Pon Kwi 05, 2010 11:27
|
|
|
.... he he toś Ty dziadziunio i tatunio dwa w jednym..... i w dodatku kucharz .... i grzeczny..... ułożony......podobasz mi się |
_________________ "Prawdziwy akt odkrycia nie polega na odnajdywaniu nowych lądów,lecz na patrzeniu na stare w nowy sposób." Marcel Proust |
|
|
|
 |
dziadziunio
dziadziunio
|
Wysłany: Pon Kwi 05, 2010 11:55
|
|
|
kajadda napisał/a: | i grzeczny..... ułożony......podobasz mi się |
Pozory mogą mylić.....
Miłego dnia, pozdrawiam dziadziunio |
_________________ ........................... poprzez nierozwagę, przeoczyłem chwilę w której wbrew zamysłom boskim, ze zwykłego pijaczka stałem się kimś kto chciał zamordować całe swoje wewnętrzne człowieczeństwo.......... |
|
|
|
 |
kajadda

|
Wysłany: Pon Kwi 05, 2010 11:57
|
|
|
dziadziunio napisał/a: | Pozory mogą mylić..... | ... he he i pozorant..... coraz bardziej mi się podobasz |
_________________ "Prawdziwy akt odkrycia nie polega na odnajdywaniu nowych lądów,lecz na patrzeniu na stare w nowy sposób." Marcel Proust |
|
|
|
 |
dziadziunio
dziadziunio
|
Wysłany: Pon Kwi 05, 2010 12:04
|
|
|
kajadda napisał/a: | pozorant |
I do tego jeszcze akrobata. Tylko nie wpadnij w zachwyt.
A tak mówiąc prawdę to bardzo trudno, jest żyć ze mną pod jednym dachem. Nie tak abym twierdził, że jest to niemożliwe ale bardzo trudne napewno....
Kogo oblali wodą?
pozdrawiam dziadziunio |
|
|
|
 |
kajadda

|
Wysłany: Pon Kwi 05, 2010 13:45
|
|
|
dziadziunio napisał/a: | I do tego jeszcze akrobata. Tylko nie wpadnij w zachwyt. | .... wpadłam dziadziunio napisał/a: | A tak mówiąc prawdę to bardzo trudno, jest żyć ze mną pod jednym dachem. Nie tak abym twierdził, że jest to niemożliwe ale bardzo trudne napewno.... | ... a pokaż mi takiego z którym jest łatwo żyć pod wspólnym dachem?..... im trudniej tym ciekawiej.... coraz bardziej Cię lubie hehe |
|
|
|
 |
Halinka
Siła spokoju.

Pomogła: 27 razy Wiek: 71 Dołączyła: 25 Mar 2010 Posty: 4469 Skąd: podkarpacie
|
Wysłany: Pon Kwi 05, 2010 20:46
|
|
|
dziadziunio napisał/a: | Kogo oblali wodą? |
Mnie, ale tak delikatnie |
_________________ Halinka
Nie żałuj, nigdy nie żałuj, że mogłeś coś zrobić w życiu, a tego nie zrobiłeś. Nie zrobiłeś , bo nie mogłeś.
STANISŁAW LEM
 |
|
|
|
 |
dziadziunio
dziadziunio
|
Wysłany: Pon Kwi 05, 2010 22:54
|
|
|
kajadda napisał/a: | wpadłam |
Hehehehe....
Już po poprawinach, było przyjemnie. Na stole pojawił się alkohol, nie wszyscy muszą wiedzieć że jestem alkoholikiem. Jest mi żle a terapia dopiero w poniedziałek muszę jakoś sam sobie z tym poradzić....... Jakby było naprawdę żle deikatnie powróce do tabletek. Mała była grzeczna i dostała mnóstwo prezentów i pieniędzy... A może by jutro iść na miting? zobaczymy jak będę się czuł?
Lecę do łóżka jutro ciężki dzień....
dobrej nocy Wszystkim. dziadziunio |
|
|
|
 |
kajadda

|
Wysłany: Pon Kwi 05, 2010 22:57
|
|
|
dziadziunio napisał/a: | Na stole pojawił się alkohol, nie wszyscy muszą wiedzieć że jestem alkoholikiem. Jest mi żle a terapia dopiero w poniedziałek muszę jakoś sam sobie z tym poradzić | ... ja też byłam w podobnej sytuacji też był alkohol i też nikt nie wiedział o problemie..... i tez mi było źle ale mam tabletki... i jakoś leci... łączę sie w "bólu" |
|
|
|
 |
|