reklama |
Autor |
Wiadomość |
hewciu
Moderator

Pomógł: 3 razy Wiek: 52 Dołączył: 25 Mar 2010 Posty: 651 Skąd: Świat
|
Wysłany: Pon Mar 14, 2011 12:42
|
|
|
Dla mnie wyglada to tak, kto chce, ten znajdzie, wystarczy,ze wygoogluje co chce i ma jak na dloni, tylko czerpac. Jedno "MALE" ale, musi chciec trzezwiec. |
_________________ "....... Każdy z nas ma te chwile
Gdy się do ciebie modli Boże
Razem z przyjaciółmi pomóż
W odwadze przed następnym krokiem pomóż
I daj schronienie jak w rodzinnym domu
I cicho cię proszę chroń przed ścieżką ciemną
Nawet najtwardsi mają chwile kiedy potrzebują klęknąć..." (Grammatik - Każdy ma chwilę) |
|
|
|
 |
Wesus

Pomógł: 5 razy Wiek: 55 Dołączył: 25 Mar 2010 Posty: 435 Skąd: Katowice/ CT
|
Wysłany: Pon Mar 14, 2011 12:57
|
|
|
hewciu napisał/a: | wygoogluje co chce i ma jak na dloni, tylko czerpac. |
Dokładnie!
Według mnie pozycjonowanie w wyszukiwarce mogłoby "dostarczyć" więcej nowych użytkowników. Tyle, że jest to kosztowne i ma sens w przypadku działalności biznesowej. Można by w ten sposób odebrać potencjalnych nowych userów z innych forów, a nie o to przecież chodzi?
pozdrawiam W |
_________________ By dojść do źródła, trzeba płynąć pod prąd. |
|
|
|
 |
Mariusz

|
Wysłany: Pon Mar 14, 2011 15:59
|
|
|
hewciu napisał/a: | Dla mnie wyglada to tak, kto chce, ten znajdzie |
Też tak myślę.
Wesus napisał/a: | Można by w ten sposób odebrać potencjalnych nowych userów z innych forów, a nie o to przecież chodzi? |
Takie akcje byłyby całkowicie bez sensu, nie po to powstało forum, nie czerpiemy z tego żadnych profitów więc ściągać kogoś na siłę mijało by się z celem. |
_________________ Brak śniegu to znak, że go nie ma . Co nie znaczy, że nigdy nie spadnie...
|
|
|
|
 |
kajadda

Pomogła: 16 razy Wiek: 57 Dołączyła: 26 Mar 2010 Posty: 3414 Skąd: katowice
|
Wysłany: Pon Mar 14, 2011 17:12
|
|
|
Mariusz napisał/a: | nie czerpiemy z tego żadnych profitów więc ściągać kogoś na siłę mijało by się z celem. | ... zgadzam się w 100% ... nie o taką "reklamę" mi chodziło to była krótka myśl - może jakoś bardziej upublicznić forum, żeby ułatwić trochę tym co są potrzebujący... a tu się zrobiła debata na całego ... jak w sejmie
ps. nie było w tym żadej ukrytej intencji, nikt mnie nie namawiał i nie działam na niekorzyść konkurencji.... to na wypadek komisji śledczej |
_________________ "Prawdziwy akt odkrycia nie polega na odnajdywaniu nowych lądów,lecz na patrzeniu na stare w nowy sposób." Marcel Proust |
|
|
|
 |
jarox48

Pomógł: 4 razy Wiek: 62 Dołączył: 12 Cze 2010 Posty: 1538 Skąd: Będzin
|
Wysłany: Pon Mar 14, 2011 17:21
|
|
|
kajadda napisał/a: |
ps. nie było w tym żadej ukrytej intencji, nikt mnie nie namawiał i nie działam na niekorzyść konkurencji.... to na wypadek komisji śledczej |
KAJU komisje śledcze mają pełne ręce roboty , myślę że dadzą Ci spokój |
_________________ WIERZYLEM W SWOJE SLOWA LECZ SLOWA ULECIALY |
|
|
|
 |
Mariusz

|
Wysłany: Pon Mar 14, 2011 17:30
|
|
|
kajadda napisał/a: | żeby ułatwić trochę tym co są potrzebujący... |
Wiem, że o to chodziło, chociaż od siebie dodam, że nie musiałem za długo szukać gdy znaleźć chciałem.
Co do debaty, tak chyba jest wszędzie, ludzie nie są jednogłośni i to jest dobre myślę |
_________________ Brak śniegu to znak, że go nie ma . Co nie znaczy, że nigdy nie spadnie...
|
|
|
|
 |
jacek78
gadzet

Pomógł: 14 razy Wiek: 47 Dołączył: 26 Mar 2010 Posty: 4449 Skąd: Skawina
|
Wysłany: Pon Mar 14, 2011 20:47
|
|
|
kajadda napisał/a: | a tu się zrobiła debata na całego ... jak w sejmie |
Też tak uważam |
_________________ Jacek AA
"Wszyscy wiedzą,że czegoś nie da się zrobić i przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da i on to właśnie robi"
Albert Einstein |
|
|
|
 |
Halinka
Siła spokoju.

