Alkoholizm a seksualność |
Autor |
Wiadomość |
dziadziunio
dziadziunio
Wiek: 64 Dołączył: 29 Mar 2010 Posty: 1248 Skąd: szczecin
|
Wysłany: Sob Wrz 25, 2010 21:46
|
|
|
Wiem Dora i nie będę już kontynuował naszej rozmowy...
Masz rację...
dobranoc |
_________________ ........................... poprzez nierozwagę, przeoczyłem chwilę w której wbrew zamysłom boskim, ze zwykłego pijaczka stałem się kimś kto chciał zamordować całe swoje wewnętrzne człowieczeństwo.......... |
|
|
|
 |
dora
Moderator

Pomogła: 22 razy Dołączyła: 26 Mar 2010 Posty: 4423
|
Wysłany: Sob Wrz 25, 2010 21:50
|
|
|
dziadziunio napisał/a: | Masz rację.. |
Moze niekoniecznie dziadziunio napisał/a: | nie będę już kontynuował naszej rozmowy... |
Ja nie jestem jakas hetera....jestem normalna...mozemy kontynuowac Przecie Ty mozesz miec racje i ja tez moge miec |
_________________ ...''Pomimo łez wciąż można biec, ale trzeba tego bardzo chcieć....''
 |
|
|
|
 |
dziadziunio
dziadziunio
|
Wysłany: Sob Wrz 25, 2010 21:59
|
|
|
dora napisał/a: | Przecie Ty mozesz miec racje i ja tez moge miec |
Ja ją będę miał z pozycji alko, a Ty z miejca koalko...ale byśmy się pokłócili a to mamy już poza sobą....
Jestem zmęczony wojnami o miejsca w okopach......strefa....... a mój przemyślany punkt widzenia mógłby się Tobie nie za bardzo spodobać...
Dlatego dajmy spokój...
bużki dwie. dobranoc
Ja całkowicie normalny nie jestem, a ktoś kto tak o sobie pisze.....normalnym być nie może..... |
_________________ ........................... poprzez nierozwagę, przeoczyłem chwilę w której wbrew zamysłom boskim, ze zwykłego pijaczka stałem się kimś kto chciał zamordować całe swoje wewnętrzne człowieczeństwo.......... |
|
|
|
 |
dora
Moderator

|
Wysłany: Sob Wrz 25, 2010 22:04
|
|
|
dziadziunio napisał/a: | strefa..... |
Pamietam...ale tam ktos mial problem ze soba w dalszym ciagu dziadziunio napisał/a: | Dlatego dajmy spokój... |
A co chcesz cale zycie uciekac przed koalami Komunikacje mozesz pocwiczyc ...ze mna i nie tylko Przeciez na glowie nie mam wypisane koala a moze nia nie jestem |
_________________ ...''Pomimo łez wciąż można biec, ale trzeba tego bardzo chcieć....''
 |
|
|
|
 |
dora
Moderator

|
Wysłany: Sob Wrz 25, 2010 22:08
|
|
|
dziadziunio napisał/a: | ktoś kto tak o sobie pisze.....normalnym być nie może. |
Jak to mi napisales ''wywaliles flaki'' Myssssle, ze wiekszosc ludzi ma z tym problem ale nie pisza o tym...a Ty miales odwage...i chyba jestes myslacy normalnie |
 |
|
|
|
 |
dziadziunio
dziadziunio
|
Wysłany: Sob Wrz 25, 2010 22:19
|
|
|
dora napisał/a: | jestem normalna |
Chodzło mi o to....I o to, że nikt nie kwestonował Twojej normalności...
Więc po co?????????????????????????????????????????????????
spadam i nie zamierzam się cofać.......................................... |
|
|
|
 |
dora
Moderator

|
Wysłany: Sob Wrz 25, 2010 22:39
|
|
|
To co z tym seksem dalej |
 |
|
|
|
 |
kajadda

Pomogła: 16 razy Wiek: 57 Dołączyła: 26 Mar 2010 Posty: 3414 Skąd: katowice
|
Wysłany: Sob Wrz 25, 2010 22:44
|
|
|
dora napisał/a: | To co z tym seksem dalej | ... jestem otwarta zeby... no wiesz................................................................................................................................
......................................................................................................................................................pogadać |
_________________ "Prawdziwy akt odkrycia nie polega na odnajdywaniu nowych lądów,lecz na patrzeniu na stare w nowy sposób." Marcel Proust |
Ostatnio zmieniony przez Mariusz Sob Wrz 25, 2010 22:50, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
dora
Moderator

|
Wysłany: Sob Wrz 25, 2010 22:49
|
|
|
Krzysiu podal temat i zniknal |
 |
|
|
|
 |
kajadda

|
Wysłany: Sob Wrz 25, 2010 22:54
|
|
|
dora napisał/a: | Krzysiu podal temat i zniknal | ... no tak do sexu to Krzysiu... no nie spodziewałam się innej reakcji |
_________________ "Prawdziwy akt odkrycia nie polega na odnajdywaniu nowych lądów,lecz na patrzeniu na stare w nowy sposób." Marcel Proust |
|
|
|
 |
dora
Moderator

|
Wysłany: Sob Wrz 25, 2010 23:01
|
|
|
a co ? do tego trzeba faceta..nie? |
 |
|
|
|
 |
kajadda

|
Wysłany: Sob Wrz 25, 2010 23:07
|
|
|
dora napisał/a: | a co ? do tego trzeba faceta..nie? | ... no niby tak... ale nie trzeba tylko można |
|
|
|
 |
dora
Moderator

|
Wysłany: Sob Wrz 25, 2010 23:18
|
|
|
kajadda napisał/a: | ale nie trzeba tylko można |
Seks jest bardzo wazny w zyciu, to od niego zalezy dobra wiez miedzy malzonkami....Jesli chodzi o mnie to nie gustuje w przypadkowym seksie...moze jestem staroswiecka ale tak mam i juz |
 |
|
|
|
 |
kajadda

|
Wysłany: Sob Wrz 25, 2010 23:22
|
|
|
dora napisał/a: | Jesli chodzi o mnie to nie gustuje w przypadkowym seksie. | ... ja też ... ja to wogóle uważam żeby był udany sex to trzeba się kochać no może przynajmniej lubieć i dobrze znać... |
|
|
|
 |
dora
Moderator

|
|
|
|
 |