|
Witaj na stronach niepije.com.pl
Forum wsparcia, dla osób uzależnionych i współuzależnionych od alkoholu. Dawniej niepije.net
|
pomóc mamie, gdy ona nie chce pomocy |
Autor |
Wiadomość |
Mietek
Mietek

Pomógł: 23 razy Wiek: 75 Dołączył: 28 Mar 2010 Posty: 3734 Skąd: Grójec
|
Wysłany: Śro Sie 24, 2011 23:08
|
|
|
Witam Cię Dorotko
Ja jestem Mietek i alkoholik jednocześnie . dorotacz napisał/a: | o ile psychiatra z Oparzeniówki się przyłoży, to nam będzie łatwiej, gdy Ona będzie wiedziała w czym leży problem. |
Faktycznie, okres pobytu Twojej mamy w szpitalu, można maksymalnie wykorzystać.
Pomoc psychiatry i psychologa jak najbardziej wskazana. Mam nadzieję że Twoja mama zrozumie iż ten jej pobyt w oparzeniówce, to konsekwencja wypitego alkoholu. dorotacz napisał/a: | to mityngi DDA, a jeśli chodzi o terapię to nie wiem jeszcze. |
Ja również proponowałbym bym Ci zarówno jedno, jak i drugie.
To bardzo duże ułatwienie w postępowaniu z osoba uzależnioną, a mniej stresu własnego.
Pozdrawiam i pogody ducha życzę |
_________________ % mnie nie zabiły, to znak, że mam jeszcze coś do zrobienia |
|
|
|
 |
Felicja
Felicja
Pomogła: 1 raz Dołączyła: 18 Cze 2010 Posty: 411 Skąd: Warszawa
|
Wysłany: Pią Wrz 02, 2011 21:05
|
|
|
Co słychać? Jak i gdzie działasz? Już wiesz czy pójdziesz na terapię?
Cieplutko pozdrawiam |
_________________ Skarb, który został wniesiony do domu przez główną bramę, nie jest prawdziwym skarbem tego domu.
Prawdziwego skarbu trzeba szukać wewnątrz. |
|
|
|
 |
kajadda

Pomogła: 16 razy Wiek: 57 Dołączyła: 26 Mar 2010 Posty: 3414 Skąd: katowice
|
Wysłany: Wto Wrz 06, 2011 20:52
|
|
|
Dorota... był przypływ i teraz jest odpływ, tak to bywa ... napisz jak sobie poradziłaś i co z mamą? Pozdrawiam. |
_________________ "Prawdziwy akt odkrycia nie polega na odnajdywaniu nowych lądów,lecz na patrzeniu na stare w nowy sposób." Marcel Proust |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
| Strona wygenerowana w 0,03 sekundy. Zapytań do SQL: 5 |
|
|