|
Witaj na stronach niepije.com.pl
Forum wsparcia, dla osób uzależnionych i współuzależnionych od alkoholu. Dawniej niepije.net
|
Wsparcie |
Autor |
Wiadomość |
Karlarzysta
|
Wysłany: Pon Gru 06, 2010 23:34
|
|
|
Dobrze bedzie mi milo . |
|
|
|
 |
Karlarzysta
|
Wysłany: Czw Gru 09, 2010 21:34
|
|
|
Dzieki ,ze jestescie .Dzieki temu spokoj i rownowage jaki po kilkunastu godzinach odzyskalem.Jest taki przyjemny .Nie bede sie powtarzal wiecej napisalem na drugim temacie .Do zjazdu mam 7 dni roboczych i jedna niedziele .Zaczynam sie tu dusic .nie moge spac ,trace apetyt ,.Czepiam sie .Prowokuje innych.Nie umiem utrzymac wiezi. |
|
|
|
 |
Mietek
Mietek

Pomógł: 23 razy Wiek: 75 Dołączył: 28 Mar 2010 Posty: 3734 Skąd: Grójec
|
Wysłany: Czw Gru 09, 2010 21:52
|
|
|
Karlarzysta napisał/a: | Zaczynam sie tu dusic .nie moge spac ,trace apetyt ,.Czepiam sie .Prowokuje innych.Nie umiem utrzymac wiezi. |
Janusz, cierpliwości
Czy nie zauważyłeś, że już dziś żyjesz przyjazdem do kraju, choć to dopiero za tydzień?
Jeszcze w pracy przez to znowu sobie cosik uszkodzisz, jak niedawno rękę
Trzymaj się i skupienia nad "Tu i Teraz" życzę |
_________________ % mnie nie zabiły, to znak, że mam jeszcze coś do zrobienia |
|
|
|
 |
Karlarzysta
|
Wysłany: Pią Gru 10, 2010 01:27
|
|
|
Dzieki za dobre slowo. |
|
|
|
 |
Karlarzysta
|
Wysłany: Sob Gru 11, 2010 17:58
|
|
|
Dziwnie sie dzisiaj ,czuje ,teraz ,nic misie nie chce .Ani sluchac muzyki ,z nikim rozmawiac ,isc na spacer ,choc czekalem caly tydzien !:!.Spruboje sie drzemnoc Narka . |
|
|
|
 |
Karlarzysta
|
Wysłany: Pon Gru 13, 2010 17:58
|
|
|
jak tylko zaczelem sie cieszyc powoli ,ze jade za 5 dni do Polski .Znowu problem z pieniedzmi ,ile mozna .Powierzam jak potrafie to Bogu ,ale energi na pisanie scenariuszy juz poszlo . |
|
|
|
 |
dora
Moderator

Pomogła: 22 razy Dołączyła: 26 Mar 2010 Posty: 4423
|
Wysłany: Pon Gru 13, 2010 18:02
|
|
|
Karlarzysta napisał/a: | Znowu problem z pieniedzmi ,ile mozna |
Moze postrasz szefa jakims esemesem...skoro nie odbiera telefonu i nie mozesz porozmawiac... |
_________________ ...''Pomimo łez wciąż można biec, ale trzeba tego bardzo chcieć....''
 |
|
|
|
 |
Mietek
Mietek

|
Wysłany: Pon Gru 13, 2010 21:18
|
|
|
Karlarzysta napisał/a: | Znowu problem z pieniedzmi ,ile mozna |
Janusz, nie takie problemy stały mi nie raz na przeszkodzie, a jednak dałem radę ich rozwiązać.
Pewien jestem że i Ty ten problem rozwiążesz.
Powodzenia |
|
|
|
 |
Karlarzysta
|
Wysłany: Pon Gru 13, 2010 22:51
|
|
|
Teraz mam obiecane pieniadz e do piatku i przez drogiego z mocarnych ,tu ,w pracy Czas ,pokarze ,?To co moglem zrobilem ,Reszta nie jest w mojej gesti .Nie bede odbieral sobie pogody ducha nieodpowiedzialnym gosciem.jakies 1,5 godz ,zajelo mi zostawienie ,scenariuszy .Powierzenie tego Bogu. |
|
|
|
 |
Karlarzysta
|
Wysłany: Wto Gru 14, 2010 21:42
|
|
|
Dzisiaj ,drugi mocarny odwrocil kota ogonem ,ze on ,nie placi .Wkurzylem sie .Jesli tak to dzwon,do Piotrka ,ze ja nie pracuje ,jak nie ma pieniedzy .Juz po pol godzinie telefon .ON mi sie nie bedzie ,tlumaczyl .Ja powiedzialem ,ze zachowuje sie dla mnie noieodpowiedzialnie ,nie szanuje ludzi ,kturzy na niego pracuja .Chcem swoje pieniadze .On na to ,ze dostane teraz w piatek .Kolejny termin .Napewno nie pojade na swieta bez pieniedzy ,a tak wogole to mi wyplaci i mam jechac w piz,,,,,,,,,
Roznosilo mnie przez wiekszosc dnia .Wyjazd w nocy z piatku na sobote .Duzy konflikt wewnetrzny .Niech to szlag ,ale mnie Bog doswiadcza. |
|
|
|
 |
Mietek
Mietek

