Cześć wszystkim. |
Autor |
Wiadomość |
jacek78
gadzet

Pomógł: 14 razy Wiek: 47 Dołączył: 26 Mar 2010 Posty: 4449 Skąd: Skawina
|
Wysłany: Nie Sie 22, 2010 21:24
|
|
|
blacksheep-87,
Czesc Paweł
koba,
Czesc Koba
Jacek alkoholik wita Was |
_________________ Jacek AA
"Wszyscy wiedzą,że czegoś nie da się zrobić i przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da i on to właśnie robi"
Albert Einstein |
|
|
|
 |
blacksheep-87
|
Wysłany: Pon Sie 23, 2010 07:53
|
|
|
Dziękuje Wam wszystkim za miłe powitanie .
Narazie staram się dużo czytać na temat alkoholizmu i sposobach radzenia sobie z tą chorobą. Dużo biegam i jeżdżę na rowerze. Staram się wprowadzić w swoje życie program 12 kroków. Póki co brakuje mi odwagi i czasu( pracuje 6 dni w tyg. po 10-15 godz) prosić o pomoc w realu. Mam nadzieję że uda mi się we Wrześniu na urlopie. |
|
|
|
 |
Franiu
Moderator

Pomógł: 8 razy Wiek: 73 Dołączył: 24 Mar 2010 Posty: 2768 Skąd: D.G.
|
Wysłany: Pon Sie 23, 2010 07:58
|
|
|
blacksheep-87,
Oby alkoholizm nie przerodził sie w pracoholizm,to niebezpieczne, |
_________________ "Przebaczenie jest dwukierunkową drogą, bo ilekroć przebaczamy komuś, przebaczamy również samemu sobie."
http://www.blok.rzsa.pl/ |
|
|
|
 |
Norbi
Norbi

|
Wysłany: Pon Sie 23, 2010 10:24
|
|
|
Witaj Paweł i Koba ,na pewno w grupie jest Siłą. |
|
|
|
 |
Felicja
Felicja
Pomogła: 1 raz Dołączyła: 18 Cze 2010 Posty: 411 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: Pon Sie 23, 2010 14:41
|
|
|
blacksheep-87 napisał/a: | Narazie staram się dużo czytać na temat alkoholizmu i sposobach radzenia sobie z tą chorobą. Dużo biegam i jeżdżę na rowerze. Staram się wprowadzić w swoje życie program 12 kroków. Póki co brakuje mi odwagi i czasu( pracuje 6 dni w tyg. po 10-15 godz) prosić o pomoc w realu. Mam nadzieję że uda mi się we Wrześniu na urlopie. |
Wychodzenie z tego jest nowym sposobem na życie....., wszystko inne jest mniej ważne....
Dobrze, że tutaj jesteś pozdrawiam.... |
_________________ Skarb, który został wniesiony do domu przez główną bramę, nie jest prawdziwym skarbem tego domu.
Prawdziwego skarbu trzeba szukać wewnątrz. |
|
|
|
 |
|