|
Witaj na stronach niepije.com.pl
Forum wsparcia, dla osób uzależnionych i współuzależnionych od alkoholu. Dawniej niepije.net
|
Poszukuję książki / publikacji |
Autor |
Wiadomość |
sattie
|
Wysłany: Śro Kwi 21, 2010 02:57 Poszukuję książki / publikacji
|
|
|
poszukuję książki
Złość, alkoholizm i inne uzależnienia : teoria i praktyka terapii / Ronald T. Potter-Efron, Patricia S. Potter-Efron
Od dłuższego czasu poszukuję tej publikacji, autorstwa Potter-Efron Ronald T., Potter-Efron Patricia, wydanej przez Instytut Psychologii Zdrowia i Trzeźwości; niestety w księgarniach jest już niedostępna, nie było dodruków.
Czy może ktoś miałby do odsprzedania? Jesztem z Wawy, ale ew. z wysyłka chyba (?) też nie byłoby problemu. Prosze, bardzo mi zalezy.
Pozdrawiam |
Ostatnio zmieniony przez Alosza Czw Kwi 22, 2010 19:51, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Alosza

Pomógł: 2 razy Wiek: 50 Dołączył: 25 Mar 2010 Posty: 158 Skąd: Katowice
|
Wysłany: Czw Kwi 22, 2010 19:57
|
|
|
Cześć sattie,
Znalazłem tą pozycję w katalogu Miejskiej Biblioteki Publicznej w Katowicach więc może spróbuj u siebie w bibliotece.
W księgarniach internetowych faktycznie pozycja niedostępna, a i na allegro jej nie ma niestety.
Pozwoliłem sobie zmienić tytuł Twojego tematu na ogólny bo nie mieliśmy tutaj takiego tematu wcześniej. Jak ktoś będzie miał podobny problem to będzie się mógł tutaj dopisać.
Pozdrawiam,
Alosza |
_________________ Wspólnota AA zrujnowała mi picie :)
3 sierpień 2008 - to pierwszy dzień mojego życia :) |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
| Strona wygenerowana w 0,01 sekundy. Zapytań do SQL: 6 |
|
|