|
Wysłany: Wto Gru 14, 2010 22:55
|
|
|
Karlarzysta napisał/a: | Niech to szlag ,ale mnie Bog doswiadcza. |
Janusz to nie szlag i nie Bóg tu winien. To człowiek
Z tego co wiem i słyszę od różnych ludzi, którzy pracowali, bądź pracują za granicą, dla Polaka największym wyzyskiwaczem i oszustem jest Polak.
Ci którzy pracują u rzemiechów nie Polaków, pracę i finansowe warunki, nawet sobie chwalą. |
|
|
|
 |
Karlarzysta
|
Wysłany: Śro Gru 15, 2010 01:09
|
|
|
To co sie dzieje ,pokazuje tylko jak pogubiony jest facet ,ktoremu na drodze staja jakies problemy .Krecil i do tylka przylepila mu sie francuska skarbowka .Dzieki rozmowom i pomocy mojej partnerki ,Jagodki ,mam potwierdzenie paru zeczy ,ktore tu sie dzieja .Ciesze sie ,ze znow mamy dawna ,wiez .Bardzo mi jej brakowalo . |
|
|
|
 |
Karlarzysta
|
Wysłany: Śro Gru 15, 2010 16:09
|
|
|
Nie wiem czym was urazilem ,ze prawie nikt nie zaglada na ten post.Moze to w mojej glowie /Przez to co u mnie sie dzieje .Dzisiaj dowiedzialem sie ,ze zamykaja w piatek o 18 caly hotel .Ja autobus do Polski mam o 2 w nocy ,czyli 8 godz .Co niby mialgym robic w tym Czasie I gdzie sie podziac .Jestem uwierzcie, juz Bardzo ,psychicznie zmeczony ,tym co tu sie dzieje .Nie wpadam w panike .Po prostu sie martwie. |
|
|
|
 |
kukuś

Pomogła: 13 razy Dołączyła: 25 Mar 2010 Posty: 1455
|
Wysłany: Śro Gru 15, 2010 16:54
|
|
|
spokojnie Janusz
Jeśli wcześniej zamykają Twój hotel , to pomyśl gdzie mógłbyś przeczekać czas , do wyjazdu autobusu . Może nasz jakichś życzliwych znajomych spoza hotelu ?
ps.
Niczym nie uraziłeś , skąd takie myślenie Ci się wytrzasnęło
Tutaj jest powitalnia , więc chyba lepiej by było jakby pisał w " Opowiedz mi swoją historię " .
Co do pracy , to całkowicie zgadzam się z tym co Mietek napisał i odradzam zarobkowania u krajana , lepiej u Francuza poszukaj , albo zostań w Polsce , ale to ja już nie wiem . |
|
|
|
 |
Mariusz

|
Wysłany: Śro Gru 15, 2010 16:59
|
|
|
Karlarzysta napisał/a: | Nie wiem czym was urazilem ,ze prawie nikt nie zaglada na ten post |
Nie żartuj masz już 967 odsłon Twojego wątku, wiele osób śledzi, ale nie zawsze piszę, tak jak Ja
Karlarzysta napisał/a: | Dzisiaj dowiedzialem sie ,ze zamykaja w piatek o 18 caly hotel .Ja autobus do Polski mam o 2 w nocy ,czyli 8 godz |
Ehh, po co te zmartwienia, zamień je na radość w końcu wracasz do Swoich, ze złej strony na to patrzysz.
Ja, jak wracałem do Polski z Francji to miałem gdzieś ile czasu itd.
Myślami byłem już z rodziną, a nie ze zmartwieniami, a pogoda wtedy była okropna, pełno wypadków na drodze, opóźnione pociągi w Polsce itp. normalnie masakra, ale dałem radę, dasz i Ty.
Tylko optymizmu więcej w końcu święta idą
Pozdrawiam
Ps. Cytat: | Tutaj jest powitalnia , więc chyba lepiej by było jakby pisał w " Opowiedz mi swoją historię " . |
Zgadzam się całkowicie |
_________________ Brak śniegu to znak, że go nie ma . Co nie znaczy, że nigdy nie spadnie...
|
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
| Strona wygenerowana w 0,07 sekundy. Zapytań do SQL: 6 |
|
|