Pomogła: 27 razy Wiek: 71 Dołączyła: 25 Mar 2010 Posty: 4469 Skąd: podkarpacie
|
Wysłany: Pon Mar 14, 2011 21:04
|
|
|
Ja napiszę tak, dostaję dużo e-maili zaufania i zawsze kieruję po pomoc w realu i po wiadomości na forum. Niestety nawet mając link niewiele osób z tego korzysta, więc nic na siłę. |
_________________ Halinka
Nie żałuj, nigdy nie żałuj, że mogłeś coś zrobić w życiu, a tego nie zrobiłeś. Nie zrobiłeś , bo nie mogłeś.
STANISŁAW LEM
 |
|
|
|
 |
Franiu
Moderator

Pomógł: 8 razy Wiek: 73 Dołączył: 24 Mar 2010 Posty: 2768 Skąd: D.G.
|
Wysłany: Pon Mar 14, 2011 21:51
|
|
|
Jak ktoś chce to zawsze cosik dla siebie znajdzie,ja również na początku szukałem dla siebie pomocy w internecie ,znalazłem strefę i forum Norbiego,ale chciałem. |
_________________ "Przebaczenie jest dwukierunkową drogą, bo ilekroć przebaczamy komuś, przebaczamy również samemu sobie."
http://www.blok.rzsa.pl/ |
|
|
|
 |
dora
Moderator

Pomogła: 22 razy Dołączyła: 26 Mar 2010 Posty: 4423
|
Wysłany: Pon Mar 14, 2011 22:21
|
|
|
Ja tez latalam po roznych forach, az znalazlam to odpowiednie...
Mysle, ze Kajce bardziej chodzilo o to, ze ostatnio na naszym forum nic sie nie dzieje, bo brak jest nowych osob...i dlatego wyszla z taka propozycja....Tak to zrozumialam, moze sie myle |
_________________ ...''Pomimo łez wciąż można biec, ale trzeba tego bardzo chcieć....''
 |
|
|
|
 |
Franiu
Moderator

Pomógł: 8 razy Wiek: 73 Dołączył: 24 Mar 2010 Posty: 2768 Skąd: D.G.
|
Wysłany: Pon Mar 14, 2011 22:26
|
|
|
dora napisał/a: | ostatnio na naszym forum nic sie nie dzieje |
Myslę że podziało się coś o czym pisze Piotr i to nie powinno się stać,żadnej reakcji z naszej strony aby więcej takich postów nie było oczerniające naszą forumowiczkę,przykro mi że do tego doszło. |
_________________ "Przebaczenie jest dwukierunkową drogą, bo ilekroć przebaczamy komuś, przebaczamy również samemu sobie."
http://www.blok.rzsa.pl/ |
|
|
|
 |
jacek78
gadzet

Pomógł: 14 razy Wiek: 47 Dołączył: 26 Mar 2010 Posty: 4449 Skąd: Skawina
|
Wysłany: Śro Mar 16, 2011 21:14
|
|
|
Franiu napisał/a: | dora napisał/a: | ostatnio na naszym forum nic sie nie dzieje |
Myslę że podziało się coś o czym pisze Piotr i to nie powinno się stać,żadnej reakcji z naszej strony aby więcej takich postów nie było oczerniające naszą forumowiczkę,przykro mi że do tego doszło. |
Cieszę sie Franiu że dostrzegłeś to .Dodam, tylko że reakcja była, tylko wydaje mi się za późno.Na tym forum nie powinno być obrażania,krytykowania,oceniania i wypominania.Prywatne sprawy załatwia sie poza forum
Myśle też, że jest nauczka aby do tekich sytuacji nie dochodziło już na Tym forum
pozdrawiam i podoba mi się Twoja reakcja na to |
_________________ Jacek AA
"Wszyscy wiedzą,że czegoś nie da się zrobić i przychodzi taki jeden, który nie wie, że się nie da i on to właśnie robi"
Albert Einstein |
|
|
|
 |
|